9

От извора

преди 10 години

Борислав е много умен и страхотен магьосник.Всичко се върти около него в нета.Как го прави и аз незнам но е факт че 15 години вече не Мрежата го владее както вас а той владее (психически вас)Мрежата.За него знам един случай недалечното минало.Писал в Форума Бягство към Победата с ник Анализатор и така рисувал напоително-фактологично от сърце участничките Катрин Вачева и другата *** нейна партньорка че после на Диванченто при Слави в ефир те обвиниха че Анализатора е Сиромахов.Борката е 6+!

8

Бате Бойко

преди 10 години

Има някои женски модели, които не се повлияват от посочените техники. Аз колко техники съм пробвал с мойта - нищо, нада, ничего, зироу - или с минимален, кратктотраен ефект, стоя си на сухо, карам на ръчна и това е. Единствената техника която има що-годе ефект е мойда да реши , че си имам любовница ..и настава една химия, ама за кратко. Май ще трябва да си търся любовница, там пък други дандании .. абе смотана работа.

7

В извора

преди 10 години

До От извора, така добре го обрисува тоя Борислав! Като ще да има голяма химия между вас.... на какво ли понамирисва, а?

6

бай хОй

преди 10 години

Тичам ей сега в Тиалото.бг. Авторката планира ли скоро да напише продължение на статията озаглавена "Съвети за незабравим *** секс"?

5

Анонимен

преди 10 години

"Мъж" от комент.3 дали е гей или е израснал в някой аул, в който няма водопровод? Жените там явно са били крайно нечистоплътни, та човечецът и до днес е в потрес. Но се чувства, че има и нещо друго, още някаква причина, за да се отвращава от жените толкова силно :)

4

Анонимен

преди 10 години

Пак статия, изпълнена със съвети към жените!Спрямо мъжа няма никакво внимание, никакъв съвет!А този Борислав Ерген, който е писал по-долу, кой е всъщност от всички, които се подвизават с този ник?

3

Мъж

преди 10 години

Жените освен с това че са мръсни са известни и с добре развита индустрия на тяхно разположение с единствена цел да се натрапват в личното пространство и да тровят с абсолютно безмислени безумия човешкия синхрон от разум и чуства за да си набавят изглежда нужните им антикомплексанти за малоценност и многоглупост. Факт!

2

Гошо...Тъпото

преди 10 години

Друго си беше като имаше...казарма като хората.Поне един път в годината мъжете ги взимаха в...запас за по 10-тина дена и след това...химията бе осигурена.

1

Борислав-Ерген 38г

преди 10 години

Аз пари по жени недавам и химията никога не се появява.Един мой приятел усети от тази химия..той дава пари по жени угажда им и с днешна дата има два развода и 2 деца от различните майки които неистово му тровят нервите чрез казуса за децата и той дава като поп..троши нерви и пак дава кинти които бившите му вземат с предупредителното-И си опичай Ума защото до гроб ще даваш кинти.Само на 38 години е а толкова психо-драми.Той е зодия Риби а бившите му Дами едната-Овен-другата ТелецАз още съм Ерген