181

cveta

преди 10 години

То от вашите планове/дето ги правите само за вас си / се вижда на какво дередже докарахте народа и страната !Най добре си обирайте крушите и дано дойдат достойни,знаещи и можещи хора /сигурна съм,че в народа ни има такива/.В техния план бих повярвала,но във вас вече нямам и капка доверие,некадърни,алчни,безотговорни/бих могла да ви нарека с хиляди грозни епитети/обирджии.За пустият му кокал сте готови и майка си да продадете !

180

Боби

преди 10 години

Такова грабене не е имало от Костово време, този горе е най-големият крадец.

179

Мими

преди 10 години

Плановете на СС са да го изберат за евродепутат и да изведе децата на Моника от България.

178

партиен член

преди 10 години

От светлото бъдеще начертано от любимата партия, виждам изпълнимо само едно нещо.Язовирите? Защо?Защото имат доказан хидроинжинер в лицето на великия Везир А.Доган.А ако той реши може да се справи и със другите сектори на икономиката.Не е решил не го е направил.Браво.

177

планът е ясен

преди 10 години

До девето коляно да ни владеят издънките на фашисто-комунистическата БКП-това ви е планътНяма ''преуспял''бизнесмен у нос,който да не в близко родство с ДС и ЦК на БКППланът е ясен- ще ни смучат кръвта тия пиявици

176

Черен Петър

преди 10 години

Ще това, ще онова...Обещавам ви пак промяна и Светло бъдеще.А днес?

175

Анонимен

преди 10 години

Картофаджията от с.Банкя фалира държавата!Зароби ни с 4 млрд.лв.нови заеми,изхарчи 4,5 млрд.лв.от фиска, окраде 1,5 млрд.лв.от НЗОК, смачка 130 хиляди фирми,увеличи безработните с още 450 хиляди,лиши ни от еврофондове,не спира да ни срами пред Европа с простотията си.Няма как след него държавата да бъде изправена за по малко от 15-20 г.Шопара Цацаров мълчи.Сретен Йосич се бави,а ние продължаваме да го зяпаме с отворени уста,докато той се *** и кротко плащаме за охраната на една второразрядна мутра!

174

Извини се бе?

преди 10 години

И днес ТИ казвам: Извини се БЕ !!!!Извини се!!Какво се чудиш?.......................Този път заради Априлското въстание на Местан се извини.И го целуни.

173

Анонимен

преди 10 години

Той и Боко с администрацията си нямаше ден да не пуснат нов план и концепция! С чиновници, *** и население за което политиката е по-важна от сметката му за тока и яденето на масата държава не става! Тук няма прагматизъм, а само *** и "бъдеще". Тия планове дето 25 години ги правят и журналисти и политици да си ги наврат в задния двор :)

172

Анонимен

преди 10 години

Боже, този пак има план. Стига с тези идиотщини, бе. Не разбираш ли, че хората не могат да те гледат, не искат да те слушат, не понасят манипулациите на партията ви и нейните постоянни коалиционни партньори, които си купувате по методите на ДС и затова те никога не се свършват. Вие сте корумпирани милионери, които стискат като удавници властта и не искат да я пуснат, за да не загубят натрупаното с далавери, попадайки под справедливите удари на истинския съд - освободен от продажници.

171

Rumen

преди 10 години

План за източване на държавни пари - КЛАСИКА. В инокомика в която една мобилна апликация като WhatsApp струва повече от Форд Моторс, държава ни вместо да се възползва от таланта на младите и да подпомага Информационната революция иска да ни върне 50 години назад и да строим заводи с облаци от дим , народа ***, живота тежък скучен. ОСТАВКА ТОВА ВРЕМЕ Е МЪРТВО!

170

Анонимен

преди 10 години

И агента гоце и съветския кагебист серГЕЯ и лудия сайдеров и Доганя и откачалката Бараков... са руски ***...*)))

169

abandon ship !

преди 10 години

спасявайте се кой както може ! тоя окончателно ще довърши държавата...

168

еми

преди 10 години

О неразумний юроде! Ако се продават пенсионерите за 30 лв.,това означава,че заслужават децата и внуците им да бягат в чужбина,да не могат да си купят лекарства,да остават все по-самотни и безпомощни! Гласувайки за червените химери,това очаква всички ни! Скоро България ще бъде турска,благодарение на комунистическите жадни за власт подлизурковци!

167

СУПЕРИНДУСРИАЛИЗАЦИЯ

преди 10 години

"Реиндустриализация" е слабо другарю Станишев, МНОГО слабо. Но ако поставим отпред "СУПЕР" ехееее..."СУПЕРИНДУСРИАЛИЗАЦИЯ" - как звучи, а? Гордо, по комунистически, по Ленински. Ще произвеждаме СУПЕРавтомобили, СУПЕРсамолети, СУПЕРЕЛЕКТРОКАРИ, СУПЕРЧУШКОПЕК за СУПЕРчушките....ПРОСЪЛЗИХ СЕ. Явно съм по-чувствителен.ВЕНСЕРЕМУС.

166

tuuutt

преди 10 години

от 70 години комунистически планове поне на 30% да се осъществяваха щяхме да сме раят на земята ... наглостта комунистка е БЕЗКРАЙНА

165

Моника Станишева

преди 10 години

моя *** обеща, че ще спечели поне веднъж избори, ама нанайси !!! Бойко пак ще го опука за 10ти юбилеен път.

164

tuuutt

преди 10 години

колко красиви думи от другаря станишев ... планове планове планове ... но само един планът за краденето се изпълнява и преизпълнява

163

реалист

преди 10 години

Ако правителството не разкриваше работни места щеше да бъде обвинявано, че не го прави. А когато го прави, хората имащи интерес да го очернят отново са недоволни.

162

В. Vasilev

преди 10 години

Състоянието на голяма част от второкласните и третокласни пътища е като след война. Намерението на правителството да бъдат ремонтирани е много добро.