34

Тодор

преди 10 години

колко удобно за всичко са виновни талибаните :)

33

М.

преди 10 години

Самолета е намерен в Перник,с прнабити номера,източено гориво и емблема на Фолксваген Голф

32

Argo

преди 10 години

Те Талибаните и за беднотията в България са виновни:) То бива простащина, но чак пък толкова...

31

Без съмнение

преди 10 години

Боинга е отлетял за нацистката база в Антарктида.

30

от борда на 777

преди 10 години

Добро утро! Открихте Америка! Аз още в първия ден написах в тоя сайт, че самолетът е отвлечен от радикални мюсюлмани. А пътниците американци и европейци са подложени на страхотни инквизиции вече 9 дни. Изтезанията са нечувани. Няколко западни граждани не са издържали на мъченията и сами са сложили край на живота си.

29

ставри

преди 10 години

Да се сформира комисия в парламента,да го разследват и ще го намерят.

28

Анонимен

преди 10 години

До До НоНамеZashto да го паркира в планините на Пакистан ? Al Kaida ne e samo v Pakistan. Kolko ostrovi ima na koito ne se znae koi mangusi gi upravliavat.

27

Анонимен

преди 10 години

Изчезналият самолет може да се намира при талибаните*********Oshte vchera vi pisah che e pri talibanite. Tri dni sled izchezvaneto na telefonite na 17 ot patnicite sa zvaniali. 100% arabska rabota na islamadjiite ot Al Kaida.. samo prostite arabski teroristi mogat da dopusnat takava greshka.

26

До НоНаме

преди 10 години

Има не един, ами много такива случаи - дори и в България! :) Аз също съм на мнение, че самолета е свален. Да допуснеш, че някой ще отвлече самолет, за да го паркира в планините на Пакистан е просто *** идея.

25

Анонимен

преди 10 години

Явно не всичко е под контрол,и за това Сноудън определено излъга.

24

Анонимен

преди 10 години

А може да е и при ония,маскираните талибани без опознавателни знаци...по на север малко.

23

NoName

преди 10 години

777 да лети ЧАСОВЕ наред на 100 метра височина...Ай сиктир бе!!!Вие чувате ли се ? Структурата на самолета не може да понесе подобно натоварване.Б*хти наглите лъжи.Или е свален по грешка (има такъв друг случай) и виновните сега замазват положението,или е отвлечен с прякото съдействие на някоя от организациите с благозвучни акроними.Пита се какво толкова е имало на борда...или за какво ще се ползва този самолет...

22

Анонимен

преди 10 години

"Мда, отдавна в не бяха си спомняи за Авганистан и Пакистан"аВганистан?

21

Анонимен

преди 10 години

Талибаните в Афганистан или тези в *** ... Тези американци така и не си оправиха картите и още ползват сгрешените.

20

САЩ

преди 10 години

Мда, отдавна в не бяха си спомняи за Авганистан и Пакистан, що да не загубим един самолет(да не е хамерикански) и стотици хора там и да го "намерим"?

19

fake

преди 10 години

Една е истината.. Игра на ИНТЕРЕСИ!!!

18

star

преди 10 години

INTERESNO ZASHTO NE POTARSYAT INFORMAZIYA ZA PASAJERITE VAV SAMOLETA. TOVA E - NYAKOI OT PATNIZITE E TRYABVALO DA IZCHEZNE. RAZSLEDVAT PILOTITE NO NE I PASAJERITE. ZASHTOTO NE IM IZNASYA. NYAKOI E BIL MNOGO VAJEN ZA DA JERTVAT TOLKOVA HORA.

17

Анонимен

преди 10 години

По принцип всеки самолет излъчва опознавателни знаци, ако спре да излъчва и се сниши под 100метра няма да го засекът, Но въпроса е каде в този момент са американските сателити, и дали не е нарочно използван момента в който няма сателит над района, а това могат да кажат само САЩ.

16

Анонимен

преди 10 години

ДопълнениеЖалко за хората. А още по жалко е да се играят по такъв начин със надеждите на роднините.

15

Анонимен

преди 10 години

Цялата история вече започва да изглежда доста измислена, как пък първия ден не се знаеше, че самолета е летял още много часове, как пък още от началото не се установи, че са изключени транспондерите му. А чак след сума ти дни започва тази игра. А и наистина да се лети 8 часа на 500 метра едва от такъв тип самолет ми се вижда трудно, това да не ви някаква "Чесна". Въобще много измислено изглежда, сякаш някой наистина прикрива вина.