26

Анонимен

преди 10 години

dolna chervena propaganda - kade vityahte namalyavane na bezrabotica? kade sa 250 000 rabotni mesta kadeto obeshtahte? lichno hersonskiyat evrein gi obeshta . kade sa ? ot chesvenite bokluci ne tryabva da chakame nishto dobro . tova sa grobokopachite na balgariya .

25

Анонимен

преди 10 години

Много бързо след превземането с компромати на властта, другарите успяха да налеят свежи пари в бизнесите си и дори отвориха 1300 работни места. Браво, партийо любима! Някога щяха да ви разширят не бизнесите, а *** ви, но дано го дочакаме този свиден момент.... историята се повтаря, колелото се върти....

24

икономист

преди 10 години

Според престъпната и терористична партия БКП-БСП-ДС да не си повишиш заплатата това е популизъм, а не е ли популизъм да повишиш пенсиите с 4.50 лв. от юли.И как така точно с 561 лв. на месец трябва да се повиши заплатата на депутатите, а минималната заплата е 340 лв.за милиони Българи.Депутатите трябва да получават 5000 лв. , ако мин.заплата е 1000 лв. Така е в Европа, а не в Африка.

23

Стършел

преди 10 години

....поредните соц. лъжи.

22

Боев

преди 10 години

Не съм чел наскоро за Дянков.Той беше лош защото не теглеше заеми, не крадеше, наричаше нещата със собствените им имена и робуваше на принципи, както подобава на един почтен професиналист. Но опорните точки на моника станишева бяха категорично срещу всеки сериозен и точен човек, на комунистите им трябват селски мижитурки и крадене до дупка.А Дянков пречеше, заради това поливаш го с помия и гониш от България.Леваците лапат мухи и вярват на монки...

21

Да бе да...

преди 10 години

Е така предизборно бизнеса ще вземе да разкрие някое друго работно място

20

Черен Петър

преди 10 години

Станишевото БеКаПе откри нови 300 000 работни места, както обеща.За гастарбартери в Германия и за берачи на ягоди в Англия.

19

Анонимен

преди 10 години

Абе много бързо забравихте Боко,Дянков,Цецо и сие,не мислите ли? Май е по-добре с лозунги и повече спокойствие,отколкото връщане в първи клас....или там откъдето сме се родили! За българската криза са виновни ГЕРБ и никой друг!

18

Анонимен

преди 10 години

хехехе-наближават евроизбори-предизборната кампания за БСП/ДПС/АТАКА са започнали.Сега ще се надпреварват да ни лъжат,колко всъщност сме добре и всичко това благодарение на тях.Започна се с пленум на партията пред избрани журналисти с раздадени преди това въпроси и ,,възхвала на пратията наша''. Дори и не подозират,че никой не им вярват,особено когато влезнат в магазина с празни джобове. ОСТАВКА!!!!

17

Мутро-Бизнесмен

преди 10 години

Бизнеса ми укрепна. Затова разкривам ново работно място. Търся лична секретарка , която да ми води личната кореспонденция. С предимство са руси. По възможност с повече ботокс и силикон на определени места! Работното облекло може да се взаимства от клиповете по "ПЛАНЕТА ТВ". С още по- гоУемо предимство са тези , които владеят почти до съвършенство употреба на музикален инструмент тип "КАВАЛ" или "ДУДУК". Както и френски устен. Благодаря за вниманието! :))).

16

Тези тъпи ли са?

преди 10 години

Или са големи ***? А, да това са калинките, които комунистите назначиха.И да има някакво раздвижване е нормалнот, сезонно. И за да е коректно отчитането държавните служители трябва да могат да четат и да пишат. Иначе нищо не могат да разберат. Като цяло безработицата нараства стремително и накрая на работа ще са само в парламента , министерски съвет и президентството.

15

Анонимен

преди 10 години

Само като прочетох заглавието и си спомних за лозунгите от соца.

14

българина

преди 10 години

Какво нараства според уважаемият другар - позиции за чистачи,кофражисти,бетонджи,продавачи,сертитьори,камериери,зидари,стругари,фрезисти. Този *** кога ще се замисли че ако не се задържат кадърните хора в България няма да има ръст - лекари,инженери,икономисти да се развива иновативно производство,машиностроене,електроника. Хайде да настроим бетонни курорти и да ги пълним с чужда *** за алкохолен туризъм....

13

sick and tired

преди 10 години

Укрепва бизнеса на наследниците на БКП, моята малка фирма се лута 4 месеца за 2 лиценца, къде отидоха обещанията за бързо издаване на лицензи. Не ви искаме помощите които отиват при ***. Помощ е ако бърокрацията си върши работата бързо а не да пият кафета по цял ден. Само безполезна пропаганда...

12

аз

преди 10 години

До qdosanОбикновено през лятото безработицата е по-ниска - заради многото хора с временна заетост. Включително и строителството.

11

Анонимен

преди 10 години

Obshti rabotnici ?

10

Анонимен

преди 10 години

Kakvi rabotni mesta? Kofrajist?

9

ц-ц-ц

преди 10 години

Сигурно имат предвид собственият си бизнес, който е затрупан от обществени поръчки.

8

Глупости

преди 10 години

Тази новина от България ли е ? Явно не живеем една и съща държава, стига пропаганда, ами си свалете розовите очила, изкарайте си задниците от офисите и свършете нещо за заплатите си !

7

qdosan

преди 10 години

Ега ти глупостите, нали отчетоха ръст на безработицата за предишните месеци - какво пак ни баламосват със стъкмистики?