77

Комунисть

преди 10 години

Няма ли най после да ги изметем тия бе!? Докараха България до фалит !?Продължават да ни заробват с тия заеми .Говорят глупости за реиндустриализация !????? Къде са ни полезните изкопаеми за да правим такава глупост бе!? Що се правят само политически и етнически назначения !?

76

комунисть

преди 10 години

Предлагам:1.Забраняват се всички партии освен БСП и ДПС.2. Великденските бонуси се раздават само на бивши комунисти и избиратели на двете партии.3.Въвежда се задължително гласуване ,като се ползва челния опит на братската партия ,собственик на другаря Ким Чен Ун .4.Възстановяват се пионерската организация ,като ковачница на кадри за ДПС и БСП .5.Въвеждат се званията и титлите Млад и после заслужил ДПС-ар и БСП-ар,които да се дават,за доноси срещу инакомислещите .......

75

Анонимен

преди 10 години

За децата пак няма,ама те не са избиратели....А бъдещи емигранти....

74

благодарен пенсионер

преди 10 години

А в същото време горките депутати ще "мизерстват" с 550 лева увеличение на заплатата и то всеки месец, не само на Великден!

73

Анонимен

преди 10 години

Боже, как личат опорните точки на червените ***! Толкова ли сте ***, че не можете да напишете нещо от себе си? От километър личи, че един и същ човек ви е писал, това, което копирате и пляскате тук. Колко сте жалки!

72

Idealist

преди 10 години

Сега вече БСП, ше загуби изборите. Който каквото си го направи, друг не може да му го направи! Около 60 - 70 % от българите са русофили и най - много са сред привържениците на БСП. Най-после хората да разберат, че за върхушката на БСП са важни само парите и то лесните пари откраднати от еврофондовите. Имам постоянни контакти с възрастни хора и те вече разбират, че искате да ги подкупите с 20 -30 лв. и сте предали всичките им въжделения. Колкото до това хлапе - неподготвено и зелено и природно ограничено!

71

ХА,ХАА АМИ ,ДА...

преди 10 години

.....МНОГО ВИ УВАЖАВАМ ДРУГАРИ ...ХА,ХА,ХААААААААААА.....АМА , ГЕРБ МИ ДАВАХА ПОВЕЧЕ !ИМАХ СЕРИОЗНА РАБОТА В СТРОИТЕЛСТВОТО И БИЗНЕСА С ЕВРОПА!БЛАГОДАРИМ ЗА ПАРИТЕ ...НО, ПАК ЩЕ ГЛАСУВАМЕ ЗА ГЕРБ!НА КОМУНИСТИЧЕСКИ ТАРИКАТЛЪЦИ ---НЕ КЪЛВЕМЕ ХА,ХА,ХАААААААААААА...

70

И. Велева

преди 10 години

Великденски добавки за пенсионерите! Поредното разумно решение на управляващите.

69

Предлагам

преди 10 години

Който приема великденските добавки като популизъм да се откаже от тях.

68

Kolov

преди 10 години

Възрастните хора заслужават уважението ни и достойни старини. Вярно е, парите не са много, но ще стоплят поне малко сърцата им.

67

акуд

преди 10 години

дпс чрез бсп и атака грубо се поругаха с Българските пенсионери който цял живот са внасяли най -големите пенсионни вноски, днес ще вземат по малко пари и от последния не осигурен потомствен ром. българчетата с тяхното търпения са за смях на целия свят, няма по големи дибили от нас

66

ХА,ХА,ХАААА...

преди 10 години

...КАКВИ БОНУСИ ...КАКВИ 20-лв., БЕ....ХА,ХААААААААААА...ТОВА СА ЗАЛЪГАЛКИ ЗА *** СЕЛЯНЧЕТА!!!!САМО ГЕРБ!!!!ДОЛУ ЧЕРВЕНАТА КОМУНИСТИЧЕСКА ***!!!

65

The True

преди 10 години

Видяхме, че държава, в която управляващите се отнасят пренебрежително с децата и възрастните хора, не я очаква нищо добро. Хубаво е, че вече се мисли за тези, най-незащитени хора в обществото.

64

Българка

преди 10 години

В последните години пенсионерите бяха забравени от управляващите, затова каквото и да направи правителството на Орешарски, за тях ще е добро.

63

Анонимен

преди 10 години

Баба ти Мика Зайкова няма ли най-после да се пенсионира.От такива дъртофелници "ценни кадри"млади хора до 40 години не могат да си намерят свястна работа.

62

Срамота

преди 10 години

21 век тохнологий светът е достъпен за всеки да пътува и да учи А този *** ще отпуска по 20 лева и ще се пъчи че незнам какво е направил с пари и то на кредит марш от държавата майка ..и да е...ба. Не мога да си обясня как обикновенният човек го позволява да се гаврят с живота му че аз от както се помня ние все сме в криза и до кога с тези мизерни доходи.

61

Анонимен

преди 10 години

В Гърция средната пенсия е 1000 евро.Ако в Гърция кажеш на някой пенсионер, че давайки му веднъж 20 евро си го подпомогнал, той ще те пребие с бастуна.А Гърция далеч не е най-богатата европейска държава.

60

Анонимен

преди 10 години

При сегашната смъртност по 8 човека на час,докато дойде време да ги раздават 5760 човека ще са предали богу дух.Без да им се порадват

59

???

преди 10 години

Благочестивият Цветан Василев се изографисал като ктитор в Гигинския манастир???Умът ми не го побира??? Капута чака да му именуват селска улица???А троловете славят всичко гнило???

58

Анонимен

преди 10 години

Един ден това правителство ще бъде съдено за тези пари, които раздава на пенсионери и ***. Българите искат пътища, инфраструктура а не хрантутене на разни мързеливци!