157

Хайде де...Ама не..

преди 10 години

Мммм...Даааа... Има решение САЩ и ЕС Казват, че резултатите от референдума са получени по силов начин...-За да докажат това, да организират и в останалите части на Украйна референдум със същите въпроси,на които отговаряха Кримчани ! И истината ще лъсне...Ама,дали ще посмеят ? А ?

156

Русофоб

преди 10 години

Моята работа е: Храни куче да те лае, бий ме - обичам те и т.н.

155

Анонимен

преди 10 години

След като не можете да различите "автономия" от "анексиране",как пишете за "сепаратизъм" не е ясно!!Едно е да анексираш територия,друго е тя да има автономия!!Как Путин и Русия водят политика на сепаратизъм и анексиране,след като АВТОНОМЕН КРИМ и неговите граждани чрез референдум се самоопределиха с кого да са в съюз и кой искат да ги управлява!!Прави или не,кримските граждани сами се самоопределиха.В крайна сметка никой не може да налага политиката на ЕС и Америка като единствената правилна!!

154

Анонимен

преди 10 години

Кво стана... тез американци в таз Украйна, вместо да изпишат вежди, извадиха очи.

153

Православен

преди 10 години

До АнонименЕй русите са наши православни братя..братя по вяра и кръв и те са нашите освободители от турско робство.Руските православни полкове ни освободиха от османлиите а запада и Англия гледаха как да ни онищожат като во веки останем под робство. Младите обичаме православната Рус защото не сме с дърти и зомбирани комунистически мозъци като вас дъртите. Мразите Русия *** защото е православна и харесвате америка щото там е комунизъм и там са дечицата ви

152

Анонимен

преди 10 години

От кога младите хора в България заобичаха руския комунистически фашизъм.Да обичаш своите убийците на собствения народ ,това е да не уважаваш майките и бащите на истрадалият народ от комунистическата проказа.Това е мазохизъм. Тежко на България.

151

Анонимен

преди 10 години

До до 167Да си кажат направо руснаците , че признават Косово, и влизат в положенитео на американците.

150

Анонимен

преди 10 години

Хитлер е имал къде къде повече правни и морални основания да анексира част от Австрия.Путин се издигна на власт по много сходен начин, на хитлеровия и крепежа и е също странно подобен.

149

до 167

преди 10 години

Ти байно виж тук: В исторически план отделянето на нова държава от съществуваща най-често е обект на противоречиви тълкувания. Групата, желаеща разделянето, го обяснява с положително натоварени думи като свобода или самоуправление, докато противниците на разделянето най-често използват термина сепаратизъм и влагат в него отрицателно значение.Много от случаите, окачествявани като сепаратизъм, са основа за продължителни противопоставяния или кървави военни конфликти.

148

Анонимен

преди 10 години

До АнонименКви фашисти ви гонат.По фашистка държава от путинова Русия има ли в момента?Путин следва историята на Хитлер стъпка по стъпка

147

Анонимен

преди 10 години

До ДО *** ВасилеваТочно това си е.Сепаратизъм ли е?Сеператизъм е.Мнозинството в Украйна не желае да и се отцепва парче от територията.То и за това мнозинството не го питат.По същата схема може да се проведе референдум в Приморско.Там руснаците са 3 пъти колко българите.

146

Анонимен

преди 10 години

Абе през 30-те и Хитлер е действал по подобен начин и всички знаем какъв е бил резултата! Та продължавайте да му се радвате на другаря Путин и дано се разминем само с 50 млн.

145

ДО Елка Василева

преди 10 години

Моля госпожо Василева не пишете : "сепаратистки лидер " някак си не звучи добре ако искате да сте безпристрастна. В противен случай статията Ви отразява лично отношение.

144

Анонимен

преди 10 години

Със сигурност Русия няма да остави Украйна на фашистите, а не само Крим. Номерът на янките този път няма да мине, както стана в Косово.

143

Анонимен

преди 10 години

Да им е честито на мужиците , които нищо добро не могат да решат с пропитите си от водка мозъци !

142

555

преди 10 години

Ще ги подкрепя за екскурзия в кюрдистан!!!

141

Анонимен

преди 10 години

до 160-ДА ЛИ ЩЕ ПОДКРЕПИШ КЪРДЖАЛИ ДА АВТОНОМНА РЕПУБЛИКА

140

555

преди 10 години

АЗ ПОДКРЕПЯМ ПРАВОСЛАВНА РУСИЯ!!!

139

....

преди 10 години

Крим е руски и ще бъде руски ! За повече информация dnes.bg/blogini/2014/03/15/kak-izvednyj-krim-ot-ruski-stana-ukrainski.219079Крим никога не е бил в пределите на Украйна докато хрушчов не злоупотребил с водката и ......

138

путинка

преди 10 години

До Коо...НеЗа съжаление ,май си много прав ! И когато започне това нещо да се случва , останалите българи ще се наложи да разчитат пак на "гадните" руснаци за пореден път да направят така че да има такава държавичка с такова име. Защото много *** са забравили че заради тях в момента на картата пише България.