218

хььа

преди 10 години

КОЙ КОЙ ИМА ШПИЦ КОМАНДИ ТУК един псевдонацист не обича друг с история

217

болгар

преди 10 години

Браво на Сидеров винаги е подрепял и подкрепя националните интереси на България за рзлика от всички продажни партии като БСП, ГЕРБ ,ДПС ДСБ НФСБ всички тия партиики са долни газолизци на Евро и Американските *** .Вигенин трябва да бъде сменен веднага той е предател

216

нищо чудно де

преди 10 години

Тоз заработва шепата долари платени му от руското посолсвто. По разбираеми причини всички чуджи агенти предпочитат презрените американски хартиики , пред шумата/рублата.По -интересно е защо цацата не се самосезира и разследва ибрик сидер заради поставяне в услуга на чужда нам държава - Руссия ?

215

Анонимен

преди 10 години

Както пее за Русия,така скоро ще запее и за Някоя друга страна,просто Мишката Сидеров се опитва да напипа нагласите на хората,че да дръпне някой глас повече,след като си предаде страната подкрепяйки ДПС и БСП.

214

Анонимен

преди 10 години

До АЗХора абе ограмотете се малко бе...отворете си мисленето един живот живеете...Стига с тва рисофилство,русофобство и т.н,на днешния свят няма справедливост,трябва да се научим да мислим в наш интерес,никой не му дреме за нас камо ли пък на Русия,част от Европа сме и трябва да сме с нея,който иска Русия да ходи там,които иска америка да ходи там,тук е Европа ,това е волята на масата от Българи

213

Акъл море

преди 10 години

Въпреки многото си личностни недостатъци,Сидеров е единствения който дава истинската картина на това какво е България,къде се намира и какво я чака.България е колония,ръководена вече 25год.от без чест и доблест!Срам е за БСП да поддържа фашисткото правителство в Киев и да заклеймява Русия,която ни е дала държава и от която тази партия е получила за периода от 45год.всеобхватна подкрепа!Срам! Подлеци!25 год.не съм гласувал за никого,но е напълно възможно да дам десетина гласа за Сидеров!

212

бб

преди 10 години

Волене,ти остана единствената надежда на обикновенните българи.Другите всички в парламента е продажна ***.Там са лобисти,крадци,антибългари,безхаберници и каквото се сетиш още.Само ти казваш истината право в очите,колкото и гадна да е тя.Ей затова ще се мъчат да те смачкат,но няма да успеят защото все повече от народа почва да разбира истината и на следващите избори това ще си проличи,макар че купени социолог.агенции се мъчат да те зачеркнат.Напред!

211

Анонимен

преди 10 години

Чисто и просто нямам думи да опиша паплачга ,коато се подвизава тук малко са ви били 500 години робства явно сте с рлбски души.Колкото и да зъм срещй гова юрВигелство не могА да огрека , че Вигенин се държи като европеец достоен наш насшедник от 91 НЕГ София ,все пак качеството си личи дори и пфи клму истическата номднклАтура.

210

seira

преди 10 години

ПРИЯТЕЛИ,ДА ИНИЦИИРАМЕ ПОДПИСКА ПОД НАДСЛОВ:АЗ НЕ ПРИЗНАВАМ НОВОТО ПРАВИТЕЛСТВО НА УКРАЙНА!

209

Народен съд ги чака!

преди 10 години

Глуповатите и продажни управници водят България към нова катастрофа. Какво пък, всяко зло за добро. Нова катастрофа и нов Народен съд. Този път без лигавене и отменени смъртни присъди. Да не повтаряме грешката на Димитров и Сталин от 1947 за либерално поведение спрямо доказани престъпници.

208

Анонимен

преди 10 години

На последните избори имах глупостта да гласувам за НФСБ и сега жестоко съжалявам, първо защото Валери Симеонов измами своите избиратели като се прегърна със Бойко Борисов, след това се съюзи със мутрата Слави Бинев, а сега няма никаква позиция по събитията в Украйна, нито имаше за събитията във Сирия. За съжаление НФСБ се превърна в маргинална партия, без никаква позиция по важни за България въпроси. На следващите избори аз и всички измамени от Валери Симеонов българи, ще гласуваме за АТАКА !

