263

Ямболия

преди 10 години

Ами когато цялата държава вкл. психо органи, съд и полиция не си вършат работата, в един момент се стига до там, че умират полицаи точно заради това, че когато е трябвало не са си свършили работата. И това няма да е единствен случаи, доста неща в момента се пекат и полицаите ще оберат плодовете от собствената си корумпираност и некадърност.

262

Анонимен

преди 10 години

Жандармерията се провали при опита си за борбата с престъпността...

261

Бай Цало

преди 10 години

До ка4окаКъде е била полицията ли? на сладка раздумка и на кафе денем, и спане в патрулките нощем. По слаби и по *** от сегашният министър и вътрешен секретар ще се окаже че не е имало, и няма да има.

260

ловни пушки

преди 10 години

В цяла България е пълно с хора които притежават оръжие , особенно по селата се гърми като в Афганистан , със Закон треа се забрани притежание на оръжие , само Горски стражари , Полиция и.т.н. , същите тези хора по селата се чувстват като недосегаеми с ловни пушки

259

Анонимен

преди 10 години

пародия на спецчасти!

258

Анонимен

преди 10 години

Оууу Сидеров изскача на трибуната сега. Гледайте канал 1

257

Анонимен

преди 10 години

До 274E nali cirka triabva da e pylen :D

256

Анонимен

преди 10 години

Te nashte policai osven da biat protestirashti drugo ne mogat. Polovinata dori edvam sa vzeli sredno obrazovanie.

255

Анонимен

преди 10 години

Няма такава наглост. Местан вече 10 минути плямпа от трибуната че е възмутен че пуснали Октай Енимехмедов от ареста. Мръсно куче. Няма ли кой да го разстреля тоя *** бе?

254

Анонимен

преди 10 години

Това дали ще се отрази в бюлетина към графа битова престъпност, гадното *** ще им развали хубавата стъкмистика сега....Овчев ако иде на място, тоя да не му мисли много а да му вкара един хедшот

253

боян

преди 10 години

бате бойко отдавна да му е пуснал граната

252

Анонимен

преди 10 години

Полага ло му сее на полицията защото от 2010 сее заканвал,защо не са му отнели оръжието,и защо неса го претършували в къщи,добре че нее опаткал някои дечица.Слава богум.

251

Анонимен

преди 10 години

Руснаците да дойдат да анексират блока!

250

Анонимен

преди 10 години

Пушките требва дасе дръжат при кмета и само на лов като ходът да ги видът да неса пияни и тогава да им раздават пушкалата,а то кво някои се скара с някои и го заплашва недей да знаеш много щото да не отида до нас.Всички щеве опаткам.Какво е това самочуствие.Тия пушки за хора лиса или за животни.Като се върнат от лов пак в кметството пушките.Има ловжии по луди от психично болни когато пийнат.Хем така няма да ходът на лов когато нее разрешено и да прават пакости.

249

ка4ока

преди 10 години

убит полицай, трима ранени и месеци наред отправяне на заплахи към директора на училището затова, че поредният луд ще вземе нещата в свои ръце!!! Къде е била полицията през това време не е ясно, но вече няколко часа след инцидента никой от полицията, министерски съвет или който и да е ръководител не е поел отговорност за случилото се и навярно "виновни" ще са убития полицай и колегите му!!!!!

248

Анонимен

преди 10 години

Да не се е отворила война в Лясковец ?И колко ще продължава "спецакцията" ?Докато я обявят за най-дългата в историята ли ?

247

Анонимен

преди 10 години

Пушките требва дасе дръжат при кмета и само на лов като ходът да ги видът да неса пияни и тогава да им раздават пушкалата,а то кво някои се скара с някои и го заплашва недей да знаеш много щото да не отида до нас.Всички щеве опаткам.Какво е това самочуствие.Тия пушки за хора лиса или за животни.Като се върнат от лов пак в кметството пушките.Има ловжии по луди от психично болни когато пийнат.

246

Анонимен

преди 10 години

Нали не ви харесваха методите на Борисов и Цветанов !?! Лайте сега ......на умряло !

245

Анонимен

преди 10 години

Да дойдат танковете или да дойде Станко

244

JIGIT

преди 10 години

Последно повикаха медицински хеликоптер!!! За к'ъв чемер им е?!? Ами бронираната техника в района?!? Ехо Министъра на отбраната, подводница в движение имаме ли? Тия *** се чудят как да вдигнат повече врява, че да се отърват сравнително сухи, щото кокала как да е не се изпуска! Министъра и гл. секретар - до обяд оставките ви да са подписани!!!