9

неграмотен

преди 10 години

Айде бе ама и ний питами кой я свърши тая работа? Ша знаиш тва са го свършили некви марсианци ти га си бил в отпуска!

8

Анонимен

преди 10 години

Не забравяйте че другаря Луканов внедри Костов в СДС за да свърши мръсната прихватизация в полза на бившите комунисти-капиталисти! Внуците на обиржиите на мандри през 1944 заграбиха заводите с помощта на другаря Костов и после ги нарязаха на скрап!

7

Анонимен

преди 10 години

Деиндуст-а е заслуга на всички управлявали от 89г. до сега!Но разбира се мародерствата на Костов и Сакскобурга са просто недостижими!По-интересния и важен въпрос,обаче е-кога ще им се потърси наказателна/вкл. и имуществена/ отговорност?Всички четем как хърватски пре-р,как собственик на голям немски отбор, най-вероятно ефективно ще лежат.А у нас си харчат престъпно натрупани милионии се чудят кой техен и на близките им каприз още не са задоволили.Извратена демокрация е това !!

6

Знае се

преди 10 години

И този Манолов беше борец за свобода докато напипа на хляба мекото и от тогава само глупости приказва. Деиндустриализацията я направиха сините демократи съвместно с подкрепата и слугинажа на синдикатите! Справка кръглата маса през 1990 г когато и този Манолов искаше "шокова терапия", което беше само шокова но никаква терапия и това заедно с промените наложени от И. Костов сложиха края на българската индустрия. И най-много работни места закриха СИНДИКАТИТЕ!.

5

Анонимен

преди 10 години

Колонизаторите от ЕС и техните губернатори в БГ.

4

Анонимен

преди 10 години

Иван Костов

3

Анонимен

преди 10 години

Близкият до премиера Орешарски бизнесмен и хазартен бос Васил Божков чрез кипърска офшорка източи Бургаски корабостроителници.

2

Анонимен

преди 10 години

Кой фалира предприятията и по чия заръка ?

1

КОЙ НЕ ЗНАЕ?

преди 10 години

Деиндустриализацията или приватизацията всеки знае основно по време на кое правителство беше извършена.