207

АЗ

преди 10 години

Гласувам за Сидеров и славянска Русия спрямо другата възможност пИдала Борисов с неговият приятел-пророк Ердоган(***).Който е за Борисов освен че е *** но е и ***!

206

Мирослав Недялков

преди 10 години

Както каза баба Ванга: "България е душата, Русия е тялото"... Браво на Атака и на Воле- това е позиция, на място, не като другите Ес това, Ес онова, такова, ми то териториалната цялост на Украйна онаковаАтака е там именно за това, да им покаже какви родоостъпници са, да им покаже минусите и плюсовете на всеки един поотделно...никой не се осмели да изкаже собственото си мнение, своята позиция за проблема в Киев- само показават и казват продиктуваното им в ушенцата

205

И Вигенин и позицията на останалите ни управници -са неадекватни, в случая!!! Крим иска да се присъедини към Русия и това искане ще бъде подпечатано с референдума в неделя...Този човек от пренатягане да си изгради кариера в някоя наднационална номенклатура от чиновници като него, прави за резил цяла България и ни скарва с цяла Русия. . .

204

Това си беше кървав преврат, осъществен от нео-нацисти и платен от САЩ... и не забравяйте, че формално новото правителство е нелигитимно!!! и този *** сега не признава референдума, а признава властта, безмозъчна марионетка...Само ще ни навлекат излишни проблеми с Русия!!! Както казват мъдрите хора истинския български патриот обича Русия, няма как да си родолюбец а да мразиш двойната ни освободителка!! Правилно Волен Сидеров иска обяснение и оставката на Вигенин!

203

Петър Петров

преди 10 години

Човек се чуди как да коментира отрицателните качества, които проличават в постъпките му...Непризнатия от Вигенин, Крим дори има много повече основания да се отдели от Украйна, отколкото имаше Косово преди години, ама как да му го обясниш на този некадърник, който си мисли, че води външна политика!!! Както винаги Волен Сидеров е прав и за пореден път доказва , че е най-големият политик. Тези като Вигенин, които не го разбират са изостанали във времето някъде, заседнали са сериозно!!!

202

Петър Петров

преди 10 години

Той в случая се държи като една НАВИТА НА ПРУЖИНА ИГРАЧКА, чиито звуци идват от американското посолство. . . това не може да е външен министър, не признава референдума, а признава властта, която е придобита чрез преврат...не си ли гледка платените телевизии, да види как нахлуват в държавните учреждения, как убиваха хора, колко хора трябваше да умрат, за да разбере този некадърник за какво става въпрос? Какво ми се бави- веднага да си поддава Оставката, да дойде на негово място, някой БЪЛГАРИН

201

Sodom

преди 10 години

Не мога да разбера как може човек, който има еврейски корени, а именно Вигенин, да подкрепя радикалисти, които наистина имат нещо много фашистко в себе си. И от друга страна защо Европа, която по принцип е толкова толерантна към различните, сега се е хванала за Украйна така здраво и не пуска, а и подкрепя тези терористи, същите, които запалиха искрата в Сирия.

200

Виолин

преди 10 години

Винаги съм се учудвал на усета на Сидеров, кога какво да каже в правилния момент. За разлика от всички останали политици единствено той назова случващото се в Украйна с истинското му име, а не като мазния ни външен министър да се чуди как да каже неща, които вътрешно е убеден, че не са така или всички други , които първо мислят как да се харесат на покровителите си а тогава за България. Не се учудвайте, ако Атака за пореден път се представи добре на изборите. Спечелиха гласа ми.

199

Анонимен

преди 10 години

Вигенин се доказа като *** и двуличник. При това си играе свои игрички на гърба на България.На всичкото отгоре рекламира узурпаторите на властта в Украйна.Нито има нещо общо със социализма, нито работи за интересите на Българския народ.Обадили му се по телефона от Брюксел и той понеже иска повече да папка, много слушка - тича да гребе авгиевите обори в Украйна, без дори да уведоми правителство и парламент.Праволно е да го изгонят!