152

Анонимен

преди 10 години

да има мир и нещата да са си както преди...

151

mussito

преди 10 години

До JoroЕй бавноразвиващ се индивид.Вземи малко си отвори очите.Какви американци те гонят.Гандите миризливи ЕВРЕИ отдавна командват това просто и малоумно население там.Как може да наречеш руснаците ОКУПАТОРИ БЕ ***! Я се замисли в колко държави русия си построи бази и виж в колко държави американците си направиха бази! Погледни филма imdb/title/tt1543883/ и си направи сметка ти кои са ОКУПАТОРИ

150

Анонимен

преди 10 години

Давай Путин, днес Крим, утре да си върнете Аляска, тоц договора за наем и без тва е вече изтекъл!

149

koko

преди 10 години

Ne e losho Russia da poiska obiasnenie na Amerika zashto e prisvoila Poerto Rico ili Havaite kato shtati.A.. seshtam se zashtoto tam jivee korenno amerikansko naselenie.

148

1234

преди 10 години

Аз пък викам,че ей сега е момента Тексас да направи един референдум за излизане от САЩ и независимост! - те хората там, от кога се борят...пък все не им дават, защо ли?

147

Анонимен

преди 10 години

Въпреки невиждания слугинаж на медии и управници към ционистките колонизатори,подкрепата в България за Путин главоломно се покачва.Примерно снощи в Панорама бяха викнали един от новите"видни"експерти по всичко.Печев ли беше,Бечев ли,Вечев ли-нещо такова.От около година обикаля студията като цветарка.Едно такова зализано говедообразно същество.Та тоя нов сороски *** наистина показа"завидни"икономически познания,като заяви,че едва 1% от износа на ЕС бил за Русия.Ето това са"умните и красивите"

146

Анонимен

преди 10 години

Какво значи Обама" все още се надява"?Що за нагло поведение имат тези администрации там,които на всеки четири или осем години се редуващи се във властта и управлението?Няма ли найпосле ООН да влезе в прерогативите си и да озапти тези международни престъпници,влизащи в определението за такива по всички международноправни документи?Тези разпасали се маниаци да владеят света,ще го вкарат в нова световна война.Това те са свикнали да правят извън границите си.

145

Joro

преди 10 години

Ei bulgarite sme mnogo zlorad i zavistlivi.tolkova pliuene protiv USA.horata tam sa mnogo po gotini i evala za politikata im.predstavete si maika s malko dete q napadat na ulicata.Ima blizo nqkolko amerikanci koito shte otidat da im pomognat,a rusnacite shte gledat otstrani i shte kajat kakvo se mesqt tiq.ne e tqhna rabota.Dobre che q ima USA i tepurva shte se zasilva silata!!! koito zaema poziciqta na ruskite okupatori e dosta posredstven i bg medii sa uspeli da mu promiqt malkoto mozuk.

144

Румбо

преди 10 години

След като си инвестирал огромни средства в действия за разпадане и загуба на влияние на една държава(Русия),нормално е тая държава да не е съгласна с тебе.

143

2

преди 10 години

Чудя се когато турците завзеха със армия половината Кипър ,къде бяха американците...аман от двойни аршини.Не става въпрос за Украйна ,а за отдавна чакан от Щатите момент да натикат Русия в ъгъла...видно е като бял ден.

142

Кaшчeй Безсмертний

преди 10 години

До Анонимен 159Една малка подробност, скъпи ми индженере - в САЩ частният бизнеЗ се меси в правителството на държавата...

141

Кaшчeй Безсмертний

преди 10 години

До Анонимен 156Да, ама си в Америка, а приятелите ти и роднините ти са тук.Налага се да дишаш техния въздух.А относно инженерното образование - като знам, че на половината поток аз им направих дипломните работи... направо ужас! Започнах работа преди да се дипломирам, направо ни "засмукаха". Не знам как си седял 2 години...

140

Анонимен

преди 10 години

До Анонименникога не съм имал заеми, и кредитните карти са пълни + мой собствен резерв "за черни дни"

139

Анонимен

преди 10 години

До Рошко"До 125 ЕСА в комунистически Китай, защо инвистират уважаемий?А ние сме членове на ЕС."за пореден път повтарям,китай не е комунистическа държава. кога ще ви узреят мозъците да го разберете. разликата между америка и китай е доколко правителството на държавата се меси в частния бизнез.за америка тоя коефициент е равен на 0.

138

Анонимен

преди 10 години

do 156,amerikaneca,само не спомена колко заема си теглил и колко празни кредитни карти имаш.

137

Анонимен

преди 10 години

До към 143а бе *** неден, бил съм в българия, завършил съм инженерно образование и съм седял 2 години без работа, без да имам 5 лева в джоба. ти ли ще ми обясняваш за достоен живот ?трябваше да отида в америка за да ме оценят , да стана професионалист и да не мисля какво ще ям утре. 10 години беше жестока борба, но сега съм добре и мога да кажа че имам достоен живот.работата ми е добра , уважаван съм , парите са добри, ходиш където ти кефне и купуваш без да делиш от хляба си.

136

Сравнете

преди 10 години

номерата на коментиращите, кой към кого се обръща и си направете извод за демократичното ***! Е, по соца пак така си приказвахме и нямаше кой да ни чуе - къде е разликата в това отношение?

135

Гражданин на РБ

преди 10 години

До Анонимен 150"Леле колко безпомощен е САЩ! Искрено се притеснявам, като гражданин на държава, която е един от главните им дупелизци! Слаби, с борчове и ненавиждани в цял свят, заради вулгарната си политика. "Не е безпомощен. Китай изкупува методично външния им дълг с около трилион на година. Русия е на 6-то или 7-о място сред кредиторите на САЩНЕ е безпомощен, както виждаш. Има финансовата "помощ" на други страни.Сам имаш изводи? М?;-)

134

Гражданин на РБ

преди 10 години

Неотдавна чух от един местен синдикален "Лидер", че всеки референдум е "Порочен". С други думи, всичко, що не обслужва частно-партийни интереси, а може да изрази народния вот, е "порочно". Същото е и с т. нар. "държавни интереси", както и с т. нар. "Европейски интереси", както и с "Руските интереси". Само, че Крим е Руски .... И от ВРЕМЕ ОНО.НЕпризнаването на Референдум е ПРИЗНАВАНЕ НА СЛАБОСТ В ДЕМОКРАТИЧНОТО мислене за СМЕТКА НА ИНТЕРЕСИ.Нищо повече.

133

Анонимен

преди 10 години

До АнонименЛеле колко безпомощен е САЩ! Искрено се притеснявам, като гражданин на държава, която е един от главните им дупелизци! Слаби, с борчове и ненавиждани в цял свят, заради вулгарната си политика. Няма такава държава, която да избива собственото си население в спретнати атентати само за да защити външнополитическите си извръщения. Това с Крим не напомня ли на Косово? Разликата е, че там се намесиха във вътрешната политика на суверена държава без в Косово да живе нито един американец.