55

rai - 9 koridor

преди 10 години

a - na pat za bezrabotnite, da opitat s bulgarskata armia parvo.moje i da se poluchi istinski mir v Bulgaria ?! s bulgarska jandarmeria 50% razkrivaemonst i bulgarska armia moje bi drugite 50% razkrivaemost?!ili da vikame "help me NATO" s kartoni ot banani?

54

Няма да стане

преди 10 години

Другарю Лазаров спешно докладвайте на комитета за рекордите на Гинес.Това ще стане вицът на годината!

53

men

преди 10 години

бесилка за всички ви ***. заради такива като вас скоро няма да има българия. това по малкия проблем. по големия са милионите честни млади и стари хора които обричате на глад, самота, мизерия и произвола на ***, ченгелите, чиновниците, бежанците и самите себе си политиците. потенциал много в българия, а една шепа продажни женски полови органи ни затриха за една шепа шекели. прокълнати да сте всичките и децата ви до 999то коляно. ПУ

52

STANIK

преди 10 години

ДО 55 много точно БРАВО

51

Анонимен

преди 10 години

Битовата престъпност, а и не само тя, се ширеше максимално по времето на Цвъко Цвъков, най-некадърният вътрешен министър.

50

Анонимен

преди 10 години

И с повече ще намалее! Така се прави, с много полиция и здрава ръка!

49

Анонимен

преди 10 години

Откога е намаляла ? От началото на годината или от началото на март ?Изтрещелец.

48

Анонимен

преди 10 години

намаля е мозъчната дейност абе в това мвр само *** цурик тиквата и тоя

47

КО НЕ

преди 10 години

ИЗМАМНИК !!!

46

Браво бе!

преди 10 години

Вчера се разделих със задното стъкло на колата...явно някакви наркоманчета са се забавлявали, та познайте дали съм се оплаквал в полицията ?? И какъв би бил резултата ако бях ??? Та в тоя смисъл, да намаляла е ама на куково лято ! Тези висши полицаи с конкурс по тъпотия и наглост ли ги избират ако е така човека си е баш на мястото !

45

batDancho

преди 10 години

Глупости, намаляла друг път.Преди месец, видях, че на няколко гаража в района са откраднати кабелите, отидох да се обадя в полицията и оттам ме върнаха, защото моя кабел не бил откраднат, а можело само потърпевш да подава сигнал. Аз им казах, че по тази логика никой от собствениците не може да подаде жалба, защото кабелите между стълба и електромера са на енергото ? Това е, не можеш да подаваш жалба и толкова - ето ти и едно предтъпление по-малко . . .

44

Вунд

преди 10 години

Тоя поне говори за битовата престъпност, макар че партията му се е превърнала в турски бардак. За Цветанов битовата престъпност не съществуваше, само за някакви нагли дърдореше, което не интересува никой реално.

43

Анонимен

преди 10 години

Не е намаляла престъпността, ами хората са спрели да търсят полицията, защото те реагират все по-рядко и все по-неадекватно.

42

Anonymous

преди 10 години

Ако изкарат мандата, както са тръгнали, престъпността ще намалее с над 100% и крадците ще започнат да връщат откраднато от предишни години... :)

41

Анонимен

преди 10 години

смях!!!!!!!

40

Анонимен

преди 10 години

Чичовото пак се е надрусал с гел за коса/

39

Майтапчия еййй

преди 10 години

"С 26% е намаляла битовата престъпност, хвали се Лазаров" Това е някакъв виц надявам се ?!?!?Голям е комедиант ша знаете тва момче! Трябва да прави кариера в комиците не в МВР!

38

Анонимен

преди 10 години

С 26% е намаляла битовата престъпност, похвали се Лазаров- да в народното събрание

37

Сандо

преди 10 години

на гаража вратаат седи от 3 месеца полуотворена и аз чакам всяка вечер вътре с двуцевката - никой не влиза

36

Абсурд и лъжа!

преди 10 години

Да го светна този *** на снимката ! Това че хората не подават вече жалби в полицията не значи че престъпността е намаляла просто хората знаят, че няма смисъл да си губят дни, месеци и години в разправии поради некадърността на полицията ! Тая измислена статистика да си я завре.... знае къде! България е оглозгана до кокал, а аз ако бях на негово място би ме било срам да се показвам... защото едва ли има не обирана къща или апартамент в България!!!!