123

БГ

преди 10 години

ЕС найстина ще потъне. В момента САЩ, започва изпълнението си на плана да потопи финансово цяла Европа. Да внасяме газ от САЩ, това означава милиарди ?/$ да потекат натам. ЕС и сега не е съвършен, защото колкото и да са обединени страните, толкова са и разделени. За едни на запад има, обаче за другите от изток няма. Някой май са по равни от другите.

122

gosho

преди 10 години

Neka me sankcionira niakoi, ako pod krakata mi ima neft, gas i zlato.

121

Филибето

преди 10 години

Сега ако имахме силен министър трябва да тропне по масата да не гласува за санкции заради шенген,заради истерията в Англия,Холандия,Германия и за всички унижения на които сме подложени години наред.

120

Герчо с тамбурата

преди 10 години

Към дядо Ради кавалжията-Утре към групата на Вигенин се присъединява и Плевнелиев, който установил,че Путин посмял и прекрачил границата на Украйна и за това отивал и той да помага,

119

Дядо Ради с кавала

преди 10 години

Вчера ЕС определи България,като най- верен свой слуга,да извърши арестуването на Путин и изпрати на съд в Хага, Днес Вигенин със своята свита заминава за Маосква да изпълнат заповедта на своите западни господари

118

ТОДОР ХРИСТОВ

преди 10 години

ДО НФБ - ИЗВИНЯВАМ СЕ! ТИ СИ НАПИСАЛ ИЗТОЧНИКА КОЙТО ЦИТИРАШ-FT НО КОЙ ДА ГЛЕДА ОЩЕ БЯХ СЪНЕН КАТО ТЕ ЧЕТОХ. ПРОДЪЛЖАВАЙ ДА ГИ МОРИШ - ТРЕТИЯТ ПОЛ ОТ БРЮКСЕЛ!

117

ТОДОР ХРИСТОВ

преди 10 години

До НФБ ДРУГИЯТ ПЪТ КАТО ЦИТИРАШ СЕ ПОСТАРАЙ ДА ДАВАШ И ИЗТОЧНИКА ЗАЩОТО САМ ВИЖДАШ ЧЕ ТРЕТИЯТ ПОЛ ОТ БРЮКСЕЛ УПОРИТО НИ ПРЕПОРЪЧАТ ДА СИ ПИЕМ РЕДОВНО ХАПЧЕТАТА И НЕ НИ ХВАЩАТ ВЯРА! ИЗПИТАЛ СЪМ ГО ДОСТА ПЪТИ ЗАТОВА ВИНАГИ НА КРАЯ ИЛИ В НАЧАЛОТО НА ИНФОТО СИ СЕ СТАРАЯ ДА НАПИША ОТКЪДЕ Е МАТЕРИАЛА КОЙТО ЦИТИРАМ!

116

ТОДОР ХРИСТОВ

преди 10 години

До В . Путин MНОГО ,,НЕЖНО'' ИЗКАЗВАНЕ. THANK YOU, VERY VERY MATCH!

115

В . Путин

преди 10 години

Да пошли вы нах.. европиндосы со своими санкциями.Русский медведь отпиздит вас по полной програме вместе с америкосами.

114

5

преди 10 години

Да видим националния предател вигенин какво ще направи, ако подпише ще докаже че е ***. Руски туристи, газ т.н през крив макарон.

113

Анонимен

преди 10 години

До eДа не вземе да се вдигне цената на газта и нефта ,че ще има шоу.

112

666

преди 10 години

Super taka i triabva da e nikoi ne iska ruski mekereta iz evropa , i edna zabrana za taruvane kavoto i da bilo i bye bye putia , govancata se si preiazdat

111

архангел

преди 10 години

Совсем не нова идея, что содомитские полуполитические игрища, ювенальный отбор будущих янычар, карнавальное преклонение перед всякими этническими меньшинствами (преимущественно афро-азиатского происхождения), распространение в Европе суррогатного ислама и новоманерного язычества, негласное поощрение фашизма, в итоге, предопределены для окончательного умерщвления христианской цивилизации.

110

st

преди 10 години

Кво ви пука русия вие държите на глад и купонна система ехеххехехе

109

цури

преди 10 години

До eне ми казвай че цял свят е зависим от Путинската китка...

108

e

преди 10 години

а да не вземе путин да им врътне кранчето че тогава гелосаните в брюксел меки китки ще се чудат на кои да се надупят, че чак тогава ще разберат кво са санкции

107

цури

преди 10 години

като чета мненията на всички "изпечени политици"в този сайт ,се замислям/гледайки историята/,както тук пишещите,та се чудя дали да не претендираме/България/за границите ни на три морета/да си ги отвоюваме/и да назначим един референдум с цел да се присъединим към Сталинска Русия под"умното"ръководство на Путинската КПСС или да предложим на Върховният Вожд от Москва да ни изпрати малко танкове,снайперисти,БТР и др. "невоенна техника за да си направим съвместно обучение?няма значение ? ще загинат!

106

Леле че народ

преди 10 години

Бреее ,кви са тия ,че да забраняват на руснаци да си пътуват? Те и да му забранят на Путин,той пак ще си отиде,само че с Т90 и тоя път ще се спре на Ламанша.Ама не е в това проблема ,а че тия от ЕС не се усещат,че и Русия може да им спретне подобни номера и после кой ще им купува стоките бре? Все едно квартален магазин в партера на блок,да си изгони клиентите от блока. Тия в ЕС ,явно хич ги няма в мисленето,ама са блестящи в *** на американски ***.

105

ivo

преди 10 години

Тия още малко и ще вземат да арестуват Путин.Егати гейския съюз,че и ние вътре.

104

Герчо с тамбурата

преди 10 години

Че кой международен орган е дал права на САЩ и ЕС да съдят другите държави и да им налагат санкции,Това ги определя като НЕОФАШИСТКИ ОБРАЗУВАНИЯ, които трябва да бъдат ликвидирани от международни сили,