176

Анонимен

преди 10 години

Този от снимката много отдавна трябваше да е в затвора, а не да се прави на всезнайко! Знаем го колко пари струва, какво е учил-недоучил и какви ги натвори като министЕр! Но те краставите магарета са на почит от платените *** - разлистваш и лъсват наглите физиономии на Боце, Цеко, Цеца, Деса и други "герои" от "тежката артилерия" на Групировката! И ти идва да се разпоредиш с тях по подходящ начин, защото нито властимащите, нито съдебната власт ще го направят! Плазмодии!

175

Гарибалди

преди 10 години

До вот-184Е,какво да кажем за синята смрад? А за БОКОВАТА да не говорим,симпатяга ***.

174

Край

преди 10 години

Не харасвам правителството ОБАЧЕ не харесвам и когато физкултурник говори за професионализъм в полицията. Йовчев е три класи над този *** НО правителството трябва да подаде оставка и да се направят предстрочни МАЖОРИТАРНИ ИЗБОРИ В ДВА ТУРА.

173

Анонимен

преди 10 години

До вотабе философ ми чакъра . та даже и българия осъдихапри големите професионалисти маса поръчкови убииства та и самозапалвания накрая

172

Пешо

преди 10 години

Ами да я беше провел тая акция през 2012 г. когато я е разпоредил съда. Големия професионалист......носач на папки...как не го е срам

171

!!!

преди 10 години

ne komentiram

170

танаси

преди 10 години

Когато един американец си запалил пурата от вечният огън на пантеона в Париж, гвардеецът от почетния пост вдигнал пушката и застрелял на място осквернителя. Войникът е имал самочувствието да вземе решение според ситуацията и бил поздравен за правилната реакция, а тук преди да се анализира случая се хвърлят обвинения в непрофесионализъм на баретите. То пък Цветанов и всички в правителството и парламента са едни ПРОФЕСИОНАЛИСТИ да ни завиди света!

169

2012 година

преди 10 години

Съдът е разпоредил на полицията през пролетта на 2012 г да проведе акция за задържането на този човек и отнемане на оръжията му! Защо полицията и Цвъ-цвъ не са изпълнили нареждането на съда? Гербери да не коментират тая история, че за тях е автогол и се размириса цялата история!

168

Анонимен

преди 10 години

Феликс Дзержински-комунист, революционер и държавник. СССР.Основател на ВЧК - Всеруската извънредна комисия за борба с контрареволюцията, спекулата и и саботажа. Дзержински е от дворянско семейство , изключен от училище за революционна дейност. Железният Феликс Чекистът е човек с хладен ум, горещо сърце и чисти ръце" е приет от органите на сигурност в СССР. След победата на демокрацията се заменя Полицаят е човек с хладно сърце, без ум и с мръсни ръце"Умира през 1926 година от инфаркт по време на заседание. Оставя 500 рубли в книжка за погребение.

167

вот

преди 10 години

Колкото и да плюете при Цветанов убити полицаи и граждани при акции нямаше, така че тихо там червената ***. Сегашния ви министър и онова зетче на Пенков, което спуснаха за Гл.Секретар за нищо не стават. Пълни урунгели. Ей, много червен тоя сайт. По - рядко влизам вече, тука не се диша от комунистическа смрад

166

евлоги

преди 10 години

цецо хаиде вземай багажа и професионализма си и в затвора.сумиста те чака.да не забравиш да вземеш и вазелинчето.ти знаеш защо

165

Анонимен

преди 10 години

Така ще е докато съдят всеки полицай, който повиши глас на някой по време на задържане или недай Боже приложи сила. Само се сетете за най-новия герой за съвременното българско общество "Чакъра" - то не бе рев, не бе злословене срещу полицията.

164

А Сарафово?

преди 10 години

Че терориста нали взриви мега мощна бомба в Бургас? Някой подаде ли оставка заради тоя пробив в националната ни сигурност? Бойко, Цвъ-цвъ? Кой подаде оставка? Бойко ни будалкаше, дрънкаше простотии, че щом сме имали дюнери нямало да има атентати у нас! В цял свят гръмна новината, а у нас ОСТАВКИ ЙОК!

163

Анонимен

преди 10 години

Тоя ГНУСАР да замълчи,щото и той е виновен

162

135

преди 10 години

Цветанов, скрий се и не се показвай! Ти най-малко имаш право на мнение по въпроса.

161

Omnia Mea

преди 10 години

"През 2012 г. е била планирана операция на баретите за неговото обезвреждане, но по разпореждане на тогавашния главен секретар на МВР Калин Георгиев акцията не е била проведена."Най-наглият грозник си ти, Цветанов!!!

160

Анонимен

преди 10 години

Тоя грозник,какво разбира от професионализъм? С връзване на канапчета на служебни карти и разнасяне на папки,като какъв се изказваш бе изроз крадлив?

159

Анонимен

преди 10 години

Наглост и безочие. "Крадецът казва, дръжте крадеца". Този човек трябва да бъде до разследван във връзките си с Велико Търново...

158

FBI

преди 10 години

Цветанов ти не се прави на луд , тва на български е ТЕРОРИЗЪМ и убийство на Полицай

157

bg

преди 10 години

Ima si has da kajesh neshto polojitelno za drugite.magareshka glava..