52

Петър Петров

преди 10 години

Трябва най-малко по две причини: 1. С директното излъчване, ще покажем, че България има своя, не забременяла от Брюксел и САЩ позиция; 2. Светът, и по-важното славянската общност ще разберат, че позицията на болшинството българи е противна на тази на Вигенин и играещия си на президент, *** маринкин- Плевнелиев!

51

Петър Петров

преди 10 години

БСП се наиграха с този им Вигенин....Браво на Сидеров, нека видим какво мислят всички поотделно, а не какво им се набива в главите да мислят...

50

БЪЛГАРКА ОТ ATAKA

преди 10 години

Нашите депутатчета все още не са са ориентирали и те какви искат да бъдат, явно не знаят, че са българи и сме длъжни, като Държава да признаем резултатите от този референдум. Народното събрание, а не външният министър, трябва да излезе със своя позиция и в тази позиция да бъдат защитени както интересите на българите в Украйна, така и българският национален интерес.

49

Константин Близнаков

преди 10 години

Явно позицията на останалите се води и зависи само от пари и жажда за власт, за разлика от ПП АТАКА, които се ръководят само и единствено от принципите си, вярата и честта!!! Вземете пример от тях, няма да сбъркате.

48

Мартина Алексиева

преди 10 години

Всички управляващи трябва да признаят референдумът и резултатите от него, поради безспорния факт, че етническите българи в Крим не само подкрепят провеждането на референдума, а и в огромната си част гласуват за присъединяването към Руската федерация. Мисля, че Народното събрание трябва да се съобрази с тяхната воля, волята на българите.

47

Ниа Маркова

преди 10 години

И аз съм за. Нека видим кои от българските партии са подвластни на манипулациите на САЩ и ЕС и кой мислят за българите в Украйна и бъдещето на един народ със съдба, доста близка до нашата.

46

Анонимен

преди 10 години

-------Дребен лъжлив боклучав въздухар--това си ти никой не е забравил как пристана на ДПС и на червените.Шебек долен.Осребри ли червените чекове

45

Анонимен

преди 10 години

а същото като в България

44

Бенковски

преди 10 години

Бандитите , разбойниците и мутрите олигарсите взеха власта в Украйна начело с газовата кралица Тимушенко за сметка на бедния украйнски народ

43

Малин Кръстев

преди 10 години

Eто, кой мисли за българите у нас и в чужбина включително и в Украйна! Изванредно заседание е нужно, защото въпросът е много важен и засяга също и България заради малцинствата ни там, а и по други въпроси не бива да се противопоставят православни народи, а трябва да са обединени! На изборите ще гласувам за ПП Атака!

42

ПЕШО

преди 10 години

Браво Волене,браво АТАКА!Чудих се за кого да гласувам.Спечелихте ме.Ще гласувам за АТАКА,защото само те имат адекватна позиция по случая.Не на ЕС-третират ни като животни .Гаврят се с нас.Какво добра видяхме от ЕС???Едно ГОЛЯМО НИЩО!

41

Анонимен

преди 10 години

Аве белчо!Всички те знаем,че си изпращялка!Каквото и да говориш, ако ще и най умното на света, няма кой да ти се върже...

40

Анонимен

преди 10 години

Лопатата има две страни, този никога не е имал две лица, ами само едно ШИЗОФРЕННО-руско турско лице!

39

Анонимен

преди 10 години

Джуджето е руско - турски памперс! ***,цукало,тоалетна хартия,*** червен!

38

Анонимен

преди 10 години

Тези лудите спирка нямат. Аман от болни фикуси. Аман от психопати. Няма ли най-после да ги изловят, за да спрат да застрашават с поведението си хората. Лясковец не ви ли стига, бе. Докъде ни докараха самозванците в управлението на страната. Никой не ги иска, но те се пъчат, крещят, заплашват. Чудят се по коя телевизия нахално да ни облъчват с простотии. Колкото и да бягаме от тях, те все ни намират, за да словоблудстват. Само в детските канали отсъстват, но все пак ние не сме деца.

37

Анонимен

преди 10 години

Напълно си прав Волене - неутралитет е най добрия и компромисен вариант , ние и без това сме безгласнабуква . Да се правим на пинчер който джавка в кракатана руския мечок , не е никак здравословно за нас.Да разчитаме пък на компенсации и солидарност от гейовеси е чиста фантастика .

36

Анонимен

преди 10 години

Афффферим, кардашлар, големи *** излязохте! Този палавник, има поглед на африкански ***.Визия за хомосапиенс - груба пародия на жалка имитация.

35

Анонимен

преди 10 години

Джуджето - шизофренно...пак изпълзя от небитието...ОСТАВКА!

34

1

преди 10 години

Волен е прав, ако застанем на страната на САЩ при бъдещ конфликт ще загубим много повече отколкото ще спечелим.Огромния руски пазар все още търси нашите стоки, в туризма разчитаме на техните туристи и парите им.Енергетиката ни е свързана със тях, а от американците едни Марици и трябва да им плащаме като на европески цени с български заплати.Русия е православна държава и ни освободи от Османска робство, а Европа ни предложи 200мил., за да си затворим 1- 4 на АЕЦ вместо да спечелим милиарди и евти

33

PROST 4OVEK

преди 10 години

A BE TOQ NEBE6E LI NAPUSNAL HRALUPATA ILI NE MU SE IZLIZA