6

Анонимен

преди 10 години

Сега четох в безпартиен.ком как 25 години България не се управлява от българи... и резултатът е на лице- пълен погром. А ИСТИНАТА е, че е имало една Стара Велика България и, че от нея произлезли нови държави- християнска, йудеиска и мюсюлманска, но българите водачи на стада(хазари) забравили, че са българи, мюсюлманите пък станали чисти турчаци, а македоните пък гърци елинци! Вятър ечи, Балкан стене, БЪЛГАРИ ОТ ВСИЧКИ ЗЕМИ И ВЕРИ, СЪЕДИНЕТЕ СЕ В БОЖИЯТА ЛЮБОВ!

5

Анонимен

преди 10 години

Вижте, евреите не са избран народ, те са народ от избрани. Ролята им съобразно вътрешното им духовно съдържимо и непреривната връзка с Твореца е да са Негови свещенници и учители на другите хора! Отделят ли се от Светостта и върху тях идва Разрушителят... Горд съм, че българите не станаха приносители на Злия и не посегнаха на евреите. Горд съм и, че не постъпиха като турците как изклаха 250000 тракийски българи заедно с жените и децата, останали в пределите на Турция! Радвам се, че съм българин!

4

наивници

преди 10 години

Поредният "холокостски" пасквил.От доста години насам ,основата в киноизкуството е насочена към еврейския холокост и ВИНАТА,КОЯТО ЦЯЛОТО ОСТАНАЛО ЧОВЕЧЕСТВО НОСИ ЗА НЕГО!Всъщност,"цялото останало човечество",според еврейската религия е погрешно казано,защото пред Бог,единствените човешки същества са евреите(изповядващите юдаизма),а всички други не са човешки същества,а са "гои"(***,***).Такъв е еврейският бог,определил всички нас за "гои".Затова,когато ви говорят за холокост,мислете!

3

Анонимен

преди 10 години

"Горан Паскалевич за опасностите от национализма"Ако е сръбски национализъм си прав, Горане. Ако е български - не си прав. И не може да ги слагаш под един знаменател, защото ние не сме братоубииствена държава.

2

Анонимен

преди 10 години

Голям ужас от това да се наречеш такъв какъвто си - българин, сърбин, германец, французин...поредния глобалистки пенкилер...

1

Анонимен

преди 10 години

Поредното плямпало... Аман от тоя холокост, аман от еврейски измислици...