6

бивш студент

преди 10 години

аз съм бивш възпитаник на въпросното ВУЗФ.смея да твърдя че там по неведоми пътища винаги на всеки изпит се знаеха както въпросите на различните варианти на тестовете така и възможните отговори ако са повече от един.случвало се е преподавател да толерира един или група студенти на даден изпит и да застава над главите на други студенти с идеята да не се изкара изпита.някой преподаватели са правели заедно с теста и устен изпит и стоиш от 8 сутринта до 18/00 ч вечерта незав.дали си взел изпита

5

Анонимен

преди 10 години

Истината е, че повечето ВУЗ-ве, предлагат нискокачествено образование и то по никому непотребни специалности. Затова поне половината от тях трябва да бъдат закрити. Ако човек иска да научи нещо, тогава той трябва да се самообразова.

4

Анонимен

преди 10 години

В България има страшно много подготвени и отлични млади кадри. Но те нямат реализация и бягат. Тук в България работодателите имат чудовищни изисквания срещу което искат да не плащат нищо. Искат да вземат млад човек с високо образование, много стаж, който да работи по 14-16 часа на ден и по възможност да не иска заплащане. В нормалния свят не е така, там след завършване дадена фирма поема и изгражда кадъра като му осигурява кариерно развитите и нарастващо възнаграждение.

3

Анонимен

преди 10 години

Уф, ади моля ти се, стига ревахте срещу държавните вузове и за това, държавата и на частниците да ви плаща субсидии, а ако неможе, то и на държавните тези субсидии да бъдат спрени, че да има мнооо ляб за вас. училище по застраховане - пфууу, аман от лапачи в тая държава - що не направихте един частен технически или химически, или въобще технологически вуз, а???? - Щот трябват много пари и няма лапачка, а не като застраховките и финансите......

2

Анонимен

преди 10 години

Висшето училище по застраховане и финанси=Смукачка на кинти!

1

Анонимен

преди 10 години

Зад граница е доста широко понятие. Ако госпожата има предвид Бурунди, Таджикистан или Сомалия е напълно права, но в световната класация СУ, който е с най-висок рейтинг в БГ не влиза в първите 200. Бълваме си тука едни кадри, които после стават бакшиши и сервитьорки...но така е, никой ни мой *** върна на село!