106

do 138

преди 10 години

не си много умен.Кое е по-евтино,чешмяната вода или газираната?

105

Въпрос

преди 10 години

До "Онуфри"Дай инфо колко струва втечненият газ? Щото тази сутрин по "Он Ер" един обясняваше, ще втечненият газ от Катар е доста по-евтин от Газпромаджийският .Е сполай.

104

Неволя

преди 10 години

На БГ управляващите все някой друг им е виновен !Нямат и капчица воля да се борят с проблеми. То ако е лесно всеки може ! И като се предаваш толкова лесно, защо ставаш министър ?

103

Дядо Иван

преди 10 години

До ВасилевЗашото ние винаги отказваме и спираме техните проекти( под натиска на САЩ естественно).Германия плаща най малко мисля 200$ но е единственната която дава пари за газопроводи и има най много инфестиции в Русия. С две думи ПОЛАГАНИ СЕ.

102

муспи

преди 10 години

Дано да ги губим - сега да не ги държим?! Ние сме под еврейско робство, и всичко каквото удря по нашите окупатори ни кефи. Скоро ще дойде време да им чупиме главите с брадвички! Има непонятни за тях закони - всичко е в тяхните ръце, а в нашето нищо - и ги бият!

101

Анонимен

преди 10 години

Сега на Балканите е неспокойно, но ще дойде ден и всички балкански столици ще си подадат ръка за помощ и приятелство. Големи водачи от София, Букурещ, Белград, Атина и Анкара ще се съберат и ще разискват, водени от желание за мир и разбирателство. Казва пред сестра си още през 1948 г. Този Балкански аналог на Европейския Съюз още е мираж, но неведоми са пътищата на историята (1)Източник: vanga.eu/predictions/ това са предсказанията на Ванга което ще рече че няма да има евро съюз а щ

100

болгар

преди 10 години

Стойнев не се чуди и неправи грешките на ГЕЯ ВИГЕНИН дайта да се отърваме от Еврогеиския съюз и да се съюзяваме с Русия защото скоро ще има провинция Германия Франция Англия Италия Испания в състава на Руската империя . Европа неси все поука от Втората световна война така че и Ванга е предсказала разпането на ЕВРОШВЕСТЕРСКИЯ СЪЮЗ

99

:-)

преди 10 години

"Ако хвърля една шепа сол /българи от рода Дуло/ в една кофа с вода /славянските племена/ ще съм най-големия наивник, ако след 1350 години търся сол във водата"Пич, научно погледнато след 1350 г вода в кофата няма да има, навярно и кофата няма да я има, а ще е останала само солта ;-)Пробвай с друг пример!

98

:-)

преди 10 години

"Губим по 2 млрд. лв. месечно, ако ни спрат доставките, сметна Стойнев"Не го е сметнал, а ни е метнал. Печатна грешчица.Само не разбрах Украйна ли е спряла преговорите за газа или Русия? Щото с Украйна не преговаряме, нали?

97

bynaci

преди 10 години

kolko shte smeshtni pluete rysia ,zashtitavate ykraina i nakraia vi go nabytvat ,

96

Анонимен

преди 10 години

До 126По тази логика ти също си никой, и неможеш да казваш, аз никой ли съм или някой!Смешки :-D

95

Тихомир Томов

преди 10 години

Този е пълен *** ! За година досега значи сме правили доста прилични милиардни приходи ??!! Къде са тези приходи ? Второ - къде е ударението ? На намалението на цената или на АКО спирането на газа - При тази външна политика на малкото и голямото гейче , нито едното ще се случи нито другото !

94

Анонимен

преди 10 години

124 ti si nikoy za da kajesh koy kakuv e

93

Анонимен

преди 10 години

И на света не съществува понятието " чист народ "!Няма чист българин, руснак, афганистанец, кореец, и какъвто там се сетиш. Всички сме със смесена кръв!Много знаем преди 5000 години какво се е случвало, че някой да твърди, че е чистокръвен.

92

Анонимен

преди 10 години

До 119Не четеш какво съм написал или не знаеш значението на " мохамедани "! Мохамедани означава, че изповядват ислям, което означава, че не се опитвам да ги покръствам, а излагам фактите! Но ти явно си неграмотен и не разбираш и дума от написаното!

91

Анонимен

преди 10 години

министърът на икономиката и енергетиката Драгомир Стойнев - платен драскач на Газпром

90

Анонимен

преди 10 години

Банките в Севастопол престанаха да дават пари от текущи банкови сметки, предаде УНИАН. Хората стоят на опашки пред банките и се надяват да изтеглят пари в брой, но получават откази.Добре дошли в комунизма,другари!Нема лабаво,ей!

89

Българин го каза

преди 10 години

Ако ЕС се откъсне от Русия , последната ще го ,,смръкне ,,за 5 години. Сега този срок е по-дълъг- за 10 години.Това се знае и вижда на Запад и за това *** за Украйна.

88

Онуфри

преди 10 години

Нефелни ми Стойнев, мамин недоучен блуден синко, не говори глупости, а когато става дума за газ и енергетика е най-добре да мълчиш като мумия. При най-лошия сценарий и военни действия в Черно море или не дай Боже руска сухопътна операция в Украйна от север-североизток, газ до България категорично няма да има, което означава около 45 дни работа на резерв от хранилище Чирен и после в най-добрия случай изключително скъп втечнен газ през Солун. Още веднъж ... не говори глупости.

87

Анонимен

преди 10 години

117 a chisti balgari dali ima ,eyy ne se sprqhte da pokrastvate horata be gaden narod ste