189

анализ

преди 10 години

Как така 13-те % кримски татари гласуваха ЗА присъединяване към Русия (към Сибир), или как 60 % кримски руснаци заработиха 97 %-ов Путинов вот ?

188

българин

преди 10 години

До Анонимен - още да сме вилает на Турция, ако не беше Русия! Турцолюбчо! То на неблагодарниците се връща! Англия и Америка бомбандират София - знаеш ли това!

187

Анонимен

преди 10 години

*** за Россия!

186

Pesho

преди 10 години

Russia se zasilva, USA varvi nadolu. Barozo i onzi Roitropan da go du....t. Da jivee Russia NASDRAVE!

185

Jeni raki

преди 10 години

a, posle referendumi ot Nesebar do Varna?setne referendumi ot Kurcali, Haskovo, Stara Zagora, Burgas?Novo vreme. Novi generacii. Novi mechti. S referendumi moderna demokratia.

184

фреш

преди 10 години

а тока, водата и газта като им отрежат , и не ми се мисли,туристи няма да имат , продукти от къде ?със самолета ще им возят? или водата с танкери,Украйна от кримчаните ще си оправи бюджета )))

183

Анонимен

преди 10 години

До Кой ??????????Ами нека сами да си решат де, защо тогава Русия се меси там?Това е все едно Турция да влезне с войски в Кърджали! И като ти седи къщата на прицел и имаш дъщери които пращаш на училище и знаеш, че ще минат по улицата с войниците, искаш или не искаш, ще гласувваш за Биг Брадър Русия, иначе може нещо да се случи по пътя до кримското училище.

182

Анонимен

преди 10 години

Българското малцинство в Украйна ясно заяви, че иска да живее в Украйна, а не в Русия.Имаше среща на наши журналисти с българското малцинство, като руски войници насочваха оръжия срещу журналистите ни и иззеха телефоните, камери и фотоапарати.

181

mapmalad

преди 10 години

Какво ли ще стане ако Русия поиска референдум за Поморие ,там руското население преобладава а и училище ще им строят.Или Турция поиска референдум за Кърджали и Разград например.

180

Анонимен

преди 10 години

"Волжка България не приема исляма за официална религия, то става само за управляващите и то само за който иска. Голяма част от българите са били православни"" Голяма част от българите са били православни"Факта, че толкова много хора са дали плюс на подобно твърдение, а толкова малко са дали минус говори КОЛКО МНОГО НЕУКИ И ПРОСТИ ХОРА ЖИВЕЯТ В БЪЛГАРИЯ!Та нали дори Киевска Рус е била покръстена едва след като Цар Симеон изпраща пратеници в границите на Рус! Боже опази от човешка простотия!

179

Анонимен

преди 10 години

Референдумa е незaконен но имa 70 нaблюдaтели от 23 стрaни вкл. ЕС. Товa не ми е ясно кaк стaвa.......в моментa около 75% a и повече в някои региони сa глaсувaли. Вотa ще бъде убйствен зa зaпaдните гейлордове и кивските фaшисти. Сегa *** Яценюк искaл връщaне нa съветските укрaински имоти нa Киев. Обaче русия е поелa целият дългa нa СССР в зaмянa нa тез имоти. Aко киев искa имотите имa дa плaщa 100 млрд дълг. Кой го съветвa тоз *** Яйценюк....не знaм но мaй сa ционистите гейлордове. ***

178

Анонимен

преди 10 години

а чичо Сам какво иска че не знам я кажете

177

Знаещ

преди 10 години

До Кой ??????????--201 ;По време на ВСВ Сталин и Рузвелт искат да правят Крим ЕВРЕЙСКА държава---КРИМСКА КАЛИФОРНИЯ . Освен това в знак на благодарност към САЩ ,за военната помощ, Сталин подарява милиони ХЕКТАРИ ЗЕМЯ на РУЗВЕЛТ , ЕЛИНОР РУЗВЕЛТ, ЕДГАР ХУВЪР ,ДЖ. МАРШАЛ и др. Така че САЩ имат там собственост.

176

Паметлив

преди 10 години

До Анонимен --194; Много си прав. Сами приемат исляма при Кан АЛМУШ.

175

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен--193 ;Кримските татари са българи.С указ на Ленин от 1920 г той ги нарича ТАТАРИ, а волжска Б--я --ТАТАРСТАН.

174

Знаещ

преди 10 години

До Симо--189 ;Стамболов извади Б--я от икономическата криза в която беше влязла след Руско--Турската война. Стамболов се опълчи на Русия и запази независимоста ни .Имено затова Русия му ВЗЕ ЖИВОТА.

173

Ала бала

преди 10 години

До AРазликата е, че Косово стана отделна държава, а тук има претенции на една държава - Русия, че тази територия и принадлежи. Не коментирам дали са прави или не руснаците но това е разликата и тя е съществена.

172

Анонимен

преди 10 години

"Татари са наричали в миналото християните приели исляма от монголите."Да не говорим за това, че волжките българи опитват да предложат на Владимир 1-ви да приеме исляма, а запада се опитва да предложи на Владимир да приеме християнството.Той избира християнството, защото... познай... "не може да лиши народа от алкохол"!Записано е в десетки хроники!Така че хайде не ми говори за "християни приели исляма"!!!

171

Анонимен

преди 10 години

Перфектно знам кой е Ленин и какъв е бил!"Татари са наричали в миналото християните приели исляма от монголите."Исляма не е приет от монголите! Започни най-после да си учиш уроците и стига си приказвал празни приказки! Приемат го от арабите!И "ако не знаеш, да ти кажа" че чувашите не са православни, а си вярват в техните си местни традиционни вярвания, вкл. някав странен "шаманизъм".

170

Анонимен

преди 10 години

Основните проблеми в измислената държава Украйна се създават от полски агенти с американски пари а ЕС страните се чудят какво да правят под натиска на полското и щатското лоби. Който е имал взимане, даване с поляци знае за какво говоря. Полския национализъм и шовинизъм са съизмерими със сръбския, ако не и по големи. Според тях цяла прибалтика и Украйна са исконно полски територии, а русия им е отнела Сибир и въобще ако не беше Русия, сега те щяха да са чак до Владивосток. Там е заровено кучето.