12

Рени

преди 10 години

Живееш в Германия ама през интернет... все сте такива разбирачи. Аз пътувам постоянно командировки в цяла Европа и като има сняг на всякъде има проблеми. А в Канада като започне да вали яко, много често обявяват неработни и неучебни дни не се излиза а машините чистят докато не се оправи положението. По големи негативисти и мрънкала от българите няма, все тука най-зле не сме перфектни, но има 20 тина държави по добре от нас. Последно ходих в Детройт ами по зле е от София в пъти, а яденето е ужас.

11

do 13

преди 10 години

Така по света НЕ става! Живея от 14 години в Германия и знам много добре какво е всяка зима тук. Хората продължават по скоростните участъци в градовете да си се движат с 70км, понеже улиците са ЧИСТИ! Не зависимо, дали е над нулата, пак се образува киша. Тази трябва да се разкара от улиците. Трябва да падне 3 метра сняг, че да започне да се чисти ли? И ДА,като е студено е НОРМАЛНО, хората да тръгнат с колите, а не да МРЪЗНАТ по спирките. Ти в кой век живееш изобщо? София няма инфраструктура!

10

Анонимен

преди 10 години

Стига сте мрънкали! Сутринта имаше силен снеговалеж, но температурата е над 0 и се топи, а не натрупа. Може би трябваше да изкарат 200 камиона, които да "бутат водата" от улиците и да дозадръстят !? Проблемът е, че всеки като види, че е лошо времето решава да се качи на колата, за да не мръзне по спирките...При това положение ще има задръствания - норамално, така става навсякъде по света! Все някой ви е виновен...

9

избори

преди 10 години

До байуйИдат едни избори и трябват едни пари.Да ни мислиш, че Дон Тиква ще ги измъкне от неговото чувалче?

8

Трол

преди 10 години

29 снегорина източват пари от общината в посока южните квартали на София. Още 100 снегорина очакват включване след тази топла гладна зима. Имат готовност да чистят сняг до 1ви август

7

Pako

преди 10 години

Пари на вятъра! Преди години беше нормално да има сняг върху платното и никой не мрънкаше толкова. Заслужава ли си целия този разход, за да можете да отидете всички на работа с колите си! Който иска да му е излизано до асфалт, да кара само през останалите сезони! Кметицата ви е виновна, че не можете да карате!

6

Анонимен

преди 10 години

все чистят а в сградата на цар Освободител кога ще почистят ако не почистят там значи не са чистили никъде

5

Анонимен

преди 10 години

На Велик ден 24.04.2006 жаля 10 см сняг.

4

Анонимен

преди 10 години

Зимата отмина, но пролетта може да ни изненада Тази овца и лятото ще я изненада

3

me

преди 10 години

Странна работа, в 10:30 нито един от пътищата в периферията на София, които ползвах не беше изчистен, нито опесъчен, някои моооже би бяха с хвърлян химикал, но така или иначе придвиждването беше изключително сложно. Да не говорим за милите хора с летните гуми, които караха с 10. Браво на кметицата за успешното почистване!

2

Надежда

преди 10 години

Г-жо кмет, коя зима свърши? Астрономическата определено не е. Отделно, как искате да Ви се съобщава прогнозата за сняг, за да не Ви изненадва? Може би с *** сирени, които ще се ползват (да не дава Господ) напълно безсмислено по време на земетресения?Липсват ни мислещи, интелигентни политици, ама много ни липсват на всички нива. Вие не сте изключение.

1

nasko

преди 10 години

Няма град в света (или поне в Европа), в който да не е затруднено движението по време или след снеговалеж. Не е истина какви задръствания стават в Брюксел, Париж, Берлин ... Според мен в София действат много по-експедитивно с почистването. Друг е въпроса, че ако питаш всеки, който живее в София отговора е, че все сме били най-зле ...