10

Анонимен

преди 10 години

До Готинти знаеш ли как стоят нещата,че говориш....?

9

Готин

преди 10 години

И пак БМВ.. хах... БМВ и ГОЛФ не са космически кораби хора... това са калпави кипчини ламарина дето за нищо не стават. БМВ-то и голфа не са устойчиви на пътя, затова заводите препоръчват широки и нископрофилни гуми, знаят че не ги бива.

8

до 7

преди 10 години

Хаха, поредния отворко който освен Астра друга кола не е виждал!!!Не ми е такава колата,каиш ***!

7

до знаещ

преди 10 години

Ти освен че си знаещ сигурно си и можещ,и умен,и дремеш кат каиш в астрата.

6

знаещ

преди 10 години

Колата ми така е направена, че дори и да желая не мога да си изгася фаровете - включват се още със завъртането на ключа и така пали колата.Карам с един акумулатор вече ...6 год.Изводите - за умните!!!

5

Анонимен

преди 10 години

Наредбата за фаровете е хранилка за некадърните милиционери, това е ползата от нея.

4

знаещ

преди 10 години

до 1Ето, такива като теб - отворковци, дето на две магарета сламата не могат да разделят, дават мнения по въпроси дето и хабар си нямат.***, *** и ограничен народ сме.Това ни е най-тежкото наследство от комунизма - ПРОСТАЦИ СЪС САМОЧУВСТВИЕ.Докато поумнеем - просто трябва да изпукат, лошото е обаче че се множат.Остова ни май само едно - често да си сменяме акОмулаторите.....

3

Анонимен

преди 10 години

Нека почиват в мир. Жалко,но като чета за такива катастрофи,едно може би 50% са дело на млади шофьори управляващи BMW.Явно тази марка коли не е за всеки.

2

Анонимен

преди 10 години

Това със задължителните фарове е голяма простотия.Скандинавците са го въвели защото при тях видимоста е почти винаги лоша.

1

Анонимен

преди 10 години

Като има некадърни шофьори каквито и мерки да вземат управляващите статистиката няма да се промени. Поне да свалят закона за фаровете то се видяло че няма никаква полза поне да не купувам всяка година нов акомулатор