4

Vexel

преди 10 години

Добър ден! Не ми трябваше кристална топка да ви кажа че "България без граждани" и "Зелените" са вмирисана работа. Тъпчат им разни олигарси джобовете и се надяват да им стигнат за парламента, ама няма да стане. От тия партии само "Глас Народен" ги уважавам.

3

Бизнес

преди 10 години

И сега ще е същото. От години зелените се финансират от кръга Капитал. Който не го знае, трябва да е сляп. Тази организация е толкова *** и порочна, че чак е срам за истинските еколози. Машина за печатане на пари чрез екология, за манипулиране на проекти, за замаскиране на проблеми. ЕС отделя огромни средства за екология, които отиват само в определени зелени джобове от години.

2

Все още има места

преди 10 години

Валери Димитров е заслужил местоти си в Пантеончето на нечистоплътните, докато историка-анлидатор ще поставя в Пантеончето на молците и дървениците.

1

историк-анализатор

преди 10 години

Мили ми сънародници, как не разбрахте за 70 години , че проклятието на България е БКП-БСП-ДС. За какво се радвате на терористите от БКП-БСП-ДС , затова , че избиваха хора без причина или за това, че им отнеха имотите. Гласувайте за който си искате, но запомнете от мен никога няма да живеете достойно и с нормални пенсии.