86

доктор

преди 9 години

Понеже кучкарите много обичат да слагат диагнози на хора, които не са съгласни с тях, ще направя и аз същото. Прекалената привързаност към животни и особено кучета е признак за тежка социопатия, понякога граничеща с шизофрения. Подобни хора често са изключително антисоциални и изпитват нескрита омраза към себеподобните си, като запълват липсващите човешки контакти в живота си с кучешки. На много от тях поведението и манталитета граничи с тези на религиозните фанатици.

85

Анонимен

преди 10 години

То, обезпаразитено и маркирано, пак ще хапе..

84

МайкаВИ

преди 10 години

Добре дошли в България, страна в която се взимат мерки само и единствено след катаклизъм! Нека сами се задушим пред телевизора, обляни в помия и бездействие.

83

kremenastanboteva

преди 10 години

За това е виновна общината, не кучето!!!! А детето един Господ знае дали не е предизвикало кучето! Хайде стига сте нападали горкото животно! Защо не нападате така ***, които ви крадат? Скапан и *** *** народ е българския!

82

АВАТАР

преди 10 години

НЕ ПИПАЙТЕ КУЧЕТАТА, ТЕ СА СВЕЩННАТА КРАВА НА ПРИРОДОЗАЩИТНИЦИТЕ!

81

Анонимен

преди 10 години

До 100 и какво му е беззащитно на кучето *** мърло

80

Анонимен

преди 10 години

Като чета повечето коментари и ми става ясно, че българите сами са си виновни, че скоро ще изчезнат като етнос! Всякаква *** извършва геноцид на българите, ама на тях не им пука! Обаче щом е беззащитно куче - всички са готови да го заколят! Приятно изчезване злобни ***!

79

Анонимен

преди 10 години

Ако на мое дете се случи, подпалвам приюта барабар с персонала в него.

78

ДоДоДобро утро

преди 10 години

На запад няма улични кучета защото никой не изхвърля под път и над път потомството на своето.Всичко е до възпитание и култура.Там домашните кучета се кастрират ако ли не собственика носи отговорност да намери стопани.Дълга и широка е как са устроени законите и условията за отглеждане осиновяване на куче или коте .

77

Анонимен

преди 10 години

"Заловено е едно от кучетата нападатели. Животното е закарано в приют, където ще бъде обезпаразитено и маркирано. "Няма по-голяма тъпотия от това! Щом са заловили едно от агресивните кучета - смърт, смърт и само смърт! Що за простотия - да се обезпаразити и маркира. И най-вероятно пак да се върне там, откъдето е взето.

76

Борислав-Ерген 38г

преди 10 години

Как така ще ме запитваш какво бих направил след като аз нямам дете. Кучетата разнасят болести разхвърлят *** и хапят но мама и татко ги пъдят от нашия двор така че не ми досаждай. Махни се от мен ***

75

Въпроси

преди 10 години

Нека всеки се запита, какво би направил и как ще се чувства ако това е собственото му дете ? И да се замислим още повече ами ако това куче е болно, да пази Господ! А ако не успеят да хванат кучето? До кога ще е така, до кога ще чакаме някой да реши проблемите който сами трябва да се научим да решаваме, в развитите страни такава популация на кучета по улиците няма, никъде в Европа не е така... Разнасят болести, разхвърлят ***, хапят! Не трябва да стоим безучастни пред случващото се...

74

Анонимен

преди 10 години

Дионисии, твойта майка проста!

73

Анонимен

преди 10 години

Ако човек нападне 9 годишно момиче, ще лежи до края на живота си в затвора. Но куче ще получава топла храна в *** приют.

72

Анонимен

преди 10 години

Това е отвратително, но поне се знае от къде трябва да се започне, ако някой пожелае да възстанови целостта на човечеството като вид. Не са пръв приятел на човека, а пръв предател! Това, което е в момента е кучкарник, а шефа/шефката, контрола е на КРЪВ!

71

Анонимен

преди 10 години

На психото не му пука дали човек е жив, на кучкаря също, на ченгета, доктори, слуги, съдии, к#рви, на цяла огромна система. Те, понеже могат да носят любов(никой не го интересува как и откъде я взимат) са внедрени дълбоко в обществата. Те са интегрирани със цел. Целта е контрол със правила - на кръв, любов, героизъм, фашизъм, стражарство, и главното - на ЗАТВОР. Те, кучетата са навсякъде, песоглавците са хем престъпници, хем пъдари. Всички явления в обществото могат да се обяснят с тях. Това е отвратително, но поне се знае от къде трябва да се започне, ако някой пожелае да възстанови целостта

70

Анонимен

преди 10 години

Като чета повечето коментари на моите *** сънародници се сещам за един лаф на Радичков: *** НАРОД - ДОЛНА ДЪРЖАВА!

69

путкомафани

преди 10 години

не са виновни кучетата, а *** български политици, и малоумното българско общество като цяло! Превърнахме България в *** махала, в която всякакви простотии са възможни и всичко остава безнаказано! Какво ще кажат за проблема с бездомните кучета Станишев, Доган/Местан, Орешарски, Борисов и прочее некадърна политическа ***? Защо не се заемат с този проблем, а мълчат като шутки?!

68

не син

преди 10 години

Горките кученца,душички пак са ги стресирали ! Да им построим още няколко и по луксозни палати-кучкарници !

67

Анонимен

преди 10 години

Вярно бе. Защо не ги изнасяме за ВИЕТНАМ.