9

Анонимен

преди 10 години

Повечето мъже вече не искат да се женят. Отговорности, деца, разводи издръжки след това... за това има и толкова много стари моми, просто защото мъжете ги е страх да се обвържат сериозно. Не е ли то да си развяват оная си работа и да спят с 20-30 годишни мацки докато не станат на 50-55 години? За какво им е на мъжете да се женят? После защо жените оставали стари моми? Че за кого да се омъжват, като никой мъж не го иска. Най-много да направят някое дете, но без брак.

8

9

преди 10 години

Това се отнася и за жените,горенаписаното.Срещал съм жени на разведени родители,при които майката се е превърнала в мъжемразка и така възпитава и дъщерите си,на които пък им куцат връзките и неискат и да чуят за сватба и това не може да се промени,а майката ги привръзва да са цял живот до полата и.Промити мозъци и не го осъзнават и е много жалко.

7

Теди

преди 10 години

Доста от"почтените"съпруги и съпрузи се крият-любовници,комшии и шефове иначе за пред хората се правят на много морални.

6

Анонимен

преди 10 години

Приятелите ти са страхотни късметлии. Моята от 8 години не го слага в уста

5

Непозната

преди 10 години

До Красен Учудваш ме в ръзсъжденията си. Всъщност на всичките ми близки мъже, без изключение, жените им им правят орална любов, откакто са се запознали, имат си деца от тях и всичко е наред, добри семейства са. Даже единият ми колега специално остави една приятелка и се ожени за друга и има две деца с нея, защото първата не правеше орална любов. Явно ти още си подвластен на остарелите стереотипи - има жени за развлечения, има и съвсем други, те са за семейство.

4

Красен

преди 10 години

Когато един мъж си е намерил жена за забавление, която му позволява *** и орален секс . Той не мисли да се жени за тази жена . Представяте ли си с тази уста да целува децата му .

3

Дедо Ви Пич

преди 10 години

Мили Дами, Искам да допълня ''Аз-Жената'' .Ако при споменаването на думата ''семейство'' , той ви каже: - Не ме занимавай с глупости...Това е мнооого сигурен знак!

2

4ru.eu

преди 10 години

В съвременната "култура на знаменитостите/Celebrity Culture",семейство основано на любов между мъжа и жената,вече не е правило. Семейството става демоде, хората с морал-посмешище.В края на 20-ти и началото на 21-ви век,семейството в България мутира в своеобразна симбиоза.Мъжете и жените живеят на двойки, при което мъжете съдействат в намирането на случайни мъже,които финансират "семейството" им.

1

Анонимен

преди 10 години

брех брех