23

Анонимен

преди 10 години

До meИ ти си се заблудил като много други. Хормоните могат да се прилагат чрез храната и това не е никак трудно. Я си задай въпросът защо контрацептивите, съдържащи естрогени, се прилагат под формата на таблетки, а не инжекционно. Отговорът е - защото са стероидни хормони и не се разграждат в стомаха. Стероидните хормони са различни от протеиновите растежни хормони.

22

пиле

преди 10 години

с какво ги хранят бе жанъм та не мяса на пилешко нито по мирис нито по месото- размразиш ли пилето разтяга се като слуз ,тръгнаха да правят проверки за да си пълнят джобовете с пари от подкупи

21

Лора

преди 10 години

Долу Монсанто!От нея идва всичко.Много скоро ще ядем и изкуствени яйца.Разработката се финансира от Бил Гейтс.Това яйце може да замести яйцата навсякъде,да се използува в торти и майонези.И разбира се,кокошката не участвува изобщо в тази революционна идея.Растителното яйце,наричано beyond eggs се появи по рафтовете на американските супермаркети и скоро ще се продава в целия свят.За невярващите-youtube/watch?v=sBgLxM7nzFQ 97859

20

пилето

преди 10 години

Няма данни и за пилешко има само хормони скоро няма да има данни и за хора ще останат само хормони. Да живеят чушките.

19

me

преди 10 години

Мда, в родните може и да няма хормони, ама тия дето се продават в големите търговски вериги изобщо не са родно производство, а са внос от къде ли не.Да не говорим, че на всеки му е ясно, че проблемът не са хормоните, които явно трудно се прилагат върху пилета, а фуражите, в които има неконтролирани ГМО компоненти, вероятно и антибиотици + всякакви други простотии. Не знам колко да са родни фуражите, като ЕС е най-големия вносител на ГМО царевица за фураж и все опит да се забрани пропада.

18

Вратна Пържола

преди 10 години

Защо се хабите, г-н министър да правите изявления въобще? Всички знаем, че нито сте провели проверките както трябва, нито ви пука, че на българите ни никнат пети ръце вече от ГМО-та, хормони, бои и химикали? И как да ви пука, като няма начин тези отрови да се пускат на пазара, ако имаше истински мерки за контрол и несъдействие от ваша страна?

17

Интересен парадокс е, че месо-производителите не произвеждат месо, а вегетарианци! Факт!

16

Уондърбра

преди 10 години

Не знам има ли няма ли хормони в пилешкото ама от много консумация точно на пилешко вече нося сутиен по-голям номер от на жена ми.

15

Коко

преди 10 години

Като вляза в магазина на Чик***н груп и мирише на хапчета :О

14

Иван

преди 10 години

И малките деца, знаят, че храните в БГ са натъпкани с хиляда ***, особенно разните пакетирани, вакумирани и тн. колбаси и прочие! Освен болести и импотентност, предизвикват и преждевреммнно стареене...

13

до Лора

преди 10 години

Просто сме прекалено зависими, внасяме отвън 80 % от храните, които консумираме!

12

Лора

преди 10 години

Вносните пилета! Ха-ха... Егати чуждопоклонниците дето сме станали! Не сме кадърни и пилетата сами да си произвеждаме...Ех, свят!

11

www

преди 10 години

СПОРЕД УПРАВЛЯВАЩИТЕ НЯМА НИКАКВИ НАРУШЕНИЯ НИКЪДЕ А СМЕ ВСЕ НА ПОСЛЕДНО МЯСТО.

10

МРАВКА

преди 10 години

ЗАЩО ЛИ Г.МИНИСТЪРА НЕ КАЖЕ КАК ЕДНО НОВОИЗЛЮПЕНО ПИЛЕ СЛЕД 45 ДНИ Е ОКОЛО 2КГ.ТАКОВА НЕЩО ПО ЕСТЕСТВЕН ПЪТ Е НЕВЪЗМОЖНО.ЛЪЖАТ НИ И НИ ПРАВЯТ НА ЛУДИ.ТЕЗИ ПИЛЕТА НИТО СА ВКУСНИ КАТО ДОМАШНИТЕ И СА ПЪЛЕН *** С ХИМИЯ.ТАКА Е И С КОЛБАСИТЕ И МЕСАТА.

9

ъъъъъ...

преди 10 години

Ха ха ха оставаше да има.....да *ба продажниците

8

Анонимен

преди 10 години

Не може да няма...дори само на мирис се усеща, че пилетата не са екологично чисти...

7

Анонимен

преди 10 години

Ама разбира се, че няма. Те, българските пилета, така едрички си растат, специална порода бройлерчета

6

Анонимен

преди 10 години

Яжте само американски пилета и царевичка Монсанто, ако иската да станете като Вилендорфската Венера!

5

Калин

преди 10 години

Абе един риторичен въпрос - някой изобщо вярва ли на институциите в България...И ако да, моля да сподели как го прави този трик...

4

Анонимен

преди 10 години

Нямаме КОНКРЕТНИ данни - т.е. абе то си има, ние ви лъжем, че няма, манипулираме пробите, а вие сте си достатъчно калпав материал да ни се вържете и да си траете!