178

БРАННИК

преди 10 години

Jewnited States са прецакани

177

майдански приказки

преди 10 години

Гоблин и св. Четирсет майдански мъченици.

176

Анонимен

преди 10 години

за 196 не може би а напроо бат СОКИ хазарчето сорос им дава ама ши кажат докажи хитър е бат СОКИ ТЕ СА ЦЯЛА ОРГАНИЗАЦИЯ

175

Асошиейтед прес

преди 10 години

....пишат *** Съливан и Юрас Карманау от Асошиейтед прес. До тук стигнах и ми е достатъчно, вече знам какво пише по-надолу!

174

bingo

преди 10 години

Ajde pak pochnaha mediinite manipulacii :) vsichko, koeto izliza izvan pravilnata gledna tochka na zapada trqbva da byde demonizirsno:)

173

Емил

преди 10 години

Да,да......Крим избра правилния път........да му мислят Украинците......нямат си никаква представа какво ги чака като членове на ЕС:)))).....но ако искат можем да им разкажем

172

Гост до Hely 195

преди 10 години

Личи си, че твоите сведения са само от "телевизора". Нито грам разум. Западнярите досега не виждаха, че с поощрението на майдана пуснаха духа от бутилката, на фашистите и всякаква ***, но в най-скоро време ще я видят. Надявам се, не на собствен опит. Как толкова време доста хора, пък и тук в България не могат да проумеят какво е Русия. Защо постоянно я бъркат с болшевиките? Това не е СССР, но на руския човен не се заповядва. Това не сме ние - подайгъзец на всеки, който ти пусне 30 сребърника.

171

Анонимен

преди 10 години

,,Кадрите са от 1996 г., когато Кличко и брат му са отведени в САЩ и представени на един от босовете на профи бокса Дон Кинг от тартора на една от най-големите и свирепи украински престъпни групировки Виктор Иванович, по прякор Рибка.''Като става дума за тъмно минало на украински политици какво ще кажат господата от АП? Останалото може да прочетете в ,,Блиц" бг има и видео.

170

Анонимен

преди 10 години

Журналистите не са виновни, че си дават мнението.То и без думи само като му видиш физиономията е ясно, че е мутренгяс.

169

Висшист

преди 10 години

Неистово се забавлявах докато четях...КЪДЕ Е ТЪМНОТО МУ МИНАЛО колеги журналисти? Един прякор "ГОБЛИН", друго тъмно и зло в миналото му аз не прочетох и че е бил представител на партията "Руско единство"? Ааа сега загрях, щом е бил в партия целяща единство с ОГРОМНАТА ЗЛА ИМПЕРИЯ на ТЕРОРА И КОМУНИЗМА И САТАНАТА - Русия. Значи е рецидивист, прави сте простете ми за невежеството. Колеги бъдете 25% обективни в това, което пишете не ви карам да пишете 50% истини...до 25% стигнете все ще е нещо...

168

БМ_21Град

преди 10 години

Гнусните *** и мекерета на запада започнаха с измишльотините си ... добре позната тактика от проведените по техен сценарии "цветни" революции в цял свят. Както е казал нашия народ .."кажи че на някой сестраму е к.рва, пък той нека се оправдава после, че няма сестра" ... и тук се разчита на това, но каквото и да лаят, кервана си върви и Крим ще се върне там където му е мястото в РФ, където е бил от 1774г.!

167

Анонимен

преди 10 години

Защо не публикувате "СВЕТЛОТО" минало на фашистите от майдана

166

пламен

преди 10 години

На големи герои се правят руснаците от Крим и въпроса е защо? Много е лесно когато имаш зад гърба си Русия! Защо българите, които живеят в Украйна не искат да се присъединят към България! Искам отговор от всички болшевики и комунисти! През средните векове Бесарабия и Приднестровието са били в пределите на България и имаме основание да вкараме там български войски, като първоначално ще бъдат без отличителни знаци.

165

Анонимен

преди 10 години

Типична посткомунистическа или неокомунистическа историяТова е древен руски модел срещу който трябва да се бори цялото човечествоСрещу Империята на злото

164

МАНИПУЛАЦИЯ

преди 10 години

Господа *** Съливан и Юрас Карманау от Асошиейтед прес, а нещо за новите управляващи в Украйна да кажете?Твърде едностанчива статия, като се вадят кирливи ризи да се вадят на всички!

163

batevale

преди 10 години

Статията изглежда разводнена ,защото е извадена от контекста на събитията в Украйна.Липсва хронология на реакцийте на САЩ ;ЕС ;Русия ,а това са факторите които влияят и ще влияят пряко на случващото се в региона.Геополитически и геостратегически интереси са двигателят на тези събития и не е правилно да се поставя акцент върху една нищожна част от тях............

162

Запасен

преди 10 години

До Анонимен 183Прав си. Ама не съвсем. Ако САЩ и НАТО не бяха въвлекли сраните от Варшавския договор в т.ч. Русия в надпревара във въоръжаването, то парите, които се харчеха за оръжия, щяха да отиват за благоденствието на народа. И тогава в страните от източна Европа да е по-добре от рай. Но за ХАХАмериканците войните са източник на печалба, а те не могат просто да си живеят живота, без да грабят от някого т.е. да печелят. Преброй от ВСВ насам в колко конфликта са участвали пряко и косвено.

161

Анонимен

преди 10 години

Хи,хи...Бил кукла на конци, като че тия от мегдана не са. Та даже и журналистката написала статията.

160

Ана

преди 10 години

Жестока статия. Такава може да я напише само български журналист. Както винаги изключително ниско поръчково ниво. Типично за българската журналистика.

159

Анонимен

преди 10 години

*** Василева в типичния си стил си заработва хонорарите...докато четях тези ***, които наричате статия се чудех в кой момент ще излезе, че лидерът е служител на Държавна сигурност в България или минимум полковник в КГБ...да не говорим за "тъмното минало"