22

+

преди 10 години

Отмъщението на МОМОН към човечеството - първо му прибираш парите,после му взимаш и ризата от гърба,а накрая унищожаваш и националността му.Най-после човечеството трябва да прогледне и унищожи МАМОН и МАМОНСТВОТО.

21

до 11

преди 10 години

Работиш братле, работиш, то не става с едно поколение. Трябват 2-3 здраво да работят.Иначе все ще си на улицата.В гетата се събира утайката, която за нищо не е годна, защото най-вече не желае да работи.

20

Анонимен

преди 10 години

Статията е пълна с простотии, някакви мнения на хора, които цял живот принос за 5 ст. нямат към обществото. Развитието на света през 20 век и особено последните 20-30 години е уникално. Никога в историята на света не е имало толкова много хора (и като абсолютен брой, и относително като процент), които живеят добре - а това са поне 2 млрд души (1/3), които живеят добре. Благодарение на капитализма, демокрацията, технологиите и правовата дуржава. Това е истината.

19

ами

преди 10 години

Първо трябва да си отговорим на въпроса КОИ СА ПРИЧИНИТЕ за гетовизацията. После следва - Кой носи отговорност? И накрая - КАКВО правим, за да предотвратим упадъка на обществото и цивилизацията? Позорно бедни и безсрамно богати - това вече не е баланс, а катастрофа, разруха. Който не вярва, да си прочете историята.

18

Анонимен

преди 10 години

Това не е подреждане, а куп словесни кълчища.

17

Анонимен

преди 10 години

Всичко звучи много умничко. Само не ми е ясно, защо не си го кажем направо - винаги е имало бедни, винаги е имало богати. Това е необходимо за баланса. Всичко останало е "керванът си върви, кучетата си лаят".

16

Симо до @13

преди 10 години

Ти си прав по отношение на статията, защото в нея наистина се споменава за нещата, които пишеш с предните постове, за общества, завладяващи света и т.н. И е нормално да се заблудиш от поста ми, който общо взето няма отношение към конкретната статия. Просто думата "гето", "гетовизация" предизвиква други болни теми в съзнанието ми и го написах импулсивно. Приятен ден на всички!

15

@ 13

преди 10 години

Да Симо прочетох внимателно какво си написал , отнася се за една част от днешното ни общество , рано е прощавай :)

14

ан

преди 10 години

до 9когато си работил здраво 20 години и си създал условия за живот в едно малко град4е и хоппрехода те оставя без работа и перспектива,а в състото време съседското хлапе направило далаверката и си купило мерцедеса ти се фука 4е и обстински съветник станало и даже сте ре6ава съдбата на града и твоя между другото ве4е си навъртял 50 и няма6 толкова сили да запо4не6 отна4ало някъде на запад както предлага6 и помисли какво ти оставана мен единствено да си задраскам

13

ОООО

преди 10 години

КАКА СТАЛИНКА станала ЛИЗ БЛИЗ!!! абе поне си вземи та отгледай како две три дечица макар и африканчета вместо да разправяш как лесби било хубава работа в некма международна институция.......

12

Симо

преди 10 години

За съжаление епилога в предния ми пост "Асоциации правете всякакви" ми изигра лоша шега. Сам споменаваш народ, народа си никога не съм споменал, че е ***. Има други, които паразитират от народи, различни общности борещи се за право и сами се капсулират в собствени общества, групи (така е устроен света). Не съм видял в слонско стадо, блуждаещи гну-та. Но съм виждал как прочистват *** с опашки, уши и хоботи. Грешно сте ме разбрали, но ... асоциации правете всякакви :).

11

@ читател

преди 10 години

А какво правим , ако нямаш достъп до образование и израстнеш в среда където , по улиците лежат хора със спринцовки , забити в ръцете , в семейството има скандали , а навън върлува престъпност , нещо непознато в България освен ако не си *** , но все пак доста градове в Европа в това число и част от централната част на Лондон си имат своите гета , да обобщим ти си нелегален емигрант , без документи, работа и право на образование или лекарска помощ в една престъпна среда , накъде в Неделя ?

10

@ Симо

преди 10 години

От кого паразитират българите ? Кога и кого сме поробили , на кого взехме парите ? Гетовизацията в Европа я правят същите хора , които ти даваш за пример пътеводна светлина , тези които унищожават цели държави , а след това държат гражданите на въпросните държави в гета ,в мизерни условия , без възможност за работа , образование или здравеопазване , в услуга на мафията понякога (в частност на албанската вслучая на площад Омония в Атина , Гърция), не боготвори хора, които винаги са ни мразили !!!

9

читател

преди 10 години

Гетовизацията не се увеличава, а става по-забележима и в конфликт с останалото общество.Статията заблуждава и е в конфликт с действителността.Всеки образован, с добра професия, и добро възпитание се интегрира без проблем, независимо къде е - в САЩ, Дания или Франция. В гетат е ***, мързеливи, крадливи, необразовани, липса на всякакво възпитание, но агресивни и живиещи на наш гръб. Винаги ги е имало, но сега конфликтът с останалите нарства всеки ден.

8

самата истина

преди 10 години

И в някаква степен е страшна и манипулацията чрез медиите. Информацията днес служи за дезинформация.Всички NGOта са впрегнати в това!

7

това е ЕС

преди 10 години

Официално само в Брюксел има 15 000 лобисти, неофициално са поне двойно повече. А кого слушат законите тези, които могат да плащат.

6

Симо

преди 10 години

Гетовизацията се увеличава навсякъде по света (а и ни я налагат в БГ), по една простичка причина - че вървим срещу природата. Не може един немощен, нежелаещ и неможещ да еволюира организъм (независимо какъв е), да се поддържа целенасочено от останалите организми. Ако един *** си покрадва и живее "тайно" от приемника, всичко е на приемливо, равновесно ниво, но ако приемника допълнително го стимулира, естествено е че паразита се размножава, но не и развива ... Асоциации си правете всякакви!

5

Анонимен

преди 10 години

Държавна сигурност и то от висшия ешалон. От 86-та е на Запад, защото Горбачов вече беше започнал да раздава бонуси на най-верните блюдолизци, да й се размине кризата, която тук ни измори. Нищо съществено не казва, а това, което казва са измислици, общо взето. Сигурно дояжда последните откраднати парички и ако се разровим, можем да открием нЕкой дЕдо-партизанин, полу-терорист. Како, тука сме стреляни зайци, хОдо лЪжи другаде.

4

Анонимен

преди 10 години

Госпожата да се научи да прави пари от филмите си, защото никой не е длъжен да и налива за творческите напъни

3

Анонимен

преди 10 години

доста важни неща казва, но в демокрацията вече всеки говори, а никой не слуша. Може ли да има и резултати