10

Горски

преди 10 години

Тоз *** като каже добър ден -вижте дали е изгряло слънцето

9

dnes.бг

преди 10 години

До грабежПРАВ СИ!!!

8

dnes.бг

преди 10 години

Три пъти се увеличиха за две години. Заглавието на статията е измамно. Скоро, скоро войната започва. Специализирани отряди в България и чужбина веднага започва операция свързана с български политици и техните семейства в България и Америка.

7

грабеж

преди 10 години

Никъде в Европа няма такава скандална " потребителска такса", която ни задължават да даваме на личния лекар, който само от такси взема по няколко хиляди на месец. Отделно за всеки записан пациент личният лекар получава по 1 лев на месец, без значение дали се е преглеждал или не. Например ако има записани 2500 пациенти, то получава допълнително 2500 лв. върху заплата, плюс потребителските такси. Плащаме здравни осигуровки и пак ни дерат кожите с някаква такса. Да се направи референдум за отмяна на т.нар. потребителска такса.

6

мръсни гадове!

преди 10 години

Тази година данък сгради е много по-висок от предната. Така ни ограбват все повече всяка следваща година. Трябва да се измете 25 годишната помия от политици и партии, оплели се като свински черва в една и съща партия, които разграбиха и унищожиха българския народ и държавата!

5

историк-анализатор

преди 10 години

Мили ми сънародници, как не разбрахте за 70 години , че проклятието на България е БКП-БСП-ДС. За какво се радвате на терористите от БКП-БСП-ДС , затова , че избиваха хора без причина или за това, че им отнеха имотите. Гласувайте за който си искате, но запомнете от мен никога няма да живеете достойно и с нормални пенсии и заплати.

4

Анонимен

преди 10 години

В България ли сме или Турция ,по всички медии само ***,само пропаганда

3

златко

преди 10 години

а световната банка кога ще препоръча увеличение но доходите?

2

Анонимен

преди 10 години

ДО 2 Още по-бързо ще се реши проблема ако се унищожат всички над 60 г- , но ти също ще стигнеш до там ! Решението и на осигуровките и на битовата престъпност и на здравеопазванетО се крие в нормалния бизнес климат и РАБОТНИ МЕСТА ЗА ВСИЧКИ ЖЕЛАЕЩИ ДА СЕ ТРУДЯТ

1

Българин

преди 10 години

ЛУДОГОРЕЦ ОЛЕ!