111

АНОНИМЕН

преди 10 години

С извинение към пострадалите но КАКЪВТО РОСЕНЧО ТАКОВА НИ И МВР-то./той е бъдещия вътрешен министър на пеевски/.

110

Анонимен

преди 10 години

"Росен говори за чест". Най-краткия виц.

109

ставри

преди 10 години

До 2012 годинаКолко плащат?Що на ме уредиш и мене?

108

2012 година

преди 10 години

Съдът е разпоредил на полицията през пролетта на 2012 г да проведе акция за задържането на този човек и отнемане на оръжията му! Защо полицията и Цвъ-цвъ не са изпълнили нареждането на съда? Гербери да не коментират тая история, че за тях е автогол и се размириса цялата история!

107

Анонимен

преди 10 години

Росене, стига си лъгал! Само в приказките нос може да порасне при лъжа. Твоят така ще си остане, а ти напразно си изхаби доверието и достойнството. Защо ти трябваше да подкрепяш това цакано асо, този *** Барека???

106

OH

преди 10 години

Ако Роската имаше нос, нямаше да си пъха израстъка, където не разбира и да души на *** фмирисания ***!

105

Анонимен

преди 10 години

ти надрусан ли си бе та днес един психо уби твой колега и рани още трима противен си отсега какво остава за после то и за това Слави се отърва от теб

104

Габи

преди 10 години

Не знам какво ще предствлява България, след като непрекъснато всяко правителство, което дойде на власт, вади кирливите ризи на предходното. Не можахме да се преборим стова все някой друг да е виновен, а да не можем да видим собствената си вина. Днес не може човек да има сигурност за нищо. Никой не е сигурен като излезе на улицата, дали ще успее да се прибере жив в къщи. На никой не му се работи, а гледа нещо да открадне за да яде. Какво ли ще остане от нашия мързелив и крадлив народ след години

103

Анонимен

преди 10 години

А ако ти си поне малко мъж спри да говориш глупости, спри да се изявяваш като много вещ относно всичко и отдай поне малко почит и смирение в този ужасен ден. Все пак има загинал бивш твой колега или забрави че си бил милиционер.

102

БившКоренякСофиянец

преди 10 години

Тва пък *** продажно, Роската (като другия Роска Пумата), що не си завира зур;ата където не му е работа?!Я да си се обичат с Пеевски и Бареков и да си правят бебета един на друг, ако искат, но да не дават акъл, щото нямат!

101

.

преди 10 години

До vot42То пък един водещ!Добре,че се махна от тв пространството!

100

Анонимен

преди 10 години

Да има надежда.Ще дойде Росен Петров да им говори на древногръцки и ще се разберат.Или ще изнесе лекция по история на литературата.

99

jeyko

преди 10 години

Navremeto mediite prevarnaha Book Tikvata ot mishok v tigar Sega e red na tova momce

98

vot42

преди 10 години

Бъдещият министър на МВР,още отсега бърза да дава съвети!Само,че едно е да водиш предаване от студио,а съвсем друго е да ръководиш министерство!

97

Владимир

преди 10 години

Може ве пиандурник , нали виждаш , че може... стреля и не му пука а ти и твоя ортак каде сте тръгнали по пътеката на предателите може да вземете един пистолет да си го наврете в *** и да гърмите!!! Аз калпака като вас не го свалям твърде ми е свят ....за мен има виша стойност и калпак не свалям и вяра като вас не сменям! *** всички продажници долни!

96

Анонимен

преди 10 години

Kak se kazvashe rapara na snimkata !

95

до Росинатчо

преди 10 години

Какво прави такъв *** при другите ***. Станахте много.

94

wld

преди 10 години

Левчо, а на теб що ти е деформиран носа....

93

преход ли

преди 10 години

Как да правят акция-да убиват наред ли?Тук работата е , че не са иззели оръжието на човек, който заплашва децатаЗначи пак опира до проблем на МВР с местните феодали .Както е казал поетът:"Преход ли бе , да го опишеш?"

92

PIPO

преди 10 години

MNOGO VZE DA ZNAESH ZAKONITE ! SMOTANQK !.