86

Анонимен

преди 10 години

Комунистите знаят само две неща за парите, че не са техни и че искат да ги вземат.Харесва ми да слушам квиченето на платените от БСП форумни ***. Ами като ГЕРБ са толкова зле и се разпадат да ходим на избори през май. Спечелете си честно изборите драги комунисти и си продължете с кражбите.

85

ppq

преди 10 години

Парламента напускат можещите. За тях не е проблем да изкарват по 3-4 и повече хиляди занимавайки се с друго. А остават тези, които нищо не умеят и за тях депутатската заплата в реалния живот е трудно достижима. Твърдението ми кане всички, то поне по -голямата част от тях

84

Гарибалди

преди 10 години

Така като е тръгнало в ГЕРБ ще останат само Боко и турчина Вежди Рашидов,щото Цветанов еза затвора.

83

Анонимен

преди 10 години

До Симоти от северозапада ли си ?

82

Симо

преди 10 години

На комунизъма ще му сваля шапка ако разчепка докрай аферата с пещерата"Леденика" дета бяха похарчени 5 000 000 лв. за атракции от стиропор и отчетоха разходи на отделните детайли така: приказен герой от стъклопласт 17000лв за 1 бр. бейка,двуместна 2000 лв детска люлка с две махала 15000лв. Хайде господа комунисти действайте. Това ,че е сезирана прокуратурата нищо не значи,те са ваши. нали северозапада е най беден, посочете причината,давайте ,стадото изка отговор.

81

Анонимен

преди 10 години

Няколко души излязоха от групата на ГЕРБ, но целият и електорат е единен, докато групичката на Станишев в парламента се държи здраво, а отвън Гоце ги разцепи от кръста.

80

ER_Dr

преди 10 години

Не може "*** вън от ГЕРБ", понеже кой ще остане.

79

Дедо Мишо

преди 10 години

Очевидна е огромна радостта от всяко сътресение в опзицията.Предлагам всеки антикомунист да напусне демонстративно .Оставете ги сами бе хора,нека да ги забъркат ,ама яко. Той народа/ако има все-още разумни разбира се/ сам ще ги изхвърли зад борда.

78

anonimen

преди 10 години

*** вьн от ГЕРБ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

77

Titanic

преди 10 години

Корабът потъва и мишките църкат и се изхвърлят из океана на късмет пък може би ще се захванат за обрулените орехи на народа

76

Анонимен

преди 10 години

Не се нарича специализация в чужбина, а бягство.

75

hanko

преди 10 години

kakav gladak i mazen Gerbuzak

74

DAAA

преди 10 години

Нали на този *** баща му бе последния директор на Кремиковци той го съсипа и сега синчето - малко царче ! егати и *** съд и тормоз до дупка ,а бягат като гадни плъхове!!!

73

ER_Dr

преди 10 години

Това лице изразява любородие, благочиние и честност. Дано специализира по-бързо и да се връща у нас, ще имаме нужда от него.Пък и какво да прави в чужбината. Там не може да дадеш 1 лв. и да спечелиш 100, като след това си прибереш и единия с лихвите.

72

дааа

преди 10 години

Хубаво е,дето освен Бойко има и други честни гербери!Някак си живота придобива смисъл!

71

Анонимен

преди 10 години

Тоя не го ли уцелиха с яйце,когато правеше предизборен митинг на ГРОБ?

70

Анонимен

преди 10 години

Мишките бягат от потъващия кораб!

69

продажник

преди 10 години

Продажник нагъл. Очаквал да получи луканка, но хванал Бахура. Отивай в ДПС там те чакат продажник долен

68

очевидец

преди 10 години

Тоя ли бе, ако беше стоял още малко на митинга на Бареков публиката щеше да го направи на крем карамел !

67

Анонимен

преди 10 години

Ка-а-а-к му е изписано на този на физиономията, че е кариеристче мазно, намърдало се в политиката за келепира... Е, както вече става ясно, келепир при ГЕРБ засега няма, защо човека да си губи времето. Апропо, не беше ли това име забъркано наскоро в някакъв скандал за конфликт на интереси и съмнителни схеми, някакви 30 милиона от обществени поръчки? Да не са го "пратили на специализация" да заметат някоя и друга корупционна следичка?...