215

Спиридон

преди 10 години

Така не ми е ясно и досега - целуват *** на Абромович заради кинтите, а реват срещу тези, които им продават газ?!?!? И това ако не е раздвояване на личността ...

214

Спиридон

преди 10 години

ЕП да си задоволи шайката от дърти хомосексуалисти. Твърде много глупости издрънкаха.

213

nina

преди 10 години

Неуважаеми американци, западноевропейци и българи!-защо просто не си кажете, че не сте "за" Украйна, а сте ПРОТИВ Русия? Омразата ви към тази страна е видна от всякъде!

212

баи ганю

преди 10 години

Путин:Какво казали?Какво искат я повторете?!Кои са тези дето го искат?Брюксел господин президент.Брюкселлл го иска.! Путин:Виж какво тавариш,ние сме северният Брюксел и каквото кажем ние това ще стане?!Да си кротуват там иначееее.... знаеш кво може да стане нали тавариш?Зная,зная тав. президент,еи сегичка ще истичам да им предам посланието Ви.Те това е господа демократи от Брюксел.

211

ЛГТГПТ

преди 10 години

От такава резолюция всеки нормален човек би повърнал от наглост, безочие, считане на хората за добичета, долу целия западен продажен и ненаситен ........

210

Анонимен

преди 10 години

До партиен членНяма как да стане !! Та нали точно от това се хранят,да поробват и обезкостяват все повече и повече територии,под формата на "ДЕМОКРАЦИЯ " :)) ! Ето на ,Украйна не искаше доброволно да се даде,и те набързо спретнаха една кървава демокрация :)) , а сега се опитват да задържат кокала,като обясняват колко недемократично било да не искаш да бъдеш поробен и ограбен !! Тяхното мото е - ако не искаш с добро,насила ще те ограбим и поробим :))

209

партиен член

преди 10 години

ЕП първо да изтегли всички свои фирми от БГ които изнасят печалбата си навън.

208

Анонимен

преди 10 години

на бегом и да вземе всички български военни и комунисти със себе си

207

ЛУД ЗА ВРЪЗВАНЕ

преди 10 години

Или аз съм луд за връзване, или живея в лудница, без да съм луд. Тези от ЕС, т.е. ние, е не точно ние, а тези които ни управляват са съвсем исперкали. Искат да си изтегли Русия войските от Крим! Русия има договор до 2045г. на военни бази в Крим и може да разположи 25000 войника в базите си. Сега били само 13000. Сигурно оная баронеса не може да брои или е в временно разтройство на мисълта. Нали непрекъснато ни говорите за право и права. Ето ви ги, с вашите камъни по вашите глави!

206

Анонимен

преди 10 години

Като спрат газта, какво ще прави най-великата европейска страна с легализирана проституция?Германец за студен бардак не плаща!От ясно по-ясно! Това е ЕС - легализирана проституция, марихуана, гей бракове,сатанизъм,масонски секти... Да продължавам ли?

205

До265

преди 10 години

Ако ти си готов върви!!!! Не говори от името на милиони!

204

Анонимен

преди 10 години

Да живее РУСИЯ! Милиони българи са готови да дадът живота си за братска Русия. Смърт на истинските окупатори - евреосатанисти. Ако е нужно пак Богородица ще се появи и ще посочи на къде да се отправи руската армия, за да смаже врага - АМЕРИКА. Вече е ставало и пак ще стане. В деня на войната всички ще го видите с очите си. Платените бг журналисти пак ще отворят *** *** паст,но скоро главата на земята ще бъде смачкана. Нали искате свобода на словото? Дреме ми, че ми знаете IP адреса.

203

Анонимен

преди 10 години

Няма значение дали американо-еврейскосатанистки пакт ще ползват модерни оръжия срещу християнска Русия. Рано или късно хиляди добре организирани отряди от Русия ще тръгнат тайно след политическите лидери, техните семейства и предатели в Америка, Българи и Израел. Живеете си спокойно в чужбина с откраднатите пари от БГ. Децата Ви се изучиха в престижни университети в Америка,Англия и т.н. От десетки год. се събират списъци с политици, техните семейства и адреси в Америка.Няма да има прошка!

202

Анонимен

преди 10 години

При положение, че Русия има военна база в Крим, това означава да си изоставят базата ли?

201

Анонимен

преди 10 години

Русия трябва незабавно да изтегли всички свои "военни сили, незаконно пребиваващи на територията на Украйна"За да може ние да се разположим там ха ха!

200

Анонимен

преди 10 години

Путин го мислех чее тарикат-кагебист а той се оказа *** милиционер.

199

dim

преди 10 години

замислете се хора след години северна бг ще са крепостни селяни а в южна ще носим фесови,на америка и европа не им пука за нас а русия и турция искат да ни лапнат каъо топъл хляб,как една малка даржава като австрия да е независима и с просперитет а ние сме пълни продажници и на изтока и на запада,просто нямаме национално достоѝнство.жалко е.

198

Елена

преди 10 години

Е сега, до 3 минути започва изтеглянето.

197

Анонимен

преди 10 години

Ес е един распадащ се ***

196

Анонимен

преди 10 години

zaplaha za parazitite chyfyti strah li vi ot braskia ryski botysh .paplach.