103

пипи

преди 10 години

Борисов се страхува, това е ясно. Защо? Предстои да разберем. Да не забравяме, че на избори излизат най-тежките лъжи и най-гнусните истини

102

дулитъл

преди 10 години

А дано проговори най-после и Пеевски! Скачаха, мятаха се проституитиращите на гърба му една година, време е той да ги понастъпчи!

101

чочо

преди 10 години

Бойко навреме се усети и плати на протестиращите да реват срещу назначението на Пеевски за шеф на ДАНС!Защото знаеше,че ако Пеевски заеме тази длъжност сега Боко заедно с Цецо щяха да са на топло

100

тя

преди 10 години

Панически страх да не му издаде кирливите ризи.

99

1234

преди 10 години

Борисов и Цветанов бяха "дупе и ***" с Пеевски и медиите му!

98

бай х

преди 10 години

То беше ясно още от деня в който обявиха Пеевски за шеф на ДАНС. Затова бяха вдигнати всички на крак.Затова бяха тези протести, които сатанизираха Пеевски. За съжаление народът ни както винаги не се усети. Заспал народ - лесно се манипулира. Затова нямя да има осъден политик. Затова , който дойде на власт ще ни ограбва безнаказано.

97

Анонимен

преди 10 години

boklyci ste ,i vashia red ste doide ,no shte vi ostane mrasotiata

96

Анонимен

преди 10 години

Само Енимехмедов ще ги оправи тея...

95

Анонимен

преди 10 години

И аз изпитвам панически страх от пр*сти политици...

94

Анонимен

преди 10 години

Тоя ,не знае, че е умрял и само си развива чаршавчето !

93

Анонимен

преди 10 години

Бойко ако имаше истински неподправен страх от Свинята, сега щяхме да ядем луканки с осколки. Струва ми се Местан и Доган мноого мразят Бойко за дето разруши на втория барбекюто и изкара на бял свят далаверата с хидроинженеринга ;) Местане, забравяш, че Бойко е стар мафиот и знае как да гърми. Особено пък *** прасета ;)

92

рени

преди 10 години

Скрий се бе тарикат селски.Не разбра ли ,че вече и турците в България не ти вярват на теб и на вашата измислена партия.Само лъжете бедните хора и те завалиите ви вярваха,но вече започват да им се отварят очите.Ето това те плаши теб много повече от измишльотините които говориш по адрес на Бойко.Струва ми се че и дпс ще гледа парламента през крив макарон като оня откачалник от атака.И спри да ностройваш хората едни срещу други.

91

Анонимен

преди 10 години

Намерил си за кого да казваш, че изпитва панически страх. Съдиш по себе си. На Пеевски никой в тази държава вече не му вярва. Ако смятате, че можете да го използвате като плашило, сбъркали сте. Ставате за посмешище всеки ден с изявите си срещу Борисов. Умирате от страх да не загубите властта и затова така бясно го плюете. Лудостта ви в това отношение няма равна. Не можете да направите едно изказване, без да го споменете. И на сън имате кошмари от него. Вижда ви се края.

90

има разминаване

преди 10 години

В Уикипедия има разминаване в написаното за Османско , единствено само на балграски език думата ''Osmanli'' очназавала робство , на нито един друг език това нещо го нема , сега започвам да не веярвам на История на България

89

Долу

преди 10 години

Всички по-големи беди за България през последните десетилетия ни се сервират от антидържавната партия ДПС. Тази констатация вече се доказа напълно и се превърна в непоклатима аксиома. За голямо съжаление тесните партийни интереси на БСП и Атака тези политически формации съзнателно пренебрегват престъпната роля на анадолските мекерета, подкопаващи опасно националната сигурност на нашата страна.

88

K.Коцев

преди 10 години

Я тоя Местан,все измисля някоя нова и по-глупава смехория ?! И това го прави политик с претенции за култура?! А бре Местане,намерил си кого да го е страх от Пеевски?! Не Бойко ,а ти и Станишев и вашата клика сте в ръцете на Пеевски и не можете нито да мръднете,нито да гъкнете- низки и долни души сте вие и за Пеевски изобщо не е трудно да ви върти на който си пръст иска! Вън от парламента! ОСТАВКА! ОСТАВКА ! ОСТАВКА !

87

Анонимен

преди 10 години

da doidat rysite i shte biagate prez glava izmenici .....

86

Анонимен

преди 10 години

Местанчо ,след изборите и турци ,помаци и българи няма да го искат,освен да свири на дудук на Доган за нищо не става.

85

до98 от Българин

преди 10 години

Много елементарно, Доган и Местан виновни за това че 2 милиона ги нямало,хайде малко по сериозно че малко ми идва като това, кой ми с.ра в гащите, или за калпавият..

84

НИКИ

преди 10 години

ch(анонимен) 13 март 2014,21:03 отговориДоган и Местан са виновни за 2 мил. Български емигранти, за последните 20 год. България не е губила толкова хора и през трите национални катастрофи. Само ДПС е партия с кауза в България, но каузата е Турска. Всички,които са плавали в лодката на Доган са политически трупове.Това следва и за Пеевски.Една страна като загуби народа си ,след това губи териториите си.Жалко за България и нейния Народ..........Оценка-0 +0