21

e

преди 10 години

Отговора на същността на това "кой е Пламен Димитров" се съдържа в "адеквата реакция -атака срещу правителството" и мястотот му на образование.Просто КНСБ с такива представители е нелигитимна организация извършавщи чисто политически поръчки.

20

e

преди 10 години

Някой да има спомени за "дейност" на Пламен Димитров по времето на Режима Борисов? Поредния активирал се вносен тарикът,паралелно с новоизлюпилият се SNN-демократ". Абсолютно оскъдна информация относно Пламен Димитров.Но едно е ясно !

19

STANIK

преди 10 години

Гласуваш за Бареков,получаваш Пеевски,ДПС и БСП

18

изнервен

преди 10 години

Радко, не съм наивник братко. Той работи това, което му нареди мафията. Не ми отговаряй повече, няма смисъл.

17

Радо

преди 10 години

До изнервен С тая разлика, че Бареков вече работи по нея!

16

изнервен

преди 10 години

Радо, радо-о-о-о, знаеш ли колко красиви програми сме чел? БСП по принцип са царе на тях, а на Сидеров беше още по-хубава. На Бюрека е писана от Пеевски ама ние гледаме между редовете.

15

Радо

преди 10 години

Ако отделите време да се запознаете с програмата на България без цензура ще останете приятно изненадани. Аз лично съм за предсрочни избори!

14

Гарга

преди 10 години

Някъде във Враца ли къде беше някой му изсипа торба с ла*на във физиономията, но Ники *** не се спира от такива неща, мангизите не миришат...

13

1

преди 10 години

Едно е интересно - кой ще гласува за този момък?

12

Камен

преди 10 години

Няма по - голям клоун. Това с бронежилетката в новините с безносия до него... Е*ати смеха, аз не мога да разбера наистина кой му се връзва на този, този, той даже и актьор не е Бареков... ***

11

Малина

преди 10 години

Абе няма срам този Бареков, ей

10

изнервен

преди 10 години

Всеки, който дори само се срещне с К_пута следва да бъде отписан. А защо Пеевски не присъства на тези срещи?

9

Винету

преди 10 години

А тази *** от КНСБ като смята така, защо 10 месеца се спотайва и нищо не прави. Сега ще си сложи и той *** на главата и ще търси облаги след предсрочни избори.

8

Иво

преди 10 години

Вън Триглавата ламя от властта!

7

Жоро

преди 10 години

Предсрочни избори му е майката.

6

Бареков внимавай!

преди 10 години

Бареков, доста хора мислят да гласуват за теб, но ако се срещнеш ще веднъж с Пламен цървула може и да си останеш само с роднините на изборите. Този Пламен Димитров е човека закрил най-много работни места. Краде повече от някои олигарси. Масово злоупотребява с парите от членски внос(около 3 милиона месечно). И така, знай, че никой не харесва крадци като Пламен Димитров!

5

ББЦ

преди 10 години

Predsro`nite izbori sa edinstwenoto spasenie za Bylgariq.

4

Tanq

преди 10 години

Ние всички искаме избори. предните бяха подменени.

3

Случаен

преди 10 години

Още един луд и гладен, отворил е уста да глътне парче от баницата. Сладка работа е политиката, този и той живее с надежда. Ама надали ще го огрее. Много маймуни вече са на клона и скоро ще се счупи.

2

God

преди 10 години

Когато някой синдикалист си направи собствен бизнес и започне да плаща от джоба си заплати на служителите си, тогава да дава акъл как се прави бизнес. Кого представляват синдикатите - работниците във фалирали държавни предприятия, на чиито гръб живеят? Синдикатите са същите тунеядци като много от държавните чиновници и могат да виреят само във фалирали държавни фирми.