6

Анонимен

преди 10 години

5,фактът, че си се родил с чурка съвсем не е достатъчен, за да те направи мъж в пълния смисъл на думата. В това отношение голямо значение има характерът. А комплексарството не е отличителна черта на истински мъжкия характер.

5

Мъж

преди 10 години

Какво може да постигне в живота една жена при положение че и липсват нужните инструменти за каквато и да било полезна дейност. Макар и да разполага с определен макар и ограничен инструментариум от долни номера и селски пинизи с които да успява да се издигне в очите на дон жуановци като Ицо стоте кънтри фенки, тенденцията е по-скоро постигането на фиктивни идеали от колкото каквато и да е реална стоиюйност. Факт!

4

От личен опит

преди 10 години

Мисля, че в статията много правилно е описана ситуацията от близкото минало. В наше време и мъжете биват безжалостно критикувани по всички теми, изброени по-горе. Преди време чух младо момиче да пита за момче, което е харесала: "Ама запазен ли е или ляга с всяка? Аз не искам ***!"Това високо самочувствие и взискателност само издига жените в моите очи, но се и дразня, когато свръхвисоки претенции проявява някоя ***, която нищо не е постигнала в живота си и дори не се опитва, нито е хубава!

3

тцЪ

преди 10 години

До rayonА де? И аз това се питам. Жени или мъже, каква е разликата? Хора, като всички останали. *** се намират и от двата пола, при това в изобилие. Доказателство? Броя на статиите, подобни на тази, писани от незадоволени индивиди които си мислят, че знаят какво мислят жените/мъжете по какъв да е въпрос.

2

Тъй си мисля

преди 10 години

"Ситуации, в които жените са по-критикувани от мъжете"Дори и така да е, мисля че статията не е много на място.Отношенията между мъж и жена не би трябвало да са на принципа на съревнование.Може и да се измисли противоположна теория, че жените и мъжете би трябвало да се допълват. Но според мен и тези взаймоотношения не са много на прав път.Просто като обичаш някой - го обичаш. Не е нужно да анализирате тези чувства, за да го обичате. Нали така? Без въпроси " Защо ? " го/я обичате.

1

rayon

преди 10 години

Мама ви *** стига сте писали глупости. Всички сме под една гилотина. Муже без жени и жени без мъже не може. Защо сеопитвате давнасяте конфликти с такива глупости. Аз обичам жените въпреки недостатъци, КАКВИТО И АЗ ИМАМ .