12

Бай Боре Холмса

преди 9 години

колко опасни са колите втора употреба на които се возим ,а

11

педро

преди 10 години

" до 2023 г." Много оптимистично ве! Случайно да са видели календара, коя година сме?

10

az-

преди 10 години

Аха, значи поредната организациика иска "пазарно" да прибира доброволно-задължителни пари :)

9

Анонимен

преди 10 години

В 80 % от старите панелки асансьорите са гробници.Повечето българи сме с такъв манталитет ползваме нещо до дупка без да го поддържаме!И като предложиш на съседите в блока дайте да съберем пари да направим нещо,повечето се правят на луди и казват нямаме пари!

8

Анонимен

преди 10 години

Те 2023г ще са вече на между 45 и 50 години и направо ще падат сигурно - няма да има време да натиснеш паник бутона.

7

.

преди 10 години

Живея на 14-тия етаж , тва ако полети надолу ни СИМ ни МИМ ще ме спаси , така че вместо СИМ , МИМ и КИМ да се подновяват и преглеждат редовно.

6

онбашията

преди 10 години

от асансьори умират по-малко хора отколкото изядени от кучета, какво се занимавате с глупости.

Асансьорите на обществените сгради са зле. А някой погледнал ли е тези в панелните 30-годишни блокове? Само в нашия вход е имало над 20 засядания през годините. Откакто са строени през соца панелни блокове, обществени сгради и др. асансьор не е подменян никъде, а само им се правят кръпки за закърпване на положението. Случаят в Майчин дом е шокиращ. Но няма да бъде единствен.

4

Анонимен

преди 10 години

Не по 1 СИМ карта, по 5 сим карти трябва да има един асаньор, за да покриват всички GSM оператори. Плюс към това трябва да са на най-скъпия тарифен плат + роумин + неограничен 4G,5G и нагоре мобилен интернет. Еми така де, знае ли човек къде ще заседне с асансьора...

3

Денислав

преди 10 години

Поредното изискване, от което ще печелят оператори и фирмите, който поддържа асансьорите и чужд производител на такива устройства. Вече рядко има човек без телефон, а и едно време как са сигнализирали за засеждане. Целта е да се продават още сумати сим карти и да се монтират нови устройства - всичко ще струва пари. Да напишат колко струва въпросното устройство, колко ще струва монтажа, колко е месечната такса, да обяснят защо се налага - примерно заседнал е някой и не е могъл да излезне един ден

2

Анонимен

преди 10 години

И всеки асансьор с къси светлини, нали така Салахадине? Гледай си фаровете там.

1

Салахадин

преди 10 години

Нови фирми на "наш човек",нови изисквания,за да *** и той!!!