652

Анонимен

преди 10 години

В момента подготвяме референдума в Кърджали. Сигурен съм че ще съберем повече от 95% за присъединяване към Турция. В крайна сметка 500 години Кърджали е бил част от Османската империя, а преди това част от Византийската империя. Кърджали несправедливо е обявен за част от България без никой да се допита до волята на населението.

651

Анонимен

преди 10 години

САЩ е като селски бабаит-*** в дискотека - зъби се и бие по-малките и слабите,рекетира ги и тормози. Ако попадне на някой по-голям, взема още няколко подчинени *** за кураж (Англия,Франция...) Ама тоя път се наяде на х**, защото закачи приятелката на баш патрона и бияча! :)

650

seira

преди 10 години

До ЧЕСТЕНКАЗУСА С КРИМ НЯМА АБСОЛЮТНО НИЩО ОБЩО С КЪРДЖАЛИ!!!

649

Бръмчо

преди 10 години

До analizАми, просто не гласуваха, браха гъби... Като нашите седесари! Техният водач ги призова да бойкотират, не да гласуват против. То, м/у другото нямаше НЕ на бюлетината.

648

Ачмонек

преди 10 години

Кво му е огромното на Станлин не става ясно?

647

Не е вярно

преди 10 години

По последни данни са 96 ,7 процента като за тях са гласували Руснаци Българи и част от Кримските Татари. По улицата на Крим цари НЕВИЖДАН ПРАЗНИК.

646

analiz

преди 10 години

Как така 13-те % кримски татари гласуваха ЗА присъединяване към Русия (към Сибир), или как 60 % кримски руснаци заработиха 97 %-ов Путинов вот ?

645

Анонимен

преди 10 години

До torysСталин е бил също толкова дребен, колкото и Путин.И не грузинец, а осетинец.

644

torys

преди 10 години

Така е, в окупирана територия изборите винаги са 90+ в полза на окупатора. Навремето Саддам Хюсеин правеше избори в Ирак и винаги ги печелеше с 99,99 %. Правеше ги не заради демокрацията, а просто да види кои са потенциалните кандидати за настаняване в политическия затвор. Де да беше жив другаря Сталин да види какъв наследник има в лицето на Путин. Цял Сталинчо. Вярно, Сталин беше огромен грузинец, а Путин е злобно джудже, но в политическите си престъпления разлика нямат.

643

qwer

преди 10 години

Ей страшни измамници са тези болшевики,как така за няколко часа получиха и изчислиха резултатите бе ? Манипулатори и мошенници, където е стъпил болшевишки крак само това е разпространявал измами и престъпления.

642

до 884

преди 10 години

Така е.Преди изгрев е най-тъмно

641

Анонимен

преди 10 години

Иде края на господството на Европейския съюз и САЩ! Отдавна вече хората разбраха каква е тяхната "демокрация", а тези, които не искат да го разберат са просто едни добре пратени техни слуги!!

640

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 932Излизаме а става все по тъмно..................................?

639

Анонимен

преди 10 години

До АнонименТакъв избор, под дулата на калашников е както при наяшият пеферендум 1946г, при окупация от 600 000-на армия !

638

Анонимен

преди 10 години

Познато до болка.99% за любимата партия.Избор по комунистически.Връща ли се "доброто". старо време.Радвате ли се другари и другарки.Спете спокойно.За България връщане назад няма.Трудно,бавно и мъчително излизаме от черната дупка,в която бяхме вкарани.

637

Чукотковеец

преди 10 години

До АнонименEй червено *** с опорни точки!

636

мониторинг

преди 10 години

Добре де ,името на България ,ще се запази ,който и да живее тук .Като се казва България ,какво?И аз след ББ искам Сев.Източна България да помолим румънците да ни присъединят, но разбирам че още е рано.Но виждате ли какво може да направи един човек и как може да раздели страната само за 4 години.Омразата между регионите на България ,ще нараства и чакам деня на иронията и възмездието към близката до Турция част. Хора от севера - не работете с фирми от юг -подкрепяйте северната промишленост.

635

Анонимен

преди 10 години

95% от 140% като на последните избори в Русия ли?

634

solaris

преди 10 години

Съгласен съм,че Крим е бил част от Русия и Хрушчов им го подарява на украинците,обаче не съм съгласен все едно ние във Варна да си направим референдум за излизане от България,това е противозаконно,това че живеят там руснаци незначи,че можеш така да постъпваш,се едно в Германия да се отделят 10 милиона турци.....пародия.

633

111

преди 10 години

До 924Ние, българите пък искаме цяла източна Тракия почти до Цариград, като част от възстановяването на България от Сан Стефано и за да възтържествува справедливостта за изгонените стотици хиляди българи от турците.Освен това Турция даже не е платила обезщетенията на тракийските българи за отнетото им имущество. Та, преди да пишеш нещо си помисли коя държава е най- големият страдалец на нашия полуостров и най- много е блила ощетявана.