399

историк

преди 10 години

такова понятие и нация като Украйна не съществува! Киевска Рус е началото на съвременните руски племена , никъде в историята не с еспоменава за Украински племена и Украйна. Това е територия , за която Полските племена и Руските са се борили и воювали няколко пъти. Ту поляците превземат , ту руснаците докато накрая си поделят територията. Самото име означава крайна земя. Украйна. Така че местните националисти не знам какво точно отечество защитават...те са руснаци/поляци. Стават смешни

398

supernova®

преди 10 години

Е, след няколко седмици като се изпари възторга и дойде отрезвяването, че като се натрупа панически рассийското население да си тегли от банката обезценените рублички едва ли ще им е до реномета и превъзнасяния, ама нейсе... Тогава има да му ядат на президента си... рейтинга :D Колкото по-голям, толкова по-добре за нацията, нали?

397

гост

преди 10 години

Ето ви един доказан,натурален сатрап.....И пак виждам тук хорица ревът за "братска Русия",това и подобно невежество ще тикнат света към катастрофа.....

396

Анонимен

преди 10 години

Хотят ли русские войны?Хотят, хотят, очень много хотят.

395

муспи

преди 10 години

Изсраел няма да прости на Русия за Олимпиядата. Можеше тази Олимпиада да е в изсраил. Там също има голями снегове - така пише в библията. И евреите играят хокей, могат да се пързалят на шеинички и да си вдигат рейтинга на Натаняху.

394

муспи

преди 10 години

Плевнелиев е стигнал до такова положение, се само споменаването на името му работи за Путин.

393

Анонимен

преди 10 години

Интересно как се е отразило на рейтинга на Офшорко Плевнелиев, сервилното му поведение поръчано от САЩ по адрес на Русия.

392

СМЪРАД

преди 10 години

РЕЙТИНГА МУ ОТХВЪРЧА И НЯМА ДА СЕ ВЪРНЕ НИКОГА ПОВЕЧЕ НА КАСАПУТИНАРУТАТУТУРУТЕН!

391

Времето

преди 10 години

demograph.blog.bg/politika/2014/03/07/i-slavata-na-***-bila-v-zenita-si-i-vsichko-izglejdalo-ta.1245530

390

АРХАНГЕЛ

преди 10 години

болшинството от тези млади хора имат и най-малка представа за случващото се. Тяхното съзнание е дълбоко замърсено с неолибералните сугестии. Огромната част от тези млади хора почти нямат трудови навици, заразени са неличимо с всички неолиберални мантри мултикултурализъм, лесни пари, безбожие, мързел, тотална липса на ценности и объркано и некачествено образование.

389

ЖОРО

преди 10 години

Искам да кажа на онези, които се правят на демократи, какво лошо има в това да си защитиш държавата и народа. Нашият президент като не ни защитава, какво печелим като народ и държава.Когато Садам Хюсеин си защитаваше държавата и тъпите американци се намесиха какво спечели иракския народ. От една богата държава се превърнаха в разруха. Много си е прав Путин. А който иска да си криви душата, негова си работа.

388

АРХАНГЕЛ

преди 10 години

В САЩ, Канада и Западна Европа ще избухнат поредица от граждански войни, предизвикани както от тоталното обедняване, така и от типичните за такива периоди нови радикални идеологии. Милиони млади европейци и американци ще търсят начини за препитание, но тъй като са загубили трудовите си навици или изобщо не са си създавали такива ще прибягват до най-лесното масовите кражби, които ще доведат до още по-голям бум на престъпността.

387

муспи

преди 10 години

По долу един *** пише - Да живее Украйна! Той не знае че Украйна е с Русия. Украинското правителство е изцяло еврейско като българското, боксьора си остана председател на нищо вече не значеща партия, и това еврейско правителство не иска референдум не само в Крим, а и в источна и цяла Украйна. Българският пример е очевиден, Украйна знае че й гласят българския сцеварий, доброволен геноцид.02686

386

соф

преди 10 години

До ha haпак е доста висок, като се има предвид поголовната атака на пеевското прасе, което се оказа доста отмъстително, че не стана шеф на ДАНС. Да благодарим на Президента за това ! :)

385

Idealist

преди 10 години

До Анонимен 404.Много добър коментар.Браво!

384

Анонимен

преди 10 години

I *** imashe visok reiting sred germancite ! Togava biaha *** i Stalin ,a sega sa Putin i Merkel -Istoriata se povtaria !

383

14866

преди 10 години

V nashata strana ima poveche hora koito obichat Rosia i US otkolkoto balgarski patrioti...ostanaloto e turci i ***

382

Анонимен

преди 10 години

ДА ЖИВЕЕ УКРАЙНА

381

Анонимен

преди 10 години

Това че руснаците одобряват арогантната агресия на Путин, доказва по категоричен начин моето твърдение, че руския народ в много голямата си част е същия *** какъвто е и вожда му. Това е голямото нещастие и трагедия на Русия и това ще доведе тази страна до следващата геополитическа катастрофа в нейната история.

380

анонимен

преди 10 години

Русия,Путин,маико освободителка,българите са с вас!?