55

Симо

преди 10 години

За алармите се сетиха, а за автомобилите без ауспуси и камикадзетата с мотори, които за собствен кеф, оглушават и тормозят денем и особено нощем живущите около бул. България (и не само) никой не се сеща да гони и наказва. Може би защото трудно ще ги ловят. Абе каквато държавата, такива и законотворците. Може да е обратното.

54

Анонимен

преди 10 години

Време беше! Амън от аларми за 50лв., сложени на коли за 500. Кой ще ви ги открадне бричките? Плюс това се обзалагам, че никой не отива до прозореца да види какво става с колата му, когато завие алармата. Пък и ако са решили да откраднат колата - глупавата аларма няма да ги спре.

53

Анонимен

преди 10 години

С промени в закона се цели също да се спре порочната практика граждани на страни от ЕС да шофират коли с български номера, които са купили у нас.....не разбирам кое е лошото в случая? Купува в България, остава пари тук...?

52

Анонимен

преди 10 години

Преди време един *** така редовно тормозеше целия квартал, не стига че по цяла нощ му квичеше алармата ми и я закачил на някъв прогнил голф, който и с отворени врати да го държи няма да му го откраднат, нито молби нито забележки повлияха на селяка, докато някой не му отстреля стъклата с въздушна пушка..

51

ел

преди 10 години

До демос Ти като чуеш алармата от улицата и веднага звъниш на 122, нали? Ако решат да ти крадата колата и корабна сирена няма да ги спре!

50

Наивния

преди 10 години

А тези дето ни крадоха 24 години кога ще ги вкарате в затвора ?

49

lps

преди 10 години

koito ima kola da mu misli , az niamam

48

Анонимен

преди 10 години

За какво мънкате не ми е ясно?!??!Много ли ви харесва да *** цяла нощ аларма?Отдавна приложението на алармата е да отваря централното,не може да спре крадци.Моята кола я купих с аларма,веднага махнах имобилайзер -а и намалих шок- сензора.На жена ми на колата и сложих само модул за централното.Няма нужда от вой по никое време.

47

Анонимен

преди 10 години

УУУУУУУУУ

46

демос

преди 10 години

Тия пак подготвят мутрите да крадат автомобили необезпокоявани от автоаларми.Избори идват,ще трябват много пари.Смениха много митничари,камалите за износ осигурени.

45

OK

преди 10 години

Това е много добре! Сега да се продължи и с това да има глоби за виещи кучета: домашни и улични. За уличните глобата да я плати общината. Общината да плаща и пълен пакет лечение при ухапвания и при (не дай си боже) кучешка тения. От парите на Екоравновесие, "4 лапи" или "4 въшки".

44

Реалист

преди 10 години

А така ли господа управляващи вместо да увеличите заплатите на 700 евро минимални както поискаха Атака, то вие решихте да измисляте нови глоби, нови данъци и т.н. така ли смятате занапред да пълните хазната, ама нали се сещате, че с тези мизерни доходи хората няма как да си плащат глобите и в един момент ще вдигнат ръце от вас и ще стане кофти!!!

43

Мирослав

преди 10 години

За повечето неща съм ЗА, но за рвгистрацията на мпс с чужди номера... Аз имам две коли - една с бг табели на която и плащам данъка и една с френски табели на която и плащам задълженията във Франция. И как ще ме задължат да плащам в две държави за едно и също мпс? Това само в България може да стане.. И да върнат мобилните камери на кат, че ще си карат както си искат Рейсърите....

42

10010

преди 10 години

До 34,В нормалните държави има глоби и за двете - виещи кучета и виещи аларми. И това важи както за часовете през нощта, така и между 2 и 4 след обяд. В България такава мярка може да е екзотична, но за Италия и Германия това е нормално. В Швейцария има квартали, в които изобщо преминаването с кола е забранено след 22 часа!

41

Край

преди 10 години

Държавата и Общината да СВАЛЯТ КОЛИТЕ ОТ ТРОТОАРИТЕ И ГРАДИНКИТЕ БЕЗУСЛОВНО. Аргумента няма къде да се паркира е *** и ни прави ***. Във всички големи градове по света паркирането е проблем но това не значи че тротоарите трябва да се трошат с коли и заедно с градинките да стават КАЛ. Пет пъти звъня за няколко автомобила в градинката пред нас и нищо. Ако това продължава ще паркирам колите си пред входа на Общината.

40

Анонимен

преди 10 години

Автокрадците имат явно силно лоби в тоя парламент!

39

Мордор

преди 10 години

Много ми е любопитно на Нова Година колко глоби ще нацвъкат хахах Еиийй тая нощ направо ще е златна за полицаите хахаах

38

Анонимен

преди 10 години

Браво, време е тези аларми да се забранят изцяло. Вече никой не им обръща внимание (освен за да изпсува смотаняка с евтина аларма включваща се и от вятъра), а джамбазите ги изключват за секунди.

37

varg

преди 10 години

Чудесно.

36

Додо

преди 10 години

А аз с колко да одрусам държавата, когато откраднат колата ми под зорката охрана на полицаи?