17

Анонимен

преди 10 години

Криви ще ти излязат този път сметките, осичке. Това да не са ти костинбродските бюлетини. С Бареков направихте опит за преврат и бяхте подкрепени от коалиционните си партньори в неистовите крясъци за опорочаване на вота. Каква излезе. Опорочителите се оказахте вие. Както винаги. Целия преход го използувахте за нечестните си помисли и корупционните си сделки. Няма кой да ви вярва вече, освен роднините - по кръв и по "идеи". Манипулациите На конвейр ги вадите. Този път вече няма как. |Свърши се.

16

отврат

преди 10 години

Ясно е,че вече сте измислили поредната измама. Отново ще излъжете хората,ще вкарате бювтека в НС и ще си осигурите мандата.Ще ни облъчват,че не управляват вече с ДПС,а с друг.А, този\"друг - ДПС 2. Ясни сте!

15

АТАКА

преди 10 години

До ahilхахахах ами ето Мая Манолова е много подходяща за ролята на чистачка, а понеже Цачева е много грозна по-добре да я скрият, като и връчат парцала за пода, че да не си вдига много мъжката физиономия от пода.

14

ZARA

преди 10 години

Герб да започнат да мислят за местата в затвора защото е време вече натам да отиват

13

Соня

преди 10 години

Партии като БСП и ГЕРБ, а за ДПС да не говорим, дори не заслужават да помиришат ЦИК. Само АТАКА могат да се справят с такава задача, обаче от останалите партии има много свирепи и жадни за власт хора.

12

batista

преди 10 години

Факта че се натискат кой повече представители в ЦИК да има е доказателство че изборния резултат не зависи от избирателите, а от хората в ЦИК. Иначе защо е тази борба за надмощие в ЦИК.

11

ahil

преди 10 години

На тикварите се полагат 7 места/двама портиери и пет чистачки/.За други не могат да претендират,защото това не е градина за тикви.

10

ГЮРО МИХАЙЛОВ 1

преди 10 години

Не мисля, че парите, които ще вземат пенсионерите за Великден са предизборно пазаруване, както смятат тиквунчетата!!! Предизборно е това гласуване: строежи точка бе ге/survey_list.php?w=42 Защото, кой ще повярва в убийствената преднина на ГЕРБ!? Хайде да бъдем реалисти и да гласуваме по съвест! За да ни светне червената лампа, най- после!!!

9

Анонимен

преди 10 години

Мая, Цачева, ала бала. На всички е ясно, че тази страна се командва от Моника Йосифова, на Йосиф еврейчето, щерката.

8

Анонимен

преди 10 години

Мая Манолова обича кривите сметки. В тях не забравя да включи манипулацията. Нали благодарение на нея стигнаха до властта. И понеже БСП няма сили за индивидуална атака към "благата", бързо направи сметката и включи в битката всички крадливи сателити. На телевизионния търгаш Бареков също се полага нещо и то не му бе отказано. Новият политик с "чисти ръце" се изложи бързо. Това, дето сам си го направиш, никой друг не може да ти стори. Алчните журналисти от ТВ 7 го последваха презглава. Резил.

7

Анонимен

преди 10 години

А за ГЕРБ няма ли квота? Що? Мъка, мъка...

6

ИСТ

преди 10 години

Манолова -лицето на злобата и омразата в парламента.Костинбродска манипулаторка която прокуратурата трябва да разследва ако е независима прокуратура.

5

Анонимен

преди 10 години

Вижно е как смята компютъчето в цик

4

Пешко

преди 10 години

Бюрека ше циври сега

3

Дон Кольо

преди 10 години

А защо закона е такъв, че само тия да са вътре в ЦИК? Това не може ли да се тълкува като опит за подмяна на изборите? Защо и извънпарламентарните партии да нямат представители? Или пък някое НПО? Това ли ви е демокрацията?

2

Анонимен

преди 10 години

ПП юруш защо има само 1?

1

Hitler

преди 10 години

Е дайте на Боко повече де нали е 1-ва политическа сила. Майче...