35

SARAH WILLIAMS

преди 6 години

Sky World заем Firm, ние даваме заеми при лихвен процент 0f 3%. skyworldloanfirm***gmailДобър ден, сър.Ние сме частна компания и предлагаме заеми при ниски лихвени проценти при определянето на размера на заема между 100 милиона заемни заеми от $ 1,000 долара за развитие на бизнеса: ръст / конкурентноспособност на бизнеса.Ние предлагаме разнообразие от заем* Лични заеми (обезпечени и необезпечени)* Бизнес кредити (обезпечени и необезпечени)* Консолидационен заемБез предварителни

34

аре бе

преди 10 години

ВСИЧКИ ПОЛИТИЦИ В КАТОРАГАТА .

33

Човек

преди 10 години

Каква икономика има в България, че да се съживява,всичко беше окрадено и продадено.Няма работещи сектори,докато не се произвежда продукт с добавена стойност няма да се оправим.Само дано не се вземат още кредити за поредните безумни идеи на кабинета.

32

Кой-Той

преди 10 години

Нормално е пролетта и лятото да има по-голяма заетост,сезонната работа по курортите,земеделието и строителството са в активност.Само че това не е заслуга на правителството,но това не е решение на безработицата и ниския социален статус на хората.За съжаление всичко това води до постепенно и сигурно обедняване на народа,без никаква възможност да се оправим.Новите идеи за 11 милиарда за откриване на 5-6 000 работни места е вода във воденицата на корупцията и олигархията.

31

Да се чудиш

преди 10 години

- Бизнесът разкрива все повече работни места КАКВИ БЕ, АНГЕЛОВ? И КЪДЕ, ЩОМ БЕЗРАБОТИЦАТА ОСТАВА НА СЪЩОТО НИВО! -Ако се стабилизира пазарът на труда в България, ще се стабилизира и икономиката. По-умно заключение досега не знам. НЕ Е ЛИ ОБРАТНОТО, Г-Н ДИРЕКТОР НА АЗ. ИЛИ ПОНЕ РАВНОСТОЙНО. НЕ СТЕ ЛИ УЧИЛИ, ЧЕ ПЪРВО ТРЯБВА ДА ИМА ИКОНОМКА, А НИЕ НЯМАМЕ. Въпреки бодряшките празни лозунги от половин година. Разрушаването на икономиката в България е тежко политическо и хуманно престъпление на Нар.събрание, Президент и Мин. съвет за последните 25 години всички, до един.

30

аз

преди 10 години

До ?!?Положението с безработицата не е толкова страшно - има държави с много по-голяма безработица. Лошото е, че нашата не се променя - каквото и да казва тоя! Тези части от процента са просто временна заетост, която сега ще намери работа на малка част от безработните и есента пак ще ги изхвърли. А причината е, че в България половината "бизнес" си е чист рекет! Няма за цел растеж на производството, а вземане на все повече пари! Колкото и високи да станат цените - "бизнеса" не расте!

29

Боби Соло

преди 10 години

Всеки да си бере гайлето!Не може то така-социализъм в капитализма!Нали ревахте много за демокрация-на ви демокрация!Край!Свърши вече с равенството,осигуряване на работа,почивка,безплатно здравеопазване и образование и т. н...Каквото беше-беше!Сега и украинците ще вкусят от това плюс един хубав руски бой!

28

Анонимен

преди 10 години

Вярно ли бре?Вчера по новините казват, че 2500 човека само за 1 ден са съкратени от временната заетост в Лом, а тази сутрин казват, че хората от напоителни системи не са си получавали заплатите от ноември месец, а докторите в североизточна България не са си получавали заплатите от 6 месеца.А в момента моята работа е като вятърът, ту има ту няма!

27

хахахаха

преди 10 години

първо-няма бизнес а крепостничество-като работиш някъде те имат за роб направо,второ НЕ Е ПРОБЛЕМ младежката безработица-а това,че тлнар ."бизнес" не плаща в буквалния смисъл,повечето знаят за кво иде реч,и "бизнесОт"и хабер няма от кадрова политика.И ИСКАТ да им се бачка почти без пари,и по 10-12 часа,при договорени 8,даже и договори не правят,а те да хайлазуват-ето това е проблема.

26

ГЕРБ ПОБЕДА !

преди 10 години

Остават три гей-парада до следващите редовни избори ,не се отчайвайте бракя гейбери

25

?!?

преди 10 години

До GERB OVERОтчаяни *** имали? има има......

24

GERB OVER !

преди 10 години

ИМА ЛИ ОТЧАЯНИ ГЕРБЕРАСТИ , ПИТАМ МУУУУААААХАХАХАХАХА

23

?!?

преди 10 години

Тоз си го назначава, за да им повтаря опорните точки, "кел файда" , като положението с безработица вече е страшно.

22

пейзан

преди 10 години

Ей,папагали от БСП.По селата младежите са като самнамбули от безработица,липса на пари-безисходица.Не наливайте пари само на едрите земевладелци,които обработват и вашите хиляди декари земя.Организирайте тържища за изкупуване на плодове и зеленчуци,дайте пари за оранжерии,осигурете транспорт за изкупуване на продукцията,осигурете износ.Стига сме купували турски и гръцки зеленчуци,отгледани с химия,а не с почва.Това трябва да го организира държавата,или ако е часна фирма да има регламент за ценит

21

Иванов

преди 10 години

Феодалите от БСП притежават трафопостовете във Варна и Добрич и ми таксуват цени,каквито си пожелаят-тъй като купувам ел.енергия от тях.Няма техническа възможност да се вържа към електроразпределителните дружества.Годишно плащам в повече около 18000 лева.Кога ще се спази закона дружествата да изкупят трафопостовете,които са с много свободни мощности?С тия 18000 лева мога да назнача още 2 работника от които имам нужда.

20

Анонимен

преди 10 години

До ахамечти...мечти :))

19

Анонимен

преди 10 години

Повечето места са за роби (стажанти или чираци) без заплати.

18

икономист

преди 10 години

Простия и необразован електорат на БСП-ДПС-Атака-ДС не може да разбере, че с някакви си 20 лв. добавки ги подиграват. Хайде така да попитам , защо не се вълнувате, че вашите депутати си повишиха заплатите с 561 лв. на месец а на пенсионерите повишението е 4. 50 лв. от юли евентуално. И защо като ГЕРБ предложи да се замразят депутатските заплати БСП-ДС казаха, че това е популизъм и не искат да си замразят заплатите. Значи 20 лв. за Великден не е популизъм , а 561 лв ВСЕКИ МЕСЕЦ е популизъм. Чао и пак да гласувате за нас , защото може да има и по 5 лв. за 9 септемри.

17

az

преди 10 години

Ми да ще има нови работни места - все пак летният сезон идва. Да е.. всичките *** дето ни управляват вече 25+ години.

16

Анонимен

преди 10 години

Бизнеса щеше да строи и пътища, а пък после държавата ги построи с част от таксата на България внесена в Брюксел.