10

s.

преди 10 години

До tribunТези есета трябва да са със социален характер. Това ми е известно като критерии. Защо, питам се аз, като една от тези кандидат-студенти, разглеждате въпросната тема само през призмата на политиката?Преходи - много и различни. И все трудни. :) Или искате да и кажете, че първите стъпки на едно дете не са вид преход?

9

Анонимен

преди 10 години

поредната банда драскачи, без грам мозък

8

Анонимен

преди 10 години

Какво е преходът? - Запада и САЩ са на страната на източно-европейците, значи и те източно-европейците, вече ще заживеят като на Запад. Единственият проблем е, че Запада не иска източно-европейците да живеят като тях, а да работят за тях.

7

Джордж Сорос

преди 10 години

Който напише: "Мечтата на българина да притежава собствен бизнес, да бъде свободен в потребителския си избор и да се придвижва свободно зад граница е вече реалност", ще получи отлчна оценка.

6

tribun

преди 10 години

Тези млади хора едва ли могат да пишат за неща които са случвали, когато по това време те още са ходели с памперси , прехода е доста чужда тема за хора които едва лиси спомнят за Тодор Живков,Андрей Луканов,Димитър Павлов,Жан Виденов, Карамански ,Самоковеца и стотици радетели сътворили гениалния преход в подземията на ДС

5

Анонимен

преди 10 години

Прочетох темите. Въздържам се от коментар, но определено не се чудя защо нивото на журналистиката ни е никакво.

4

Анонимен

преди 10 години

Отличници ще бъдат тези, които развиват в темата русофобска истерия, преклонение пред неолибералните идеали и лъскавите стоки, които произвежда Запада - това е духът на времето.

3

Даола

преди 10 години

Точната тема би трябвало да е : БЪЛГАРИЯ, ОТНЕСЕНА ОТ ПРЕХОДА.

2

жорката

преди 10 години

Нова порция ***, драпащи за дезинформаторската копаня. Колкото по-***, толкова по-добре,

1

галя

преди 10 години

По-добре да пишат за "Отнесени от вихъра", ако изобщо са я чели!