65

сектор Кабул

преди 10 години

Не е зле да изпратим баба *** да подсили българо-американската флота. Но преди това да й завържем един камък на шията, и когато си качи мазния еврейски *** на фрегатата, да пуснем по едно руско торпедо по корабите...

64

чиче

преди 10 години

Наште пак с баня ли участват???

63

Анонимен

преди 10 години

До АнонименИ как разбра ,че е ръждясал флота на руснаците?Я по-добре сам ги попитай какво правеше онова подводно "корито" на 30 км. от калифорнийския бряг!

62

Анонимен

преди 10 години

Дръзки е с най-сериозната мисия: ще показават на американците къде има фарове в черно море

61

Анонимен

преди 10 години

Дано чистачката леля Цецка да не натисне ядреното копче докато чисти мостика, щото тогава ще почне 3-та световна.

60

БАЧКАТОР

преди 10 години

В щаба на руския черноморски флот като разбрали за учението на НАТО-вската армада направо умрели...... от смях!

59

Охлюв

преди 10 години

А бе чудя се въглищари дали са си намерили за тая нашата фрегата, че си търся работа?!?! Или поне гребци, добре съм и с греблата! Моля някой с връзки да ме свърже.

58

морски

преди 10 години

Тия фрегати начело с Дръзки ги знам,служил съм на тралчиците в морска база Варна,та фрегатите са от началото на 60-те години,при по-силно вълнение сами ще потънат,повечето от оръжието им е негодно както и почти цялата им останала материална част.Къде сме тръгнали......

57

Анонимен

преди 10 години

От българския политик по-нагъл,крадлив и недълновиден не знам дали има!Преди двете световни войни ,както и сега водиха продажна *** политика и резултатете всички ги знаем!Сега като са на хранилката на ЕС съвсем изперкаха.Българският национален интерес въобще не е на дневен ред за нашите продажни политици! НЕУТРАЛИТЕТ!Ама за неутралитет няма парички за тях!ДА...,

56

Анонимен

преди 10 години

Лошото време е виновно?!? Тъй де ако потъне фрегатата, кой ще пази Черно море?

55

Варна

преди 10 години

Мачкай USA , славянските *** ги е страх

54

Registriran

преди 10 години

Ей те това, е умопомрачително "Учението трябваше да започне във вторник, но бе отложено заради лошо време" демек като дуа вятър ВМС на НАТО от САЩ България, и Румъния не могат да плават, а в същото време тече учение на Войски Дядя Вася и за тях няма значение къде ще скачат.

53

Анонимен

преди 10 години

ей да не ни заносат чурупката

52

ufff

преди 10 години

Мъчението в черно море завършва.беше планирано още преди няколко години , но сега е подходящ момента.*** ,дупедавци

51

дИмократ

преди 10 години

***...изкарали една проскубана българска фрегата и ще плашат Русия...

50

Анонимен

преди 10 години

Боже защо ни наказваш с *** политици един даде въздуха за американски войски срещу Сърбия друг се включва срещу Русия а бе толкова ли е трудно да обявим неутралитет както гърците или сме по-стар член на НАТО от тях

49

Анонимен

преди 10 години

***! България трябва да се дистанцира от конфликта и да не взима страна. Тези учения, макар и планувани, НЕ СА ДОБРА ИДЕЯ!

48

Анонимчо

преди 10 години

До АнонименНа твоето мнение съм, за жалост е точно така

47

Не съм румънка, но

преди 10 години

До kremenaabvПродължавам да поддържам, че от всичките балканци румънците са ни най-читавите съседи, а всички съюзи с Гърция и Сърбия винаги са пагубни за Бг(Стамболов-Никога съюз с Гърция и Сърбия! ).България загуби в девети век, когато прие християнството от изтока, а не от запад и всеки път губи, когато избира тази посока,другото са комплекси.Някои братчета са отровни и измамни.

46

Анонимен

преди 10 години

"то няма връзка със събитията в Украйна и североизточната част на Черно море"Очакваше се така да кажете, защото иначе от Кремъл ще спукат от смях при вида на 4 легена в морето.