61

щирлиц

преди 10 години

...и роден кореспондент,който да отразява по поръчка,уф,обективно,демократизирането на Украйна по евро18 стандарт.

60

браточка

преди 10 години

народа е с Русия, политиците са с ЕС защото са подлеци и крадци. На тях им е изгодно защото забогатяват.....а народа не може да стигне стандарта от 89 година!!!!!!!!!!Слава на Русия , дано Путин ги смаже всичките *** ционистки един път и завинаги. Жалко е че го казвам но вярвам че те сеят раздора в света.

59

за 66

преди 10 години

До 62Председатель КНР Си Цзиньпин в телефонном разговоре с президентом США Бараком Обамой призвал к сдержанности в украинском вопросе.

58

Анонимен

преди 10 години

За да успокоят съюзниците си в Европа САЩ докараха няколко крайцера с памперси и тоалетна хартия - също като в Грузия :)

57

Registriran

преди 10 години

САЩ вече предприеха редица стъпки, за да успокоят съюзниците си в Европа. В балтийските страни дежурство вече носят шест допълнителни изтребителя F-15 такааа а никой не спомена, че дядо F-15 е на 40г. което за фронтови изтребител е почтена възраст, и става само за успокоение на съюзниците.

56

рапорт

преди 10 години

Пернишките 'черни нинджи' са в готовност за диверсии.Батановските спец отряди '***' тоже.

55

STARBUCKS-USA

преди 10 години

Много военолюбци във форума,много нещо. И агресивни до бруталност даже. Няма да казвам на коя партия са симпатизанти, нито ще кажа , в каква украска им е бойното знаме.Само ще кажа, че още с раждането си , са им капсуловали Сърпове и Чукове в главата. Аз лично ги съжалявам тези малки душици..................

54

Мехмед

преди 10 години

До сега през нпоследните години гледахме как САЩ тероризира светът и винаги срещу умряло куче нож вадеше но сега вече си намери мисля майстора ще има да им пищят сандалите

53

Запасен

преди 10 години

До анонимен 67Към тях ще се включи и авангарда от Максуда :))

52

Анонимен

преди 10 години

Забравяш Ломски коннопреносим полк

51

Кооперативност

преди 10 години

Интересна "новина"!Русия си прави учение, а въздушните мишени ги диставя САЩ :)

50

мечо караман

преди 10 години

При война веднага трябва да се присъединим на страната на Русия.Долу НАТО Долу Израел!!Аз срещу руснаците няма да се бия.Смърт за Паси!!

49

Запасен

преди 10 години

До Анонимен 56С това развитие на нещата нищо чудно машината да посочи за следващ президен на САЩ В.В.Путин :))))) Което би ми харесало... :))))

48

anonimen

преди 10 години

Нашите хрантутници няма да раздвижат скрапа. Нямат пари за това. Нямат пари и за поддръжката на скрапа. И това всеки го знае, дори турците в кърджалийско. Днес се смеете, за утре си купете вазелин.

47

Гацо Милев

преди 10 години

До ИсмаилТака си се навел на пред американските си приятели, че вече очите ти са в ануса ти и там виждаш какво ли не! Кой те е учил на славянско четмо и писмо, обаче?

46

Анонимен

преди 10 години

Вчера американските учени демонстрирали машина предсказваща бъдещето. Барак първи имал честа да зададе въпрос, " Колко ще струва догодина по това време бутилка кока кола в Ню Йорк ? " питал той. Машината отговорила " Двадесет и пет копейки"

45

Запасен

преди 10 години

До До 29 42Добре де, а ние защо не си го поискаме сами? Веж, че за глупости могат да съберат 550 хиляди подписа, а за нещо съществено - никой не иска. А тук масово са за Русия т.е. против НАТО.

44

Исмаил

преди 10 години

Вече виждам как семейството на Путин приема Исляма коленичейки пред турски(натовски) войник и путин си е купил американско въже за да се беси!

43

Анонимен

преди 10 години

Нашите хрантутници няма ли да раздвижат скрапа? А да, нямат нафта и зимни гуми!

42

Анонимен

преди 10 години

Защо като се отцепиха Косово и Македония например според презокеанските *** това беше законно, а сега не е защото така им изнася да съдят с двоен стандарт ако те имат изгода е законно, ако нямат не е. Да си седят там и да си траят, че току виж и тексас поискал независимост и да ги видя тогава демократите какво ще кажат.