91

Maskarad

преди 10 години

Това е държавният глава - роб на ГЕРБ.

90

Бостан

преди 10 години

Роско трябва да подаде оставка, тази работа не е за него.

89

Радослав

преди 10 години

За пореден път се вижда слугинажът на президента.

88

Kaliman

преди 10 години

Това не е президент, а ***.

87

Петров

преди 10 години

Като говори Плевнелиев , защо не разкаже и за офшорните фирми.

86

Calsito_

преди 10 години

Президентът пак говори празни приказки колко да отбива номера и да се протака нещата

85

bezpartien

преди 10 години

По-добре да не беше давал толкова дълго изявление, ами направо да беше казал кога ще са изборите и да се приключва. Няма смисъл да разтяга локумите и да губи времето на хората.

84

Моника

преди 10 години

Стига вече, точно той не трябва абсолютно нищо да зове, защото нито едно негово обещание за времето в което е на този пост не е изпълнил, на нито един въпрос относно минало и пари не ни отговори и не ни чу за всички призиви, сега и ние няма да го слушаме.

83

RUSSIA

преди 10 години

SMESHNIK I GOVORITEL NA C.C I B.B

82

Росен Плевнелиев

преди 10 години

Граждани аз съм толерантен и изслушах мненията ви демократични които за нас Политиците са една 0Нека бъдем позитивни-както и демократични в голямото Европейско семейство където всички сме равни-Тези които ви управляваме с милиардите окрадени от вас а не вие с 400 лева заплати-200 евро на месецНека има мир просперитет и бели гълъбиКоито сега са срещу моята реч в Народно Събрание нека знаят дума дупка неправи какво толкова е станало?Мая Манолова се скъса от смях докато рецетирах-Сърдит съм!

81

Яница

преди 10 години

Призива е добър , но той не изпълни нищо от това , което беше обещал , така че е най - добре да си мълчи .

80

Анонимен

преди 10 години

Защо Росен Плевнелиев го наричате президент? Той е губернатор на най-бедната и унизена задокеанска губерния.

79

krokodil

преди 10 години

Nablizhava vremeto na "Golemiya trus" ! "7000 ot tozi grad shte izmrat",Koyto razbira-razbira.Drugite da chakat!

78

krokodil

преди 10 години

do "6666" : Spored tebe zashto v mediite ne se zadavayt tezi vaprosi oficialno,dali poradi "nedostovernost"? Ili Rosen e toszi,za koyto se predstavya? Ami istoriyata e dostoverna i shte izleze nayave!

77

ГЮРО МИХАЙЛОВ 1

преди 10 години

"Предвижда се психиатриите да се финансират по клинични пътеки, което според нас е недопустимо. Тези пациенти, които имат психични заболявания, обикновено са хора с ТЕЛК решения, хронично болни, не са обхванати от социалната система, за тях никой не се грижи", поясни Десислава Атанасова. Народният представител от редиците на ГЕРБ призова "Таня Андреева да влезе във функцията си на здравен министър". А ти къде беше, като се правеше на министърче, а, кифло? Нали вие ни докарахте да психясаме? Пол

76

6666

преди 10 години

до 48 krokodil: Някой, четем и гледаме други медии,освен тези на мамин! Ако твойте представи за президента са на база -лъжливата и скалъпена информация на тези медии,си за съжаление! Целият ти живот ще премине така,в лъжа и заблуждение, освен ако не си *** и не взимаш стотинки за капаците си.

75

До Чехльото

преди 10 години

Другарю член на Вузовския комитет на БКП,вместо да ни занимавата с несъстоятелната си особа на ***,свършете нещо полезно:излезте на тази трибуна и като един "честен" и "достоен" гражданин и поискайте проверка за Чисти ръце!Ще стане ли това някога?Разбира се,че не!Това е недуразумението на боко тиквата и прокопиев-*** задкулисния.

74

Анонимният

преди 10 години

Като главнокомандващ си е поставил за цел да се бори за боеспособни Въоръжени сили, но досега само е дал своето да" за намаляването на армейската численост. Да ходи редовно в парламента, също вече не му е приоритет, защото от откриването на 42-рото Народно събрание той не се е вясвал при депутатите. Едно от малкото обещания в графа изпълнено" пък е лично дело на вицепрезидента Маргарита Попова. Тя действително осветли правилата за помилване и за получаване на българско гражданство.

73

Анонимният

преди 10 години

За референдумите, лансирани от него напоследък, той не се допита до никого освен до ГЕРБ. Фондът за иновации и подкрепа на младите хора в науката още виси във въздуха, а диалогът за здравеопазването няма изгледи дори да се организира.

72

Анонимният

преди 10 години

Той ще бъде запомнен сред средноевропейските лидери като президента, бъркащ Чехия с Полша. Да бъде президент на регионите", също не е сред успешните заявки, защото и досега Плевнелиев не ходи редовно на срещи с избирателите си. Организирането на дебати преди вземането на ключови за държавата решения също отива в неизпълнените обещания.