73

sf

преди 10 години

pak e dobre ima bonus koleda i plus velikden.a gerb 4 godini nito edno uvelijava i nito bonus koleda nito dava xora 1 stotinki.

72

Анонимен

преди 10 години

Подигравка с пенсионерите отново ,хвърлят им някакви дребни трушици държейки ги в мизерия водейки се единствено от предизборните си интереси .Една равносметка намалиха има таксата при личния лекар ,като все още не са превели оставащите пари на лекарите , а им увеличиха лекарствата и ограничиха достъпа да високоспец.дейности с намалените лимити , давайки им по 30лв еднократно се явява увеличение с около 2лв и40ст на месец в сравнение с тяхното от 561лева .ДОКОГА ЩЕ ГИ ТЪРПИМ!!

71

Анонимен

преди 10 години

На депутатите - увеличени заплати, на пенсионерите - ЕДНОКРАТНИ помощи. Голяма предизборна агитация. Така се печелят избори. А за ромите нещо ще има ли? Не ги подминавайте, бе. Нали сте борци за социалната справедливост. *** влачи, диря няма. Има само измама. Аман от популизъм. Само Бареков ви е конкурент, ама то се изложи безвъзвратно и пак ще си крадете сами, ако народът ви позволи. Дано разумните морални хора гласуват правилно и най-после да станем нормална държава.

70

Денис

преди 10 години

600-700 лева месечно увеличение на заплататите на депутати и там някакви "хора работещи в онея сгради в софия"; 40 лева еднократна помощ.... U serious ?!?

69

varg

преди 10 години

Глътка въздух различна от примката на врата,която близо 4 години герб ни слагаха.

68

И. Велева

преди 10 години

Великденски добавки за пенсионерите! Поредното разумно решение на управляващите.

67

Предлагам

преди 10 години

Който приема великденските добавки като популизъм да се откаже от тях.

66

Kolov

преди 10 години

Възрастните хора заслужават уважението ни и достойни старини. Вярно е, парите не са много, но ще стоплят поне малко сърцата им.

65

TutiFruti

преди 10 години

Ot kude uvelichenie bre ***:- Ot golemite vi resursi - Komunqgite gi prilapaha- Ot rabotnoto vi naselenie - *** i babichki- Ot prozorlivite vi glavi - za 10 lv. si prodavate jenite- Ot proizvodstveniq vi mantalitet - 70 godini ucheni na komunizam i "nagotovo".Ai siktir...

64

лекар-пенсионер

преди 10 години

Нямам нищо против пенсионерите и техните доходи, но проблема в момента е работещите бедни. Не е нормално млади хора да работят за 300 , 400 , 500 лв на месец. Това го няма никъде в Европа или САЩ. Раздаването на пари от заеми е най глупавото нещо , което може да се направи. Това говори , че в момента икономиката ни не работи. Така сме до никъде и за никъде.

63

The True

преди 10 години

Видяхме, че държава, в която управляващите се отнасят пренебрежително с децата и възрастните хора, не я очаква нищо добро. Хубаво е, че вече се мисли за тези, най-незащитени хора в обществото.

62

Българка

преди 10 години

В последните години пенсионерите бяха забравени от управляващите, затова каквото и да направи правителството на Орешарски за тях ще е добро.

61

Тъпи социалисти

преди 10 години

От както дойдоха червените *** на власт какво направиха? Само раздават пари наляво и надясно, подкупват електората, крадат, лъжат, увеличиха външния дълг със милиарди, вдигат си заплатите, купуват нови правителствени лимузини.....*** социалисти какво да очакваш от тях!? Спряха им парите от Брюксел. Всички национални проекти които бяха започнати сега са замразени, почти нищо нищо не се строи, не се правят никакви реформи няма електронно правителство. Преговорите за шенген също са замразени..

60

Анонимен

преди 10 години

Задача за първи клас. С колко трябва да се увеличи депутатската заплата която е 2300 лв, ако за пенсионери до 150 лв пенсия се дават 40 лв еднократно, до 250 лв пенсия - 30 лв еднократно а над 250 лв пенсия - 20 лв еднократно? Всички изборени по-горе са равноправни човешки същества, а парите за които става дума са от един портфейл - държавната хазна.

59

vot42

преди 10 години

Господа управляващите са готови и д.....да дадат,само да са на власт. Иначе може да се похвалим,че безработицата продължава да нараства!?

58

....

преди 10 години

Намалят бюджетите на болниците, за дадат на пенсионерите по 40 лева.... Срамна история и все по-срамна става...

57

лулчо

преди 10 години

До 56-за децата си трябва да се грижиш ти,а не държавата!Друг е въпроса,че тези,които не са внасяли взимат повече т.е.***!

56

икономист

преди 10 години

Според престъпната и терористична партия БКП-БСП-ДС да не си повишиш заплатата това е популизъм, а не е ли популизъм да повишиш пенсиите с 4.50 лв. от юли.И как така точно с 561 лв. на месец трябва да се повиши заплатата на депутатите, а минималната заплата е 340 лв.за милиони Българи.Депутатите трябва да получават 5000 лв. , ако мин.заплата е 1000 лв. Така е в Европа, а не в Африка.

55

Тъпи социалисти!

преди 10 години

Ай стига с тея пенсионери бе.....Всички пенсии и социални помощи трябва да се премахнат. Държавната администрация трябва да се намали със 80% и да се въведе елекронно правителство и адмистративните ппроцедури да са автоматизирани. Данъка върху доходите да стане 5% и да се премахне ДДС и Акцизите върху горивата.Трябва да се създадат перфектни условия за бизнес, хората да работят, да инвестират, да печелят пари и сами да си подсигуряват бъдещето и старините. Стига с тези паразитини практики.

54

Анонимен

преди 10 години

Емо, мило дете, мъдрецо мой, да пази бог, народа ни, от тям подобни мъдрости.