150

Любо

преди 10 години

Моите съболезнования на близките на загиналият полицай,радвам се,че децата в близкото училище ще играят на спокойствие занапред.Доста закъсняла реакция на институциите.

149

Анонимен

преди 10 години

Редовите полицаи всекидневно с голи ръце се оправят с агресивно луди.За какво им беше на баретите да ходят там

148

Анонимен

преди 10 години

Истината е, че СОБТ разчитат предимно на името си, не толкова на професионализъм! И там е с връзки естествено,така че...за СОБТ това голям удар! Това петно ще го носят дълго време!

147

Анонимен

преди 10 години

Няма по тъпо племе от ловците ! Рядко комплексирани хора и фукльовци ! А да станеш ловец никак не е трудно ! За това има толкова инциденти с ловци !

146

2012 година

преди 10 години

Съдът е разпоредил на полицията през пролетта на 2012 г да проведе акция за задържането на този човек и отнемане на оръжията му! Защо полицията и Цвъ-цвъ не са изпълнили нареждането на съда? Гербери да не коментират тая история, че за тях е автогол и се размириса цялата история!

145

до 777

преди 10 години

Реви мръсен гербераст реви, оставка ще видиш през крив макарон :) още 3 години ще има мачкане на герберасти! И хиляда удивителни знака да слагаш същата работа :)))

144

wtf

преди 10 години

Този индивид здравно осигурен ли е? Аз не искам да плащам за лечението на убиец социопат.

143

777

преди 10 години

оставка!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

142

техен човек e

преди 10 години

ГЕРБ не са му отнели пушките през 2012 , понеже бил техен човек , преставям си тоа лудия да му дадат некой лев да стреля на Протестите за ГЕРБ

141

Анонимен

преди 10 години

Ето за това Бойко с РПГ-то ги действаше такива! Сега ченгетата щяха да са живи и здрави.

140

PASHATA

преди 10 години

До мимиАко е мръсен милиционер дано го прептрепат и него.

139

Само подкупи знаете

преди 10 години

Според мен е искал да предизвика полицаите да го атакуват за да пробва колко добре се е подготвил през годините.........

138

ДОСТОЙНИ УЧЕНИЦИ!

преди 10 години

ТАКА Е ПРИ ДЕМОКРАЦИЯТА! В АМЕРИКА ДОРИ В УЧИЛИЩАТА СТРЕЛЯТ И ЦЕЛИ КЛАСОВЕ ИЗБИВАТ. ПРЕВЪРТЯЛИ КИЛЪРИ ИЗЛИЗАТ ТАМ НА УЛИЦАТА С АВТОМАТИ И ТРЕПЯТ НАРЕД. НИКОЙ НЕ Е ИСКАЛ ЗАРАДИ ТЕЗИ УБИЙСТВА ОСТАВКАТА НА ОБАМА. ПРОСТО АМЕРИКАНЦИТЕ СА ПРИЕЛИ, ЧЕ ТАКА Е ПРИ ДЕМОКРАЦИЯТА. ДЕМОКРАЦИЯТА ИСКА ЖЕРТВИ. ВИЕ ИСКАТЕ ДА ЖИВЕЕТЕ ПРИ ДЕМОКРАЦИЯ, НО ДА ИМАТЕ СИГУРНОСТТА ОТ ТОТАЛИТАРНО ВРЕМЕ. ДА ВИ ИМАМ ДВОЙНИЯ ЛИЦЕМЕРЕН, ФАЛШИВ МОРАЛ! ИСКАТЕ НА ДВА СТОЛА ДА СЕДИТЕ ЕДНОВРЕМЕННО!

137

мими

преди 10 години

Ако това се случи с мойто дете работещо като полицай,на този мазен клепоух некадърник ще му отрежа и двете уши и ще му ги навръ вгз.

136

пепи

преди 10 години

Това са ръководителите в МВР със 7 години стаж!!!

135

Анонимен

преди 10 години

Е, настигнахме ги най-накрая американците.

134

Анонимен

преди 10 години

Дано пукне!

133

лимонад

преди 10 години

e защо не са си го убили на място. Как може - застрелял полицай, заплашвал сумати хора и се грижат за здравето му да харчат още пари?????????ааа забравих - бил е здравно осигурен и си е плащал вноските редовно.

132

info

преди 10 години

darjavata e prognila,ot glava do kraka,vijte germania,niama tolkova polizia,a vsicko e mir.niama grabeji,zigani,a,polizaite ne izglejdat taka,ujas,nai-prostata pasmina e v bg...

131

Аз

преди 10 години

Ха сега жалостивите душици, да обяснят на жената и децата на загиналия полицай, защо трябва от техния джоб и данъци държавата да плаща операциите и животоспасяването на този убиец. Децата му пречели?! Не куршум в главата а бавна и мъчителна смърт заслужава тази ***. Това е ***- не бива да бъде третиран като човешко същество!