191

Анонимен

преди 10 години

Било популизъм да се иска замразяване заплатите на депутатите. А да увеличиш пенсиите с 3-4 лева и то от юли...Това какво е? НАГЛОСТ!!! Къде е чавещината на управляващите милионери, които едва ли живеят от заплатата си, но алчността им е потресаваща и отвращава. Всъщност за мислещия морален човек е ясно, че в условия на фасадна демокрация, когато властта се пази от полицията, тя си прави каквото иска. Така е през целия преход, единствено по вина на БСП и нейните сателити.

190

обиии

преди 10 години

Само герб са различни от мафията ДПС, БСП и новия клон на ДПС бареков. ДПС си накупуваха депутати... какво ли не правят парите. Тоя *** народ кога ли ще се събуди и да започне да гласува масово за да се отървем от тия които от ден на ден ни поробват купувайки все повече българи. За това е задължителното гласуване е най важно.Смърт на твърдите електорати на БСП и ДПС... гласувайте българи !!!

189

Анонимен

преди 10 години

Те май нямат представа колко хора работят в производствената сфера за издръжката на един депутат, защото парите идват от там, а не от меките столове в парламента.

188

Анонимен

преди 10 години

Нямат наяждане тези комунисти. Хората изнемогват с по 300-400лв на месец а те с толкова си вдигат и без това високите заплати. Това е подигравка с българския народ!

187

Мими

преди 10 години

Нагли .... на хората по 20 лв ей така на сила предизборно, а нашите симпатяги с бели якички с една заплата отгоре. Няма такива наглеци!

186

Неам

преди 10 години

"елементарен акт на солидарност" - с кого и за какво ? ? ? ?Просто не сте интересни ! ! ! !Спасението ми е, че се определям като "гражданин на планетата".

185

ivo

преди 10 години

Няма такава комунистическа лакомия

184

лекар-пенсионер

преди 10 години

Нямам нищо против пенсионерите и техните доходи, но проблема в момента е работещите бедни. Не е нормално млади хора да работят за 300 , 400 , 500 лв на месец. Това го няма никъде в Европа или САЩ. Раздаването на пари от заеми е най глупавото нещо , което може да се направи. Това говори , че в момента икономиката ни не работи. Така сме до никъде и за никъде.

183

бонд

преди 10 години

За какъв частен сектор говори този Бесепар .Там парите се изкарват,има ифлация,има риск,има огромни заеми .И дума не може да става за сравнение .Заради това аз,винаги гласувам с не валидна глас..Когато субсидите станат 2 лева на глас,тогава ще гласувам нормално..

182

курдоколенко

преди 10 години

Заплати ли? По 561 тояги и друм от жълтите павета, всички до един, тунеядци с тунеядци ниедни!

181

13

преди 10 години

*** извършват тотална подмяна в страната! Трябва да бъдат спряни!

180

Евгения

преди 10 години

ЕВала.. 2200 лева са им малко!... Примположение, че имат представителни пари, с които плащат навсякъде.. И безплатен транспорт, хапване, пийване, от тук някой лев комисийка, пт там някой борд...горките...

179

психолог

преди 10 години

Според престъпната и терористична партия БКП-БСП-ДС да не си повишиш заплатата това е популизъм, а не е ли популизъм да повишиш пенсиите с 4.50 лв. от юли.И как така точно с 561 лв. на месец трябва да се повиши заплатата на депутатите, а минималната заплата е 340 лв.за милиони Българи.Депутатите трябва да получават 5000 лв. , ако мин.заплата е 1000 лв. Така е в Европа, а не в Африка.

178

Ая

преди 10 години

Аман от алчните комунисти...

177

анонимен

преди 10 години

Прав си ,Жорж...За да има най после справедливист:Гласувай за : А Т А К А .

176

Жорж

преди 10 години

Според престъпната и терористична партия БКП-БСП-ДС да не си повишиш заплатата това е популизъм, а не е ли популизъм да повишиш пенсиите с 4.50 лв. от юли.И как така точно с 561 лв. на месец трябва да се повиши заплатата на депутатите, а минималната заплата е 340 лв.за милиони Българи.Депутатите трябва да получават 5000 лв. , ако мин.заплата е 1000 лв. Така е в Европа, а не в Африка."Драги" ми дупетати, ще ви се увеличат заплатите, ако РАБОТОДАТЕЛЯТ ви е доволен. В случая РАБОТОДАТЕЛЯ /НАРОДА/ не е доволен от вас, затова НЯМА ДА ИМА увеличение!ИНАЧЕ... О С Т А В К А !!!!!

175

pro

преди 10 години

Prezidenta vednaga da stopir tova uveliceniya....jalki deputati koi ste viye marzelivtsi....naroda broyi stotinki te iskat oste 561 lv. golqma usta beeee...

174

анонимен

преди 10 години

Я , КАК ПЪК ТЕЗИ КОМУНИСТИ ЗАБРАВИХА ДА ОБВЪРЖАТ И ПЕНСИИТЕ НА СЪЩИЯИТ ПРИНЦИП.ВСЪЩНОСТ НЯКОЙ МОЖЕ ЛИ ДА МИ КАЖЕ:ЗАЩО ГЛАСУВАМЕ ЗА ТЯХ???????

173

Пенев

преди 10 години

Изтеглиха милиардите, назначиха си своите хора навсякъде, и продължават с наглото си държане, какво да говориме. А този орешарски от километри си личи, че е пионка...

172

тони

преди 10 години

тези комунистически *** мислят само за тях си депутатските заплати ще се вдигат и плащат навреме а народа ще страда има много хора който 3 месеца не са взимали заплати а тези *** ще си вдигат заплатите и трябва веднага да им се плащат щото ще им спрат тока или водата или кабелната защото заплатата им все не стига за всичко