28

льжата

преди 10 години

Благодаря Ви 8 прочели сте мисалта ми

27

Златен лъв

преди 10 години

До Гневен българинСъгласен съм.

26

Анонимен

преди 10 години

Bradatite si peaviat svoja Dzihad, a prestupleniata si gi filmirat i kacvat v Tuba-ta.Ot drugata strana-onezi masovo triat tozi poznavatelen za ISTINSKATA deistvitelnost v Siria material.Ta siriicite s pravo sa biasni i si napraviha svoe syrian tube, v koeto pokazvat vsicko kakto e v deistv.Ta Unicef ako iskat da si sveriat casovnika-mogat da vidiat klipove na detski razstrel, riazane na glavi i drugi demokraticno podpomagani ot zapadnite strani pohvati.Ne e za hora sus slabi nervi...

25

marinella

преди 10 години

Благодарете на САЩ, ЕС и т.н. На тези, които сега подготвят същото и за Украйна. Те се "погрижиха" и за Ирак, Либия, Египет..... Въобще - весело да е, да капят доларчета

24

Его

преди 10 години

Не обичам САЩ даже изобщо , но те също като целия свят са жертва на еврейската политика за унищожение на всички добродетели в съвременният човек !

23

иван

преди 10 години

кога Ирак и Либия се оправят тогава и Сирия .не е важно ,кой води войната ,важно е след нея какво остава.още има коли бомби в ирак така ,че не виите много русия какво правила

22

Златен лъв

преди 10 години

До МхдА у нас бяха раноблудните революционери, без каквото и да било друго искане и програма освен да свалят правителството, затваряйки университети и беснувайки пред Народното събрание. Прощадът пред него се беше обърнал на Майдан, а нашите борчета за "демокрация" прескочиха до Украйна, да ѝ окажат братска бойна помощ и логистична подкрепа. Как не пламнахме и аз не знам. Предполагам иначе недолюбваното от мен членство в ЕС свърши работа, би се разрушил "европейския дом".

21

Анонимен

преди 10 години

САЩ се уплаши да се намеси в Сирия и сега кръвопролитията могат да си продължат с десетилетия :( Жалко з агорките хора :(

20

xxx

преди 10 години

До МхдКогато *** трябва да трепят ортодоксални християни оправданието е - неонацисти!!!Как може да има такива *** в наща малка държавица???

19

Анонимен

преди 10 години

Когато организация, като УНИЦЕФ ми каже добър ден, гледам в небето дали не е изгряла луната.. ционистки колони

18

Мхд

преди 10 години

Най-тъжен е фактът, че хората се хванаха на поредната "революция" - този път в Украйна. Почеркът е един и същ - първо бяха тайнствените снайперисти, после се появиха радикалните и т.н. и с единствената разлика, че в Сирия са ислямисти, а в Украйна - неонацисти.

17

Tina

преди 10 години

След 3 години ли се сетихте за ада, който преживяват децата там, благодарение на нищонеправещите организации като УНИЦЕФ, ООН, ЕС?!...Добре, че е сирийската армия, да предотавратява тоталния погром над невинните.

16

Златен лъв

преди 10 години

До Гневен българинСподелям възмущението ви. Но не пренебрегвам факта, че ние сме във военен съюз с НАТО, включително със САЩ. Участвахме в техни мисии по света, преди присъединяването им дадохме въздушни коридори и летище, за да бомбардират Сърбия, планира се да поемем обучение на либийски военни и т.н. Като изключим мироопазващия ни контингент в бивша Югославия, което си е до нас, цялото ни останало участие е позорно сътрудничество на агресор.Утре може и за Сирия да ни поискат. Не дай Боже!

15

Анонимен

преди 10 години

Демокрация от САЩ

14

Анонимен

преди 10 години

Гражданската война в Сърия се спонсорира от Путин.

13

Анонимен

преди 10 години

Малчугани? Доста шеговито изказаване, а става дума за убити деца. Не е зле да включвате мозъка, като пишете такива неща.

12

до 11

преди 10 години

Не може САЩ да финансира гражданска война и същевременно да настоява за военни удари и доунищожаването на защитните сили на Сирия, това е върховна наглост.

11

2

преди 10 години

5.5 милиона деца....замисляте ли се къде са нашите и колко са ...и от ден на ден са по-малко.Затова сме най простия народ в Европа...заради изкуствено стимулирана безконтролна *** раждаемост и продажните ни политици.

10

Анон

преди 10 години

Поредната война на хаоса . Война в която се цели безредие в държавата а от това печелят ГОЛЕМИТЕ начин да се излезе от "кризата" Сега е наред Украйна . А след нея ????

9

Анонимен

преди 10 години

Поредният конфликт по света в който САЩ пак е намесен и в който пак зарежда терористите с оръжия и пари.