40

bahmaamu

преди 10 години

Ще станат АБВ партия, ама някой друг път.Гоце винаги едно казва, второ мисли, така са го учили в ДС, и накрая я свършва като кучето на нивата.На България такива не и трябват.

39

ГЮРО МИХАЙЛОВ 1

преди 10 години

Неуспехът е измислица. Ако се опитаме и положим усилие няма начин да не постигнем победа. Ако се научим на това, добре. Ако не можем сами, нека оставим тези, които в момента се опитват с много мъки, въпреки всички, да го постигнат! Това е урок, който трябва да научим! И да не го забравим до изборите!!!

38

Колега

преди 10 години

Този пък защо продължава още,, да се напъва като гладен на серан,, ами не хваща пътя към Сирищник и да пуска козите на паша, а ги държи до обяд в агъла гладни.

37

ГЮРО МИХАЙЛОВ 1

преди 10 години

Все повече гледам, чета и недоумявам!? Първо гласувахте за сините/ десните/... После дойде банкянската ***... Сега се появиха дудуци и сценаристи... Не мога да проумея, наистина, толкова ли е ***, наивен или *** българският народ или част от него, за да продължава да вярва на изрезки!?!?!? Доказана мутра, този новият пък, с цялата си наглост преди седмице обяви, че собствената му телевизия за нищо не ставала, защото видиш ли, тя обслужвала правителството!? Та, тази точно телевизия по ц

36

Анонимен

преди 10 години

До Дедо--Картофаджията от с.Банкя фалира държавата!Зароби ни с 4 млрд.лв.нови заеми,изхарчи 4,5 млрд.лв.от фиска, окраде 1,5 млрд.лв.от НЗОК, смачка 130 хиляди фирми,увеличи безработните с още 450 хиляди,лиши ни от еврофондове,не спира да ни срами пред Европа с простотията си.Няма как след него държавата да бъде изправена за по малко от 15-20 г.Шопара Цацаров мълчи.Сретен Йосич се бави,а ние продължаваме да го зяпаме с отворени уста,докато той се *** и кротко плащаме за охраната на една второразрядна мутра!

35

Дедо

преди 10 години

От както се помня ,само при Бойко видях нещо направено,Другите са шушумиги.

34

Сноудън

преди 10 години

Първанов, това е и изкристализирал образ на комунист. Жадни за пари и власт. Като нямат каква да предадат предават себеподобните си.

33

АБВ

преди 10 години

АБВ се появи, защото в ляво има огромен брой хора, които не искат секс с ДПС. Явно от Позитано не го осъзнават, което тласка все повече членове на БСП към нас. Станишев води самоубийствена за левицата политика.

32

сократ

преди 10 години

Гоце и Румен умишлено заблуждават неориентирани и гладни хора но тези човечета ще ги водят към смъртта като на финала ще им вземат и душите.При война такива дезертьори се наказват със смърт.Тези жадни за власт и пари отиват в забвение.Погледнете как всички предатели на социалната система полека забогатяват на гърба на неосъзнатите/наречени демократи/ но идва много скоро ВИДОВ ден и не искам да съм на тяхно място.Освен пари и кръвта си ще повърнат и тогава отново ще станем сити и щастливи.

31

ДА!

преди 10 години

ЧАКА ДА ВИДИ КОЛКО ЩЕ ГЛАСУВАТ ЗА АБВ ЧЕ ТОГАВА ЩЕ ПРАВИ ПАРТИЯ - СТИГА СЕ ЗАНИМАВА С ПОЛИТИКА Г-Н ПЪРВАНОВ ВИЕ ВЕЧЕ НАПРАВИХТЕ ГРЕШНАТА СТЪПКА СПРЕТЕ СЕ.....

30

Анонимен

преди 10 години

Гоцe е, НИ РИБА, НИ ПЕТЕЛ!Той е ЖИВО МЕНТЕ! На кому му трябва, да върви, "ПО КРИВ ПЪТ С КРИВ ЧОВЕК". ВРЕМЕ Е ЗА КОРЕННИ ПРОМЕНИ! НЕ НА ГОЦЕ И абв-то МУ ТЪПО КОМУНИСТИЧЕСКО!

29

Анонимен

преди 10 години

ГОЦЕ е истински "мъж" - изкара ТРИПЕРА от малолетна ...на крак!АШКУЛ СЪМ ЕФЕНДИ...продължавай в същия педоффффффилски дуууух!Истински комунист ДеСар - крадлив и лъжлив!Червен,дяволски,миризлив на *** ... ***!

28

Анонимен

преди 10 години

БСП и ДПС и АБВ и АТАКА и ББЦ и ВМРО и.....са с обща кауза да ограбят България. Проверено и изпитано от 1989-та насам.

27

Анонимен

преди 10 години

О-О-О Гоце !Снайпериста! Великия бридж майстор "Големия шлем"!Единствения фен на Милошевич.Президенто на сите българе ,най вече на тези от поречието на река Арда! Верен съратник на "петата колона" в България .Енергийния специалист!Един от малкото в пределите на задунайската губерния България. "Противогазът" за свободно дишаштите българи! Излезе на светло!

26

Анонимен

преди 10 години

Гнусни болшевишки отпадъци, дърпащи страната назад към мракобесното комунистическо минало на масови убийства, зверства, концлагери, радиоактивно замърсяване и мафиотизация. Кога ще се събуди заспалия български народ и ще измете тази помия?

25

Анонимен

преди 10 години

Сладури,НИКОГА повече НЕ гласувайте за "бивш" комунист(ДС) - Н И К О Г А ! Все са си същите(ДС) и надежда да станат поне малко по-други няма и не може да има... Чувате ли бре, наши дремлювци, дето допускате и търпите точно такива вълци в *** кожи да пазят стадото ви?! Щото да сложиш някой за управник у нас е точно това, да го туриш да пази стадото.

24

Анонимен

преди 10 години

*** - ****ТА!

23

Анонимен

преди 10 години

Безсрамен триперлиЯ!

22

Анонимен

преди 10 години

ВЧЕРА ГОЦЕ БЕШЕ СОЦИАЛИСТ - КОМУНИСТ.....ДНЕС СЕ СЪБУДИ Д Е М О К Р А Т ! ЛЪЖЦИ,МЕНТАРДЖИИ,КРАДЦИ!

21

Анонимен

преди 10 години

НЕ на абв+бсп+дпс+атака+ббц+вмро = БКП/дс,кгб