295

А

преди 10 години

Путин бил ли е на телефона докато симпатичното черно момче е ръсил тъпизми по линията?:)))

294

Васо

преди 10 години

Запада обяви 95% от населението на Крим за фарисеи. ГолЕм смЕх.

293

Злобара Демон

преди 10 години

Значи за Косово може, а за Крим не? Че той си е Руска територия! И аман от американците- навсякъде се навират, но този път не им се отвори парашута!

292

Крим

преди 10 години

Запад нарече фарс? Русия не се притеснява от това. Крим се завърна у дома в Русия! Това е най-важният факт. Всичко останало са глупости.

291

sallaadin

преди 10 години

Та в тоя ред на мисли, питам как ли биха реагирали във Вашингтон, ако в щата Тексас се проведе референдум за независимост от USA и присъединяване към Mексико, неразделна част от което са до Мексиканската война, и отговора е ДА?

290

BGN

преди 10 години

САЩ и Русия май много много не търгуват помежду си, тъй че пак ЕС ще го д*ха с тия икономически санкции, а щатите ще потриват ръце, като скапят тукашните икономики !!!

289

MSC

преди 10 години

Абе това канадчето много нагло бе!Хората плачеха вчера от вълнение ,ЧЕ СЕ ПРИСЪЕДИНЯВАТ КЪМ РОДИНАТА СИ,А НАГЛОТО СЪЩЕСТВО ЗАЙВЯВА ЧЕ ТОВА НЕ ОЗНАЧАВАЛО НИЩО ОСВЕН ВОЕННО ПРИСЪСТВИЕ!ЕЙЙЙЙ АМАН ОТ ТОЗИ АНГЛОСАКСОНСКИ ГНУСЕН ЦИНИЗЪМ!

288

ot Germania

преди 10 години

Nad 80 % glasuvali, ot tjah 96,67 % za prisedinjavaneto kam Russia.Tova "demokratichnija " zapad naricha "fars" ?

287

eli

преди 10 години

До АнонименNqma takav , koito da te osvobodi-za jalost....

286

михо до 263

преди 10 години

До Просто питамПодкрепят го защото е законен, а е законен защото Крим е автономен.В България това не може да се случи, защото няма автономни области.Ако не си разбрал, чети още.Някъде по форумите има интелигентни обяснения.

285

Михо

преди 10 години

До 323Не легитимно правителство, не легитимни граници.Ако бяха изчакали изборите, това нямаше да се случи.Кой и защо включи убийците в играта е извън нормалния разум.Май САЩ и Русия са направили уговорката.А санкцийте и лафовете са за балъците като нас.

284

Калин

преди 10 години

До 346Умнико, що не четеш какво пишат по умните от тебе?В бг могат да се проведат допитвания по всякакви въпроси, но въпрос за отделяне не може да има.Ще питаш защо? Защото България не е федерация и няма автономни области.Земи от България могат да бъдат отнети само след военни действия, но като членове на НАТО и на ЕС на практика не може да се случи.Но нищо не може да се изключи, докато ни управляват хора без морал и достойнство.

283

калина

преди 10 години

и Венеция иска референдум за автономия, много фарсове им предстоят на запада, дали ще могат да ги преглътнат, както преглътнаха убийците в Киев? Що за лицемерие за Косово може референдум, за Крим не може. За пореден път запада показа истинската си демокрация и различните аршини с които мери всичко

282

Анонимен

преди 10 години

До 346 много скоро може в Кърджалийско да се удариш във права лопата,че патроните са по-скъпи!

281

До 348

преди 10 години

Вярно ядем само западни продукти и то какви хормонално обогатени или ГМО зеленчук отгледан върху химия ,без почва дори.Повече скърбя не за руската стока а за нашата/домати ,чушки ,краставици, ябълки, круши,праскови по 0,30ст, защото я имаше/.Сега имаме ИМИТИРАЩИ ПРОДУКТИ И ТРАНСМАЗНИНИ - ЩО Е ТО?

280

Анонимен

преди 10 години

До глупaкa 360Глупaко,знaеш че русия пое целия дълг нaСССР нa гурбa си. ***, знaеш ли че Укрaйнa стъпи кaто незaвисимa държaвa без дългове. Колко трябвa дa сa крaдливи и прости зa дa имaт след 23 години милиaрди дългове . И колко зaпaдa трябвa дa ги зaробил със зaеми. *** нито Мaкедония нито Укрaйнa не сa истинaли държaви с трaдиции история и т.н a сa изкуствено създaдени. *** нещо влезе ли ти в кухaтa крaтунa.

279

456

преди 10 години

Хора вие видяхте ли някой насила да ходи да гласува.Аз видях усмихнати и весели хора,които с желание отиваха до урните.Да сте видели случайно до тях хора с автомати или руски войници.Значи вдигнаха се 10-20 хил нехранимайковци,захранени с парите на САЩ и те станаха най големите"демократи" макар да виждахме какво се върши на прощада,но сега виждате ли ние това гласуване не го признаваме,значи едните са народ другите ,незнам какви са другите според САЩ и ЕС,те не са ли народ .

278

анонимен

преди 10 години

360,най добре ще е за всички , вместо Русия да върне атомните бомби на Украйна,да вземе да ги подари на Куба,а?Май е време да започнем да мислим.Проблемът нито е Крим или Украйна.Той е примерът.Следват Италия , Испания , Белгия ,Шотландия и Ирландия и още колко?Къде отиват ЕС и НАТО?

277

CHETETE !

преди 10 години

rodinabg/readarticle.php?id=804‎

276

CHETETE !

преди 10 години

diagnosa.net/diagnosite-mi/сезонът-на-тяхното-недоволство--v‎