20

Когато фактите говор

преди 10 години

Фенче,не става въпрос за песимизъм,а за истината..Почети малко-след травма,мозъкът търси нови връзки,за да даде признаци на живот на пациента...ако има надежда,това става в първите 8-12 дни,после всичко започва да отива по дяволите и мозъкът остава увреден за цял живот!Ако мислиш,че Шуми ще е същият,ти го лапай!Аман от прости хора!Д-р Янков,неврохирург в Маями

19

ФЕН

преди 10 години

Абе що не го лапат всички песимисти!Всичките големи доктори и спецове.Я в утата,паляци нещастни!

18

Права е №20

преди 10 години

Права е госпожата-моите съболезнования за съпругът Ви..Шуми си е "заминал" още при самото падане...скенерът е показал 87% увреден мозък и то -ствола-най-важният-мисъл,зрение и слух..Жалко..няма значение кой е..дори и "обикновен "човек ..неизживян живот!!

17

Реалността....

преди 10 години

Питайте патило-съпругът ми беше 44дни в кома,във ВМА,кръвоизлив в окципитален десен дял,с операция-като на Шуми,с огромни връзки- светила,но ми казаха лекарите" в божиите ръце е".Беше стабилен,дишаше,мърдаше при щипане,движеше устни,мигваше..и накрая спря сърцето,30 кг по-слаб и на аутопсията се оказа 2% останал жив мозък-всичко е било пяна.Кому е нужна заблудата.къде е.Ако Бог даде ,човек ще живее,ако ли не-няма,а труп ли?Всеки ден в кома вповече-много увреден мозък.Жестоко е, Манол Велев 2 ли?

16

Анонимен

преди 10 години

Странно нещо е човека. Наскоро гледах един филм и там имаше една сцена. Човек застреля коня си за да не се мъчи със счупен крак и това беше показано като висша форма на човечност и състрадателност. В същото време близък на героя умираше от неизвестна болест в адски мъки и никой не пожела да го отърве от мъките. Много се съмнявам ако Шуми можеше да избира да поиска да живее като жив труп.

15

марги

преди 10 години

нека се опрваи , но....... само помислете ако беше някой случаен или е тук в БГ... просто забравете за случая! казвам го като мед работник ,подхода е съвсем различен спрямо всеки, зависи кой кой е! за съжаление !!

14

Някой

преди 10 години

ами прави са някои хора под мен..Но все пак да вярваме,че има и бегла надежда за Шуми да се събуди на 70-80% от това,което беше...Не е нужно да кара Ф1 Болид или да е всеки ден във фитнеса..просто да живее един що-годе нормален живот....да може да се движи сам, до тоалетна да ходи сам..нормалните неща да върши...Късмет Шуми!!!

13

Автор

преди 10 години

Не си заривайте главите в пясъка-дори и да се събуди това ще бъде АД за него, а и за близките му!Кой е по състрадателен-този,който му пожелава такъв живот или този,който знае,че така и така ВСИЧКИ ще умрем -поне да му спестят болките и адските мъки!Лесно е да се прави човек на хуманен ,но ако види за какъв ужас става въпрос ,ще си промени набързо мнението!Не го пожелавам на никой!

12

Анонимен

преди 10 години

Лекарите заявиха , че мозъка му от удъра бил станал на желеподобна смес. Поне семейството му без значение дали ще се събуди или не ще е добре обезпечено от паричките му!

11

Пчеларя

преди 10 години

Вероятноста да се оправи е по малко отколкото някой от вас да спечели шестица от тотото.10 поредни седмици.Не,че искам да ви разбивам мечтите ,но е хубаво човек да е реалист и да не разчита толкова много на надеждата.Просто е pointless. Сори пичове и фенки.Лайф съкс.

10

Язека

преди 10 години

Шуми показа среден пръст на лекарите, което е признак за подобрение! Скоро очакваме да почне да псува!

9

GO SCHUMI

преди 10 години

GO SCHUMI

8

Анонимен

преди 10 години

До ДебораСкъпа Дебора, ако там лежеше твоя баща, брат или съпруг, дали щеше да мислиш същото !?

7

Дебора

преди 10 години

Почивай в мир Шуми!!!Оставете трупа на Шуми нека почива в мир!

6

кара кольо

преди 10 години

толкова злоба!!!!!!!!!! за това в БЪЛГАРИЯ ще на този хал! опомни те се бъдете ХОРА!! лек ден

5

кара кольо

преди 10 години

2 1 Мумията се завръща!! от де тази злоба тя ще те се върне!

4

Анонимен

преди 10 години

когато се събудел Шуми ако това станело ще го изследвали дали няма да се е превърнал във липсващото звено между австалопитека и една средно голяма *** с червен ***!

3

Анонимен

преди 10 години

Светнали му били с ференче в оското и то се свило! :D Това показало, че тялото му все още реагирало!

2

Анонимен

преди 10 години

Бори се Шуми... Спечели и тази битка, за да вдъновяваш хората по целия свят още дълги години!

1

Мумията се завръща!!

преди 10 години

Урааааа Шуми има надежда да е по интелигентен от една средно статистическа кокошка ако се събуди !!!!Урааааааааааа